ГЕЈТС ИМА НОВА ПРЕДВИЂАЊА

GEJTS IMA NOVA PREDVIĐANJA

3 januara 2022

Tehno preduzetnik Bil Gejts otkrio je da će oni koji se bave naukom, inženjerstvom i ekonomijom biti traženi u godinama koje dolaze.

Prema njegovim rečima, radi se o „agentima promena za institucije“.„Osnovno znanje u nauci, matematici i ekonomiji će biti ključno za ostvarivanje karijere“, rekao je Gejts.

Kako je pojasnio, za to ne treba biti stručnjak u programiranju, tek imati sposobnost razmišljati na način na koji to rade stručnjaci u ovim područjima, prenosi t portal.

„Potrebno je razumeti šta oni rade i šta mogu, a šta ne“, ističe saosnivač Majkrosofta.

Podsećanja radi, Gejtsovo bogatstvo nastavlja da raste i procenjuje se na 139 milijardi dolara, a na listi najbogatijih tehno ljudi na svetu pretekli su ga Džef Bezos i Ilon Mask.

KOMENTARI6 komentara

 1. 1389 says:

  Vidoviti Billy, Nostradamus 22 veka. Čovek koji bi mogao da spasi čovečanstvo, a na kraju neće moči da sačuva svoju dušu...

  • Evroslav says:

   Kažite toj budali da ne jede više lajna

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  Al je pametan ovaj cifut, bogteyebo

  • Goj says:

   "večiti" student, bez diplome je otkrio "veliku" istinu! Navedeni profili stručnjaka su potrebni u svakom vremenu i prostoru. Ali bogatstvo stiču s a m o ovakvi stvorovi, (bez diplome, skrupula, morala, ljudskosti).

 3. doktrina soka says:

  neka mu bogatstvo raste,bar ce biti na hrpi za oduzeti,jer ce ga dati za otkup glave i dece. BATINA IMA DVA KRAJA.

 4. See Y Leter Aligeder says:

  Ko će nama da kroji budućnost ako ne sila i moć novca i novčanih ljudi? Ali ovi isti ne znaju da postoji i mnogo bogatiji i moćniji od njih a pri tome je i najsilniji, najčasniji i najpravedniji, onaj koji je stvorio sve vidljivo i ono što mi ne možemo videti. A taj Otac nebeski ima svoj plan: "Da nas preobrati ka njemu tako što ćemo se pokajati od našeg greha i vratiti se Ocu kroz poslanstvo i delo jedinorođenog od Oca kojeg je poslao Sina svog Isusa Hrista."

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *