ГЕЈТС ИМА НОВА ПРЕДВИЂАЊА

ГЕЈТС ИМА НОВА ПРЕДВИЂАЊА

3 јануара 2022

Техно предузетник Бил Гејтс открио је да ће они који се баве науком, инжењерством и економијом бити тражени у годинама које долазе.

Према његовим речима, ради се о „агентима промена за институције“.„Основно знање у науци, математици и економији ће бити кључно за остваривање каријере“, рекао је Гејтс.

Kако је појаснио, за то не треба бити стручњак у програмирању, тек имати способност размишљати на начин на који то раде стручњаци у овим подручјима, преноси т портал.

„Потребно је разумети шта они раде и шта могу, а шта не“, истиче саоснивач Мајкрософта.

Подсећања ради, Гејтсово богатство наставља да расте и процењује се на 139 милијарди долара, а на листи најбогатијих техно људи на свету претекли су га Џеф Безос и Илон Маск.

KOMENTARI6 коментара

 1. 1389 says:

  Vidoviti Billy, Nostradamus 22 veka. Čovek koji bi mogao da spasi čovečanstvo, a na kraju neće moči da sačuva svoju dušu...

  • Evroslav says:

   Kažite toj budali da ne jede više lajna

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  Al je pametan ovaj cifut, bogteyebo

  • Goj says:

   "večiti" student, bez diplome je otkrio "veliku" istinu! Navedeni profili stručnjaka su potrebni u svakom vremenu i prostoru. Ali bogatstvo stiču s a m o ovakvi stvorovi, (bez diplome, skrupula, morala, ljudskosti).

 3. doktrina soka says:

  neka mu bogatstvo raste,bar ce biti na hrpi za oduzeti,jer ce ga dati za otkup glave i dece. BATINA IMA DVA KRAJA.

 4. See Y Leter Aligeder says:

  Ko će nama da kroji budućnost ako ne sila i moć novca i novčanih ljudi? Ali ovi isti ne znaju da postoji i mnogo bogatiji i moćniji od njih a pri tome je i najsilniji, najčasniji i najpravedniji, onaj koji je stvorio sve vidljivo i ono što mi ne možemo videti. A taj Otac nebeski ima svoj plan: "Da nas preobrati ka njemu tako što ćemo se pokajati od našeg greha i vratiti se Ocu kroz poslanstvo i delo jedinorođenog od Oca kojeg je poslao Sina svog Isusa Hrista."

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u