ГЕНЕРАЛ КОЈИ ЈЕ РУШИО СРБИЈУ, открио прљаву тајну Џорџа Буша! (ВИДЕО)

GENERAL KOJI JE RUŠIO SRBIJU, otkrio prljavu tajnu Džordža Buša! (VIDEO)

29 avgusta 2016

Wesley Clark, Army General, takes part in panel discussion in Beverly HillsBušova administracija je planirala ratove u 7 država u roku od 5 godina.

Tokom intervjua iz 2007. godine, penzionisani američki general Vesli Klark je objasnio da je Bušova administracija planirala da sprovede ratove u Iraku, Siriji, Libanu, Libiji, Somaliji, Sudanu i Iranu.

„Oko deset dana nakon 11. septembra, otišao sam u Pentagon i tamo video sekretara Ramsfelda i zamenika sekretara Volfovica. Javio sam se nekim ljudima koji su ranije radili za mene, a jedan general me je pozvao u svoju kancelariju i rekao mi da ulazimo u rat sa Irakom. Pitao sam „zašto?“. On je rekao da ne zna. Rekao je da naša vlada očigledno ne zna šta da uradi povodom terorista, ali da može uz pomoć svoje vojske da sruši iračku vladu. Kada imate čekić, svaki vam problem izgleda kao ekser.

Zatim sam se ponovo vratio par nedelja kasnije, a tada je već počeo rat u Avganistanu. Pitao sam: „Da li još uvek ratujemo sa Irakom?“, a odgovorili su mi: „Ne, sad je još gore. Postoji plan da uništimo sedam država za pet godina, a Irak je bio tek prva od njih. Na redu su Sirija, Liban, Libija, Somalija, Sudan i na kraju Iran“. Dogovorili smo se da mi nikada nije pokazao taj dokument, ali znam šta sam video“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI13 komentara

 1. test says:

  Ovaj snimak je bio stavljen na YouTube pre par godina a onda je nestao. Napad na Srbiju i stvaranje baze na Srpskom Kosmetu je bio samo uvod za napade i haos na Bliskom Istoku. Sve se to zna i nikome nista...

 2. Trifun says:

  Ako zapale Balkan opet Bondsteel ce da gori!

 3. IVO LR says:

  A ako se Hrvatska drzne da krenu na nas mogli bi se jedno jutro probudit i pomirisat visoko obogaceni uranij u ribama iz Jadrana za dorucak!

 4. IVO LR says:

  Za totalno unistenje Hrvatske dovoljno je 50 tona radioaktivnog otpada, nikakve bombe ne trebaju tu. Sve to ispurucit u Jadran i onda neka se dice Pavelicu koliko hoce.

 5. IVO L RIBAR says:

  Uhhh ako srdelice zamirisu na jone!

 6. IVO L RIBAR says:

  75 godina ustackog terora se moze preseci sa 50 tona radioaktivnog otpada. Pravac plavi Jadran. Ionako su im NATO prijatelji isporucili tone tog istog radiokatvinog materijala po Jadranu 1999, doduse u neupotrebljenim bombama, diskretno oko Italije i ostrva Hrvatske.

 7. IVO L RIBAR says:

  Pa zasto sluze prijatelji i saveznici nego da se istovaris na njih svog radioaktivnog otpada!! A onda neka oni racunaju koliko to kosta.

 8. IVO L RIBAR says:

  Ocistise KiM! Oslobodise ga! Albanaca. Pa zar su im zato albanski businessmen u SAD placali sve te godine??

 9. IVO L RIBAR says:

  Koliko godina jos dok sve te bombe (cujem tone i tone) pune uranijuma po dnu Jadrana ne pocnu da se raspadaju od soli i vode?? Gde ce turizam, sredina, hrana, ekologija...?? Ne verujete mi? Nema problema. Pravili ste pakt sa Sotonom, nema nazad.

 10. dilermando says:

  Vesli Klark je ruski Jevrejin poreklom. Vlasnik nekih rudnika na Kosovu. Imao se rasta i boriti. Protuva i govno doviejka.

 11. Mlax says:

  Svaki put kada bilo koji USA politicar izgovara bilo sta cim otvori usta iz njih izlazi neka zloba .podmuklost,mrznja.Ameri su esencija Svetskog zla....

 12. dilermando says:

  Jevrejka Madlen Olbrajt je izjavila da je ubijanje pola miloiona iracke dece sasvim opravdano kako bi se u toj zemlji ostvarila demokratija. Ona jeste americki diplomata, ali je njena politika cionisticka. Unistavaju se pre svega zemlje koje su u okruzenju Izraela.

 13. Voja says:

  Vetrovi, morske struje, ptice i ribe ne znaju za granice. Svako zagađenje se vrlo brzo širi. Razmišljajte.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *