GENERAL MILOVANOVIĆ: Zna se ko je bio Naser Orić a ko sam ja, moj obraz je čist kao suza

GENERAL MILOVANOVIĆ: Zna se ko je bio Naser Orić a ko sam ja, moj obraz je čist kao suza

8 februara 2014

Milovanovic.pngGeneral Vojske Republike Srpske Manojlo Milovanović rekao je da ne zna šta mu Hrvatska stavlja na teret, ali da crvena Interpolova poternica ne bi bila tako brzo povučena da je reč o nečem ozbiljnom.

Milovanović smatra da je za Hrvatsku problem što je svojim svedočenjima u Haškom tribunalu vrlo argumentovano konstatovao da je, ako je neko bio agresor u proteklom ratu, to bila Hrvatska i njena vojska.

„Ranije sam saznao da me potražuju Hrvati, pa sam se za složenu operaciju odlučio da bude urađena u Banjaluci, a ne na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu“, rekao je Milovanović i dodao da narednih dana neće napuštati Republiku Srpsku i da čak neće ići ni u Srbiju.

Milovanović kaže da je iznenađen medijskom pažnjom u Srbiji za ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića, a slabom u vezi sa stvarima koje se događaju njemu.

„Nadam se da će se taj odnos promeniti. Zna se ko je šta bio i gde je bio. Moj obraz je čist kao suza, to znaju oni koji me poznaju, moji ratni saradnici i prijatelji“, rekao je Milovanović.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *