ГЕНЕРАЛ ПОЛИЦИЈЕ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ са ратним ветеранима излази на изборе

GENERAL POLICIJE BRATISLAV DIKIĆ sa ratnim veteranima izlazi na izbore

25 januara 2016

Bratislav-Dikic-komandant-Zandarmerije-2Ratni veterani Srbije saopštili su da prvi put na parlamentarne izbore izlaze organizovano, samostalno kao grupa građana. Nosilac njihove liste biće, kako su najavili, general policije u penziji Bratislav Dikić.

– Ratni veterani imaju jedinstvenu priliku da se izbore za sve ono što su im dosadašnje vlasti i sve političke partije uskraćivale – navodi se u saopštenju.

Bratislav Dikić je, ovim povodom, na svom FB profilu objavio:

Svoje saborce i njihove najmilije ne mogu odbiti, biće mi čast da budem prvi među jednakima i predstavljam ratne veterane naše Srbije na predstojećim izborima kao i sve ostale građane koji veruju u mene, moju sposobnost i moj uspeh.

Kao i moji saborci, izvršio sam sve svoje zadatke za Srbiju i građane Srbije, u svim mojim borbama sam pobedio, odbrana Srbije i građana Srbije je naš poziv i zakletva. Među nama nema razlika, ni nacionalnih ni verskih, mi smo borci i kada smo bili u odbrani Srbije niko od nas nije pitao ko je od boraca Srbin, a ko Mađar, musliman ili Rom ili bilo koje druge nacionalnosti.

Svi smo tada bili isti, svi smo imali jedno ime „borac“ i nismo tada pravili razliku i nećemo nikada praviti razliku među nama građanima Srbije. Niko od građana nije drugačiji, niti bolji ili lošiji čovek, ako razmišlja drugačije od nas!

Izlazimo na izbore da se borimo za prava ratnih veterana, za prava građana Srbije, za pravdu, za bolji život, za bezbedniju Srbiju, za naše porodice i našu decu! Verujte, mi znamo da se borimo i kada imamo oružje u rukama. I kada umesto oružja imamo stručnost i znanje. Mi ne znamo da gubimo!

Sveta Srbija i naš nebeski srpski narod kao i ostali građani Srbije su nama svetinja!

Izvor: Niške vesti

KOMENTARI2 komentara

  1. Milos says:

    Bas ce se usrece sa takvim predstavnikom

  2. miroslav says:

    Moze u Pups kod Krkobabica.On je penzioner!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *