ГЕНЕТИЧАРИ СА КЕМБРИЏА ОТКРИЛИ: Ево како и када је настао COVID-19! КРАЈ СВАКЕ ПРИЧЕ

GENETIČARI SA KEMBRIDŽA OTKRILI: Evo kako i kada je nastao COVID-19! KRAJ SVAKE PRIČE

18 aprila 2020

Koronavirus je verovatno prešao na ljude prvi put u južnoj Kini i to mesecima pre izbijanja epidemije u gradu Vuhanu, otkrila je nova studija, piše Raša tudej.

Mapirajući „mrežu“ gena koronavirusa i prateći mutacije tokom vremena, tim istraživača koje predvodi genetičar sa Kembridž univerziteta utvrdio je da je prva infekcija Covid-19 mogla da nastane još u septembru južno od Vuhana.Patogen je mogao da ima čovek koji ga je nosio pre nego što je virus mutirao u smrtonosniji oblik.

„Virus je možda pre nekoliko meseci mutirao u konačni oblik koji utiče na ljude, ali je ostao unutar slepog miša, druge životinje ili čak čoveka nekoliko meseci a da nije inficirao druge ljude“, rekao je genetičar Peter Forster.

On i dalje radi na istraživanju o poreklu virusa, a kako je naveo, virus je počeo da se širi među ljudima između 13. septembra i 7. decembra.

Već neko vreme kruže različite kontroverzne priče o nastanku virusa, a američki predsednik Donald Tramp optužuje Peking za globalnu zdravstvenu krizu.

Tramp je u više navrata optuživao tu zemlju za „zataškavanje“ u ranim fazama njenog izbijanja, insistirajući na tome da je Svetska zdravstvena organizacija pomogla kineskim zvaničnicima da prikriju informacije.

KOMENTARI3 komentara

  1. Batman says:

    Šta će genetičari na Kembridžu, prvi put čuo. Da im nije Bler savetovao šta da studiraju. Ovi degenetičari su saznali kako im je majku nagazio Atila pomešan sa genima svog slona kojim je prešao Himalaje. E onda, taj Atila i Džingis Kan su počeli da haraju kovidom po indo kini dok to sve nije mutiralo jedno 19 puta od tada. Sve to lepo ovi genetičari kad stave na papir i ubace i po jedno krilce slepog miša dobiju ovo što su dobili. Ako neko uopšte nešto tu zna onda su to sami slepi miševi čiji je izmet jako podložan bakterijama, ko u njega zgazi postaje pozitivan na svaki virus.

  2. Žarko says:

    Pa kako bi drugačije bilo, pa nije valjda sa će reći da je uzgajan i odnet u Vuhan. Isto ko i sa Solzerijem, oni nemaju ništa sa tim... !!! ... ???

  3. M says:

    Taj s Kembridža,nek objasni onda kako u sredini virusa Korona Covid-19,se nalazi isječak koji se sastoji od dijelova virusa HIV,i tamo prirodno ne pripada niti može,nego samo neprirodno,umjetno silovano,a što mogu izvesti samo vrhunski stručnjaci u vrhunskim laboratorijima kakvih ja malo na svijetu!Npr.u Kembridžu!Ili u Wuhanu,u vlasništvu Bila Gejtsa i Soroša(koji je na adresi br.666)!Moglo bi se o tome još,ali evo nek se profesor s Kembridža uhvati za početak u koštac s ovim,pa kad to prožvače,nek onda ponovo javno govori,jer novine čitaju i oni koji nešto znaju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *