ГЛАВНА ГРЕШКА АМЕРИКЕ: Како је Русија „измешала карте“ Вашингтона

ГЛАВНА ГРЕШКА АМЕРИКЕ: Како је Русија „измешала карте“ Вашингтона

5 марта 2022

БИВШИ израелски обавештајац Јаков Кедми , у емисији радија Вести ФМ, објаснио је шта је „главна грешка Сједињених Држава“ у њиховом плану против Русије.

Власти САД не могу да се помире са постепеним губитком светске хегемоније и одласком света од униполарног модела. Планирали су да ослабе Русију што је више могуће уништавањем њене економије, а затим да се боре против Кине, рекао је Кедми.План је само делимично спроведен. САД су организовале државни удар у Украјини, претвориле земљу у анти-Русију и увеле санкције Москви. Али ефекат санкција није био оно на шта су Американци рачунали. Руска економија се показала много стабилнијом него што је Вашингтон очекивао, сматра Кедми.

– Американци су мислили да имају времена. Али Русија им је измешала све карте. Испоставило се да је руска економија, упркос свим страховима, стабилнија него што су мислили – рекао је Кедми.

Русија је тренутно под санкцијама без преседана у светској историји. Ово се већ вратило. Цене гаса, нафте, пшенице и алуминијума значајно су скочиле, објашњава он.

KOMENTARI2 коментара

  1. Kulak says:

    Do Pridnjestrovlja je još malo. Uskoro oslobađamo ruskojezičnu Odessu.

  2. I Love persida says:

    Sotona iz kongresa je zapravo uradio šta je i hteo a njegovi amerkanci su pogrešili što su dopustili da ih obmane knez tame koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu tako da nema čoveka koji neće teško propatiti, zakukaćemo svi od reda i nereda. Pokajte se i obratite Bogu kroz ime Hristovo jer vremena malo ima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u