ГЛАВНИ ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛ ШОКИРАО ВАШИНГТОН: Само делују снажно, Америка ће бити на коленима после само једног стратешког удара

GLAVNI IRANSKI GENERAL ŠOKIRAO VAŠINGTON: Samo deluju snažno, Amerika će biti na kolenima posle samo jednog strateškog udara

19 maja 2019

Iran se nalazi u „opštem obaveštajnom ratu“ sa SAD, kaže komandant iranske Revolucionarne garde general Husein Salmi.

– Mi smo u opštem obaveštajnom ratu sa SAD i neprijateljima Islamske republike. Taj rat je kombinacija psihološkog ratovanja, sajber operacija, vojnih operacija, diplomatije, straha i zastrašivanja, rekao je general Salmi za Fars agenciju.On je dodao da se Amerikanci u regionu suočavaju sa “velikim rizikom” u ovom trenutku.

– Amerikanci gube snagu, iako u ovom trenutku deluju snažno, oni su pali – objasnio je on.

On je uporedio SAD sa napadima na Svetski trgovinski centar 9. septembra 2001.

– U realnosti Amerika je kao Svetski trgovinski centar koji se iznenada srušio posle samo jednog udara – navodeći da SAD može biti na kolenima posle samo jednog strateškog udara.

Njegova izjava dolazi u trenutku kada SAD dovlače velike snage u Persijski zaliv zbog tenzija sa Iranom.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. A akoM says:

  Prvo,Iran ne može nanijeti USA strateški udar!Drugo,svako onaj tko zada USA strateški udar,će isto takav ili veći-dobiti natrag,s problemima istim ili većim!

  • Milan says:

   Kako SAD ne može da primi strateški udarac? Dovlače svoje velike kante (nosače aviona) tik uz obalu Irana u Persijskom zalivu. Time su izložili sami sebe kao odlične velike mete. Takve ciljeve bi i baba mogla da pogodi.

 2. samostalan says:

  Ovaj cova LAprda, sigurno je dobio parice od Mosada.

 3. Zbunjen says:

  Malo opreza u izjavama neće škoditi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *