ГЛАВНИ ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛ ШОКИРАО ВАШИНГТОН: Само делују снажно, Америка ће бити на коленима после само једног стратешког удара

ГЛАВНИ ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛ ШОКИРАО ВАШИНГТОН: Само делују снажно, Америка ће бити на коленима после само једног стратешког удара

19 маја 2019

Иран се налази у „општем обавештајном рату“ са САД, каже командант иранске Револуционарне гарде генерал Хусеин Салми.

– Ми смо у општем обавештајном рату са САД и непријатељима Исламске републике. Тај рат је комбинација психолошког ратовања, сајбер операција, војних операција, дипломатије, страха и застрашивања, рекао је генерал Салми за Фарс агенцију.Он је додао да се Американци у региону суочавају са “великим ризиком” у овом тренутку.

– Американци губе снагу, иако у овом тренутку делују снажно, они су пали – објаснио је он.

Oн је упоредио САД са нападима на Светски трговински центар 9. септембра 2001.

– У реалности Америка је као Светски трговински центар који се изненада срушио после само једног удара – наводећи да САД може бити на коленима после само једног стратешког удара.

Његова изјава долази у тренутку када САД довлаче велике снаге у Персијски залив због тензија са Ираном.

(Правда)

KOMENTARI4 коментара

 1. A akoM says:

  Prvo,Iran ne može nanijeti USA strateški udar!Drugo,svako onaj tko zada USA strateški udar,će isto takav ili veći-dobiti natrag,s problemima istim ili većim!

  • Milan says:

   Kako SAD ne može da primi strateški udarac? Dovlače svoje velike kante (nosače aviona) tik uz obalu Irana u Persijskom zalivu. Time su izložili sami sebe kao odlične velike mete. Takve ciljeve bi i baba mogla da pogodi.

 2. samostalan says:

  Ovaj cova LAprda, sigurno je dobio parice od Mosada.

 3. Zbunjen says:

  Malo opreza u izjavama neće škoditi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u