ГЛАВНИ КОНСТРУКТОР ХАШКЕ НЕПРАВДЕ У ПОТОЧАРИМА: Најс позвао Србе да признају убијање невиних Бошњака

GLAVNI KONSTRUKTOR HAŠKE NEPRAVDE U POTOČARIMA: Najs pozvao Srbe da priznaju ubijanje nevinih Bošnjaka

11 jula 2021

DŽEFRI Najs, bivši tužilac Haškog tribunala i glavni konstruktor haške nepravde nad Srbima, boravi u Potočarima na obeležavanju 26. godišnjice navodnog genocida u Srebrenici.– Svake godine držim predavanja u Dubrovniku o monstruoznim zločinima koji su se ovde dogodili. Na kraju te serije predavanja obavezno dođemo u Potočare. Morali smo doći ovde kako bi odali počast žrtvama užasnog i tragičnog zločina koji se ove dogodio – kazao je Najs za „Dnevni avaz“.

Ovu priliku iskoristio je, kako je rekao, da uputi poruku celom svetu, a u kojoj poziva Srbe da priznaju „ubijanje nevinih Bošnjaka“:

– Moje znanje i iskustvo je nedovoljno da bi objasnio šta se dogodilo u Jugoslaviji. Ali mogu reći šta se dogodilo u Srebrenici. Ovo je istorija koja treba biti ispričana iskreno. Jedna je jedina istina, a to je da ne postoji apsolutno niti jedan razlog za ubijanje nevinih dečaka, muškaraca i žena. U Srbiji bi trebali da to shvate i priznaju – naglasio je on.

KOMENTARI12 komentara

 1. Kulak says:

  Ovaj neopisivo lažljivi genocidni zlikovac bi i malu decu klao.

  • jovan says:

   Faca zlocinacka, lazljiva, gadna,... Ali ja stalno postavljam pitanje jedno- Kada cemo da raspisemo poternice za natofasisticko-zlocinacku bandu gde spadaju i svi haski tuzioci i vecina sudija???! Znaci, u njihovom stilu- Nagrada 1000$, zov ili mrtav. Dosta nam je da slusamo lazi od te nato bagre i domacih kvislinga koji takodje moraju da odgovaraju.

 2. toza says:

  tako je g-*dine najs, morate da pitate vasu vladu zasto je bombardovala beograd na uskrs 1944.g. i zasto ste organizovali puc 41 kojim ste srbiju gurnuli u rat protiv hitlera. svakako ste znali da preci vasih slusatelja u dubrovniku nece ratovati protiv hitlera vec protiv v.britanije?

 3. ko says:

  Mars dzukelo, mars ! Ti nemas pravo da izgovoris rec Srbi jer ti si i zlocinac, lazov.

 4. Žarko says:

  Pa prvo ti englezu priznaj genocid nad Indijcima, pa genocid nad Kinezima i indijancima u današnjoj SAD pa tek onda da pričamo! Licemeru lažljivi!

 5. Pravda says:

  umri gade jedan, nisi za zivot.

 6. milorad5 says:

  A što da puste one koji su PRVI pobili nevine dečake, muškarce ,žene i starce u srpskim selima oko srebrenice,zašto pustiti ubice iz srebrenice da se izvuku zajedno sa mirovnim trupama.Ako su ih pobili, zaslužili su,mada sam protiv neselektivne osvete. Trebali su prvo da im sude pa onda da ih obese kao ratne zločince jer to oni i jesu.A nevine dečake su pobili engleski specijalci i to na DVA mesta VAN SREBRENICE da bi se prišio neki fantomski "genocid" celokupnom srpskom narodu,a naročito bi želeli srbiju da uvuku u to,mada je jasno da republika srbija nema nikakve direktne ili indirektne odgovornosti za egzekuciju koljača iz srebrenice.I sad opet dolazi ovaj opešali homoseksualac da vrti vergl beskonačno u krug ,priznajte...priznajte....priznajte...uopšte ovi saveznici bosanskih i hrvatsko šiptarskih mafijaša i ubica mnogo žele neko PRIZNANJE OD NAS...To je zato što i nema zločina niti mogu da nam sude za izmišljene dogadjaje sema ako sami ne zatražimo i saglasimo se da je njihova laž ustvari ono što se desilo...Mislim totalno ludilo bre,oni su odlepili od narkotika koliko vidim,šiptari ih pumpaju dok im oči ne iskoče.Stvarno bi trebalo protuvama kao što je ovaj džefri da se konačno JASNO sa ZVANIČNE DRŽAVNE PLATFORME ZAPUŠE USTA ZA LAŽNE I NEOSNOVANE NAPADE NA REPUBLIKU SRBIJU I DA SE DIREKTNO OPTUŽE I PROZOVU ZA GOVOR MRŽNJE,ŠOVINIZAM I KRIVOKLETSTVO , PA NEKA ONDA NA SUDU DOKAZUJU KRIVICU REPUBLIKE SRBIJE ZA GENOCID KAO SVOJU ODBRANU.TREBA DIĆI TUŽBU PROTIV OBVOG PAJACA SA ŠARENIM ČARAPICAMA JER OVO SU NJEGOVE PRIVATNE JAVNE IZJAVE I KLEVETE,PA NEKA SE ODBRANI I DOLAŽE GENOICID NA SUDU.

 7. 1980 says:

  Uh,kada se samo sjetim cinizma i pokvarenosti koju sam vidio od njega,Delponteove i onog Meja...

 8. Si Ju Leter Aligeder says:

  Bio je po koji nevini bošnjak ali većinu vinih bošnjaka smo odstrelili. Nevin bošnjak je onaj koji još nije dobro izdrndao svoju fatu na žalost. Na kraju trebalo bi da priznamo i svoje sopstvene žrtve kojih ima neuporedivo više od svih mogućih ostalih. Svako od nas primiće pravedno nagradu svoju po delima koje smo učinili o pravednom carstvu Božijem, tako na primer ovaj džeri maus teško si ga njemu.

 9. padre says:

  Znači ubijeni srpski dečaci, žene i muškarci,njih 3000, nisu bili nevini?

 10. Rafmanjinov says:

  Mi Srbi imamo svoje žrtve, a neprijateljske žrtve na NE INTERESUJU, A POGOTOVO NE LAŽ ZVANA SREBRENICA, ali šta vi satanisti znate, vi se klanjate ocu laži. Fuj

 11. milanm says:

  Licemerstvo. Tko više sluša dokazanu bitangu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *