ГЛАВНИ НЕМАЧКИ ВИРОЛОГ УПОЗОРАВА НА НОВУ ПАНДЕМИЈУ: Вирус већ постоји

GLAVNI NEMAČKI VIROLOG UPOZORAVA NA NOVU PANDEMIJU: Virus već postoji

27 novembra 2020

Nemački virolog Kristijan Drosten upozorio je na opasnost novog virusa koji bi mogao da izazove pandemiju.

Glavni virolog berlinskog „Šaritea“ rekao je da je virus Mers-KoV, prema njegovom mišljenju, kandidat za sledeću pandemiju.Drosten je, nemačkom portalu „Kapital“, rekao da korona virus od nauke dobija dovoljno pažnje i da se s tim u vezi već sve čini.

Zbog toga namerava, kako je objasnio, da uspostavi malu radnu grupu koja bi se posvetila novom virusu.

Inače virus Mers (Middle East Respiratory Syndrome) pripada grupi korona virusa i prvi put se pojavio 2012. na arapskom poluostrvu.

Kao i korona, i Mers izaziva infekcije disajnih organa, zbog čega je Svetska zdravstvena organizacija taj virus uvrstila među prioritetne bolesti, kojima se pridaje velika pažnja, prenosi Tanjug.

KOMENTARI6 komentara

 1. kk says:

  Pre nekoliko dana sam dala tekst sa youtuba, koji je procitao Parlamentu Predsednik Gane, o ciljevima Rokfeler fondacije. Posle covida, isplanirali su pustanje virusa sa vecom smrtnosti (30%), Mersa, Sarsa, Hiva. Njihov plan se, kao sto vidimo, uspesno sprovodi!

 2. Velika Metla says:

  Virus pa još kandidat??? Je li to imaju viruse na tenderu, pa koji prođe? Hahahahahahahahaaaaa.....................! Ludilo nije zarazno, ali je prelazno ! -:)

 3. Gagi says:

  Jos nismo dobili egzaktan odgovor od relavantnih svetskih strucnjaka, kako je ovaj Covid virus nastao. Da li je prenet na ljudsku populaciju od slepog misa,bolesnog majmuna ili poludele kornjace. Svedoci smo kako je prosao narod u Japanu kada je bombardovan atomskim naoruzanjem. Osim sto je vecina bili sprzena, mnogi koji su preziveli su imali teske zdrzvstvene probleme od ZRACENJA. Izuzetno je opasno i ovo zracenje koje se koristi u zdravstvu, zracenje menja celijsku strukturu i utice na kvalitet krvi. Sve ovo komentarisem kao totalni medicinski laik. Samo pokusavam da iznesem zapazanje gledajuci sa strane tako sto uporedjujem ranija svetska desavanja i dogadjaje.Pitam se, da li je danas narod na planeti vise ozracen svim ovim vojnim i komunikacionim satelitima koji neprestano emituju svoje zrake na zemlju.Da li ti zraci mogu da ugroze ljudsku celiju menjajuci joj strukturu koja kasnije ugrozava zdravlje.Da li je uopste moguce da nismo ozraceni pored ovolike digitalizacije koja je usla u sve pore zivota, gde god se okrenuli tu su ekrani i uredjaji koji zrace. Da li nam je iko ikada merodavno objasnio koliko ce nas ova masovna digitalizacija sveta zdravstveno kostati.Ko nam garantuje da ovo zracenje ne utice na nase celije i stvara ovu pandemiju "slepog misa". Ko nam strucno potvrdjuje da se ova pandemija prenosi, mozda svi redom oboljevamo onog momenta kada se u dovoljnoj meri ozracimo. Naravno da lekari lece posledice ostecenih organa, sta je pravi uzrok tih ostecenja. Prvobitni pomor pcela od mobilnih talasa koji se desio pre par godina je prosao, pcele su iznasle nacin kako da se brane i prezive, niko nam nikada strucno nije objasnio zbog cega se to desilo. Da nismo svi mi nesto krupnije pcele.

  • test01 says:

   Potrazite intervju sa Francuskim nobelovcem koji je otkrio virus AIDS (SIDE). Covek lepo objasnjava da je analizirao virus (kompjuteri to rade) i da je to corona virus (influenza-grip) u koga su ugradili kodove AIDS. On lepo kaze da samo iznosi cinjenice a ne ko je to uradio (to svi znamo) i da je 1000% siguran da je to vestacki virus. Stalno su sklanjali taj video sa youtube ali ga ljudi vracaju.

 4. Gagi says:

  Zar nisu zadnjih godina hrabriji lekari upozoravali na povecanje oboljenja od raka i leukemije zbog uranijumskog ZRACENJA. OVO je neko drugacije ZRACENJE koje satire stanovnistvo na brzinu. Svi cemo da obolimo, pitanje je samo, koliko smo i gde bili izlozeni zracenju.Ovo zracenje je nastalo ubrzanom digitalizacijom planete i postavljanjem sve jacih i vecih odasiljaca talasa koji nas razboljevaju jer su svugde oko nas. Interesantno je da se pored evidentne stete na zdravlje NE odustaje od daljnje digitalizacije, naprotiv, sve se vise agituje i ubrzava njeno sprovodjenje.

  • doktrina soka says:

   Zastita od zracena postoji,visoko frekventna zracenja su stetna Ima na YT Svetislav Jordovic kako se zastititi, sve je dokazao na fizickom merenju u institutu,posebno su ugrozene zene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *