ГЛАВНИ РУСКИ БЕЗБЕДЊАК О НАПАДУ НА УКРАЈИНУ Одговорио на тврдње Запада

ГЛАВНИ РУСКИ БЕЗБЕДЊАК О НАПАДУ НА УКРАЈИНУ Одговорио на тврдње Запада

28 новембра 2021

Русија не планира да изврши инвазију на Украјину, а сугестије о супротном су злонамерна америчка пропаганда, изјавио је данас директор руске спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин.– Морам све да уверим. Ништа слично се неће догодити – рекао је Наришкин у интервјуу емитованом на руској државној телевизији, пренео је Ројтерс.

Све што се тренутно дешава на ову тему је наравно злонамерна пропаганда америчког Стејт департмента, истакао је он.

Наришкин је то рекао након што је највиши амерички дипломата за европска питања Карен Донфрид изјавила јуче да САД разматрају све могуће опције у одговору на велико и необично гомилање руских трупа у близини украјинске границе, а да ће НАТО одлучити о наредним потезима након консултација следеће недеље.

KOMENTARI3 коментара

  1. За Србију says:

    Normalno je da amerikanci i NATO gomilaju svoje snage na granici Rusije, ali je apsolurno neprihvatljivo da Rusija gomila svoje snage na svojoj teritoriji. Dokle ćemo trpeti ove bolesnike u mozak?

  2. Srbski vitez says:

    Ma šta će NATO odlučiti...šta bre zlikovci degenerični...ima da začepite gubice te fašističke i podvijete te repove šakalske ili će vas Rusi izbrisati sa lica majčice zemljice!!! Nije vam Rusija mala Srbija s kraja devedesetih, mada vam je i Srbija par puta dobro razbila njušku...analogno tome ako imate još koje zrnce očuvanog razuma neće vam biti teško da zaključite šta bi vam tek velika i moćna ruska armada uradila!!! Pa ne biste znali bre šta vas je snašlo...ološi oni pogani!!!

  3. persida says:

    Dokle se samo branite, bre. Raspalite po Americi i njenim zlocinima sirom planete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u