ГЛАВНИ РУСКИ БЕЗБЕДЊАК О НАПАДУ НА УКРАЈИНУ Одговорио на тврдње Запада

GLAVNI RUSKI BEZBEDNJAK O NAPADU NA UKRAJINU Odgovorio na tvrdnje Zapada

28 novembra 2021

Rusija ne planira da izvrši invaziju na Ukrajinu, a sugestije o suprotnom su zlonamerna američka propaganda, izjavio je danas direktor ruske spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin.– Moram sve da uverim. Ništa slično se neće dogoditi – rekao je Nariškin u intervjuu emitovanom na ruskoj državnoj televiziji, preneo je Rojters.

Sve što se trenutno dešava na ovu temu je naravno zlonamerna propaganda američkog Stejt departmenta, istakao je on.

Nariškin je to rekao nakon što je najviši američki diplomata za evropska pitanja Karen Donfrid izjavila juče da SAD razmatraju sve moguće opcije u odgovoru na veliko i neobično gomilanje ruskih trupa u blizini ukrajinske granice, a da će NATO odlučiti o narednim potezima nakon konsultacija sledeće nedelje.

KOMENTARI3 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Normalno je da amerikanci i NATO gomilaju svoje snage na granici Rusije, ali je apsolurno neprihvatljivo da Rusija gomila svoje snage na svojoj teritoriji. Dokle ćemo trpeti ove bolesnike u mozak?

  2. Srbski vitez says:

    Ma šta će NATO odlučiti...šta bre zlikovci degenerični...ima da začepite gubice te fašističke i podvijete te repove šakalske ili će vas Rusi izbrisati sa lica majčice zemljice!!! Nije vam Rusija mala Srbija s kraja devedesetih, mada vam je i Srbija par puta dobro razbila njušku...analogno tome ako imate još koje zrnce očuvanog razuma neće vam biti teško da zaključite šta bi vam tek velika i moćna ruska armada uradila!!! Pa ne biste znali bre šta vas je snašlo...ološi oni pogani!!!

  3. persida says:

    Dokle se samo branite, bre. Raspalite po Americi i njenim zlocinima sirom planete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *