Гледалац филма о љубавној романси младог Николаја Другог изазвао режисера – на двобој

Гледалац филма о љубавној романси младог Николаја Другог изазвао режисера – на двобој

14 новембра 2017

ЦЕО океан страсти узбуркао је у Русији филм „Матилда“. О љубавној романси младог Николаја Другог са петроградском балерином Матилдом Кшесинском.

Формирао се условни покрет заштитника последњег руског императора, на челу са послаником у Држаној Думи Наталијом Поклонском. Према њој такође – са контрастране – севају муње.

Међу заштитницима императора-мученика је Генадиј Чеурин из Јекатеринбурга, родног града Бориса Јељцина.

Чеурин а себе наводи да шеф центра за спречавање ванредних социјалних ситуација. А након гледања „Матилде“, њеног режисера – Алексеја Учитеља – изазвао је на двобој!

Ни мање, ни више..

Своје „бацање рукавице“ Учитељу објаснио је овако:

„Сигурно знате да је император био аутор документа „Кодекс за двобоје“ и да двобој може бити начин одбране части и без проливања крви. Пажљиво сам одгледао Ваш филм и имам част да вас позовем на двобој. Шаљем вам текст „Кодекса за двобоје“, а своја два секунданта сам већ одредио. Одредите и сви своје секунданте, па да спокојно, без емоција, разјаснимо у чему је провокативна улога вашег филма. И повратимо своју част, а и част покојног Господара“.

Чеурин је додатно указао да његови и Учитељеви секунданти треба да се договоре око оружја и места за двобој. Ипак је, са своје стране, нагласио:

„Ја предност дајем бескрвним варијантама разјашњавања спора. Може чак и у форми разговора“.

Учитељ му је већ узвратио:

„Прихвата се… Нас двојица ћемо се договорити: и где и када.“

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u