Гледалац филма о љубавној романси младог Николаја Другог изазвао режисера – на двобој

Gledalac filma o ljubavnoj romansi mladog Nikolaja Drugog izazvao režisera – na dvoboj

14 novembra 2017

CEO okean strasti uzburkao je u Rusiji film „Matilda“. O ljubavnoj romansi mladog Nikolaja Drugog sa petrogradskom balerinom Matildom Kšesinskom.

Formirao se uslovni pokret zaštitnika poslednjeg ruskog imperatora, na čelu sa poslanikom u Držanoj Dumi Natalijom Poklonskom. Prema njoj takođe – sa kontrastrane – sevaju munje.

Među zaštitnicima imperatora-mučenika je Genadij Čeurin iz Jekaterinburga, rodnog grada Borisa Jeljcina.

Čeurin a sebe navodi da šef centra za sprečavanje vanrednih socijalnih situacija. A nakon gledanja „Matilde“, njenog režisera – Alekseja Učitelja – izazvao je na dvoboj!

Ni manje, ni više..

Svoje „bacanje rukavice“ Učitelju objasnio je ovako:

„Sigurno znate da je imperator bio autor dokumenta „Kodeks za dvoboje“ i da dvoboj može biti način odbrane časti i bez prolivanja krvi. Pažljivo sam odgledao Vaš film i imam čast da vas pozovem na dvoboj. Šaljem vam tekst „Kodeksa za dvoboje“, a svoja dva sekundanta sam već odredio. Odredite i svi svoje sekundante, pa da spokojno, bez emocija, razjasnimo u čemu je provokativna uloga vašeg filma. I povratimo svoju čast, a i čast pokojnog Gospodara“.

Čeurin je dodatno ukazao da njegovi i Učiteljevi sekundanti treba da se dogovore oko oružja i mesta za dvoboj. Ipak je, sa svoje strane, naglasio:

„Ja prednost dajem beskrvnim varijantama razjašnjavanja spora. Može čak i u formi razgovora“.

Učitelj mu je već uzvratio:

„Prihvata se… Nas dvojica ćemo se dogovoriti: i gde i kada.“

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *