ГЛОБАЛНИ ПЛАН СВЕ ЈАСНИЈИ: И потпуно вакцинисани ће морати да носе маске?

ГЛОБАЛНИ ПЛАН СВЕ ЈАСНИЈИ: И потпуно вакцинисани ће морати да носе маске?

26 јула 2021

Амерички стручњак за инфективне болести доктор Ентони Фаучи изјавио је данас да Амерички центри за контролу и превенцију болести (CDC) разматрају да ли да ревидирају своје смернице у вези с ковидом-19 како би препоручили да чак и потпуно вакцинисане особе носе маске на јавним местима.Фаучи је рекао за емисију CNN „Стање нације“ да је учествовао у разговорима о промени смерница, за које је рекао да се активно разматрају, пренео је АП.

Он је навео да нека локална подручја у којима расте стопа заразе већ подстичу људе да носе маске на јавним местима без обзира да ли су вакцинисани или не.

Фаучи је казао да локална правила нису неспојива са препоруком CDC да вакцинисани не морају да носе маске на јавним местима.

KOMENTARI17 коментара

 1. Drwho says:

  Sve je jasnije da vi nemate pojma ili nas šetate i dresirate kao male majmune. Nema drugog objašnjenja. Do sada ste promenili nekoliko setova uputstava. Na početku ste nas plašili koronom od koje ljudi padaju kao pokošeni na ulicama, do toga da ni vakcina nije sigurna. U prvom talasu smo imali vojsku sa puškama na ulicama Beograda. Ma, nosite se svi sa vašim kontradiktornim izjavama! Ovaj klovni je kao i naš Kon upleten u sve kombinacije sa vakcinama. Isti profil čoveka. Da ste hteli mogli ste zatvoriti granice, napraviti karantin od 30 dana sa ozbiljnim masovnim proverama i posle toga kao Malta kontrolisati sve koji ulaze, a ne da carinici na našim granicama nemaju ni M od maske i pritom puštaju Induse iz najgore zone bez problema. Ej, pa to je namerno zaražavanje. O kakvim merama i zaštiti stanovnika od virusa mi onda pričamo? Pa ovo je sprdnja i zaj. Zna se kako pravi epidemiolozi nastupaju pri ovakvim situacijama, postoje procedure za koje su se školovali ceo svoj život. Ovo je izrežirana smejurija sa smrtonosnim virusom koji stvarno postoji i koji sve vreme puštaju da cirkuliše kako bi prodali što više vakcina i naravno obezbedili čukunčukunčukun praunučiće. Jer gde postoji volja postoji i način, ovde volje nema.

  • jovan says:

   Totalitarni fasizam kojim svetska kriminalna bagra drzu svet u pokprnosti i lazi. I STRAHU, strahu od virusa i strahu od kazni i robije kojom prete svakpm slobodnomislecem coveku.

   • Drwho says:

    Upravo tako. Sledeća faza posle pandemije je ekološka kontrola, čuvanje životne sredine i pokušaj represije za na ceo svet. Jer jedini načini da se ugase poveljom Ujedinjenih nacija zagarantovana ljudska prava, su putem 3 nova zakona i to zakonom o zaštiti životne sredine, protiv terorizma i borbom protiv zdravstvenih opasnosti. Poenta je da su kapitalizam, potrošačko društvo i nekontrolisana potrošnja prirodnih resursa dovela do kolapsa prirode. Da ne bismo pocrkali ko bubašvabe, jedini model je optimizicija potrošnje i kontrola populacije. Rađa se nov društveni sistem pun kontrole, gušenja sloboda i prava. Završićemo kao robovi čiji će jedini posao da bude da sede u svom sobičku od 15 m2 i da idu na zajednički kazan sa šerpicom za kašu svako jutro. 5% populacije bi trebalo da održava taj sistem kontrolišući automatizovano održavanje resursa. Samo gledajte i ako saberete 2 i 2 uočićete kako se stvari polako odvijaju u tom smeru. Uoastalom Orson Vels je u svom delu 1984. vizionarski opisao upravo ovakvo društvo, motivisan završenim ratovima u fašizmom. U samom delu ćete videti kontrolu populacije, policiju misli, "velikog brata" koji vas nadgleda(sada znamo da su to Google, internet, Facebook, Misrosoft, Aleksa,...) i stalne neprijatelje sa kojima se beskonačno ratuje u cilju kontrole istog broja populacije, ujedinjenja društva. Takođe imate medije koji konstantno spinuju sluđenu masu i ne dozovljavaju da shvate u kakvom ludom svetu žive.

   • Drwho says:

    Uostalom i ukidanje keša, uvođenje digitalnih valuta, kamere za detekciju lica na svakom koraku, prisluškivanje komunikacije i praćenje kretanja putem google i apple telefona, psiholiško profilisanje osoba ili nacija putem podataka koje dozvoljavate da se pokupe (slučaj Cambridge analytica je samo vrh ledenog brega koji se otkrio prilikom Trampove kandidature), a koje odobrite svaki put kada instalirate nešto i negledajući kliknete na "I agree" prilikom registrovanja na instagram, fb..., upravo idu u prilog svemu što sam naveo.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Covid je virus gripe. Svi zapadnjaci su fasisti, lopovi i lazovi ine treba im nista verovati, pogotovo ako su vatikaneri, mada ni protestanti nisu puno bolji, sve su to fekalije.

 2. persida says:

  Svima ce staviti brnjicu, vakcinisani su bili i ostali budale.

 3. milorad5 says:

  Kovid je biološko oružje,nosač je mutirani virus standardnog gripa,sve mere protiv GRIPA koje se primene odmah po izbiljanju PRVIH simptoma sprečavaju teže oblike razvoja bolesti,verovatno bi i modifikovana vakcina priotv gripa delovala isto kao i KOVID vakcine i značajno smanjila broj teških slučajeva.Maske teško da mogu BITNO pomoći jer inače bi ih odavno preporučili kao preventivu protiv sezonskih epidemija gripa.Čak je možda i bolje biti bez maske jer je ekspozicija virusu onda VEĆA i simptomi se BRŽE ispoljavaju dok je organizam još uvek JAK a ne posle 2-3 nedelje tihe inkubacije kada se dozvoli UBAČENIM DNK lancima da počnu da deluju unutar organizma i da izazovu još nekoliko teških kliničkih oboljenja, pored teške infekcije gripa,drugim rečima što se pre razbolite lakše će te preživeti kovid.SVE mere protiv gripa a PRE SVEGA PREZNOJAVANJE ODMAH i aspirin, anti piretici,topli čajevi vitamini i tople inhalacije i KOVID će da preživite sa min. problemima kao i kod svakog gripa.Najvažnije je da odmah reagujete čim osetite početne simptome pred samo razboljevanje(umor,bol u mišićima sline ili upala grla).Preznojavanje ide jako teško sa ovom biološkom mutacijom ali nikako ne teba odustajati i makar se udavili pod jorganima PREZNOJTE SE.Proces preznojavanja je naša jedina i najefikasnija barijera protiv SVIH vrsta virusa jer menja metabolizam i metaboličke procese koji dozvoljavaju virusima replikaciju i u tom procesu ih DEAKTIVIRAJU ELEKTROHEMIJSKm procesima koji nastaju.Meni je pri prvoj infekciji kovid virusom trebalo DVA DANA da se preznojim li čim sam se DOBRO preznojio SVE je nestalo u trenutku sam ZNAO DA SAM ZDRAV,iscrpljen od kašlja i groznice (treso sam se kao prut dve noći) ali ZDRAV BRE.Posle još ekoliko prezniojavanja dosta aspirina i čajeve i samo TRI dana ležanje bio sam kao nov.Posle toga sam zakačio kovid kako koji novi soj je dolazio i svaki put sam osetio malaksalost i na vreme ODMAH legao , preznojio se (ovoga puta mnogo brže i lakše) i posle samo DVA dana bipo ponovo potpuno agilan bez temperture ili kašljucanja i golicanj u grlu.Zapaljenje pluća dovijaju samo veš hronični oslabljeni bolesnici i oni koji zbog posla lenjosti ili gluposti VUKU ovaj virus na nogama po nekoliko neelja šetajući okolo u polu-zombi stanju u nadi da će proći bez toplomera i prezonavanja.LEZITE odmah čim osetite slabost,preznojte se i upoterebite SVE "babske" lekove protiv gripa i KOVID vam ne može ništa jer slobodni dnk molekuli AIDS grupe i grupe DENGA GROZNICE samo po sebi, bez dnk molekula i receptora SEZONSKOG GRIPA sa nakalemljenim DNK hemijskim "potpisom" KORONA grupe virusa radi okidanja "testova" vam ne mogu NIŠTA.Ovo je modifikovani HUMANI grip začinjen sa još nekoliko OPASNIH mutagena,hibridni bojni virus.Ubijte grip i ubili ste i "kovid".

 4. Rajko says:

  Narode ne znam u čemu je problem. Niko nikoga ne tera da se vakciniŠe. Ima nas normalnih i mnogo pametnih. Ovi normalni se u celom svetu dobrovoljno vakciniŠu pa i tako vakcinisani dobrovoljno nose maske. Ovi pametni neće da se vakcinišu a neće ni maske. Svako za sebe. Samo šteta što se posle ti pametni leše besplatno na teret normalnih.

  • Čist je ko Suza says:

   Normalni se ne vakcinišu dobrovoljno već sterilišu. Sterilizacija sada počinje i za uzrast od 12 godina, razumeš? Valjda ne, jer nisi pratio šta radi drug bily gates, on svo vreme već dugi niz godina unazad raznim vakcinama sprovodi sterilizaciju. Najpre je to radio sa decom afrikanaca putem vakcine za malariju, pa sa decom indijaca gde su mnoga ostala i paralitici, ali on se time i javno hvalio sam po sebi jer nije bilo nikog ko bi ga hvalio iako je čovek filantrop. Depopulacija i sterilizacija, billy sve javno priča na TED prezentacijama bilo ga je i na youtube. Onda to nije zavera u teoriji već u praksi.

 5. Rocky says:

  Milorade jesi li ti čuo za koloidnu srebrenu vodu.Koristim je godinama i više neznam kako izgleda gripa i ostale viroze.Nabavite od pouzdanih proizvođača dok banda i to ne zabrani kao što ne spominju efikasni i jeftini ivermektin.

 6. padre says:

  Zapravo stvar je logična, jer vakcine ne deluju!

 7. Gospodi Pomiluj says:

  I ne samo to dobiće vakcinisani i tampon u guzu jer su nam preporučili da pijemo probiotike i surutku, pa za nedaj Bože. Inspekcija će to redovno da proverava i da uzima uzorke.

 8. uddu says:

  Svakim danom čekanja i odugovlačenja smo sa sve manjim šansama da spasemo sebe i svoje porodice od ovih kovid ubica !

 9. Karital says:

  U tom svetu mira više nema, DIKTATURA masonska se sprema.Na djelu je globalna DRESURA, pranje mozga i teška tortura.Na usta nam brnjice stavili kretanje nam svima zabranili.Na svjetu nas sad previše ima tamane nas rsznim virusima.COVID neće još dugo nestati, po diktatu on će MUTIRATI.Cijepivo je daleko od lijeka tko ga primi NE ZNA ŠTO GA ČEKA?POREDAK je novi u programu, stari će u ruzinavu kramu.Sve normalno brzo će nestati, normalne će FAŠISTIMA zvati.Sve će biti prepuno apsurda, NOVO krije svakojaka čuda.To je NOVO puno perverzije Sotona se trijumfalno smije.Bog će dragi poslati pokoru Sodomu će satrit i Gomoru!

 10. Риста says:

  Од прехладе смо сви бежали и нисмо је волели од када постојимо. Али сада дошло неко ново доба које се глобалистички назива Света Прехлада. Није свакоме, ал шта мари. Гејцу и Кону јесте, лекарима мора да буде Света.... О пандемији се све зна у танчине, иако нас саплићу са 1000 теорија, али ипак немају потребе. Света глобалистичка Грипа је ту. Кина дневно прави 1 милијарду маски, Америка другу милијарду, Европа трећу милијарду и остале сиће четврту милијарду маски дневно. Од чега се праве маске? 4 милијарде маски се прави дневно. Наздравље. Поздрав од Светог Ристе. Кад може грипа неком да буде светиња може и Риста. Од данас, кад ме пљујете или случајно хвалите, немо неко да погреши и назове ме простачки гри...овај Риста. Нећу одговорити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u