ГЛУМАЦ БЈЕЛОГРЛИЋ У ТРИ РЕЧЕНИЦЕ ЗАПАЛИО СРБИЈУ: Кад ће да нам крене? (ВИДЕО)

GLUMAC BJELOGRLIĆ U TRI REČENICE ZAPALIO SRBIJU: Kad će da nam krene? (VIDEO)

24 oktobra 2016

bjelogrlic-45t

Naš glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić osvrće se na ukorenjene probleme koji svakodnevno stiru naše društvo i truju generacije koje dolaze.

Njegove reči prenosimo u celosti.

Na pitanje kakvo nam je stanje u kulturi , Bjela počinje:

“Očajno kao i uvek, ali nema kukanja. Dosta i s tim. Daj da se udružimo svi koji ne želimo da živimo u ovom primitivizmu. I novinari i prosvetari, lekari, sportisti, filmski stvaraoci i svi ostali čija se reč čuje moraju da puste urlik koji kaže: nećemo da nam deca rastu s ovakvim medijima, da se leče u propalim bolnicama, školuju u obezglavljenim školama, da su im kriminalci idoli, a prostitutke uzori!

I moramo da ponudimo rešenje. Svako u svojoj profesiji. Mi smo tu da nudimo rešenja i tražimo od političara da ih sprovode, ako znaju. Ako ne znaju, da nađemo one koji znaju i mogu. Kada to shvatimo, možda nam i krene.“

Ovi problemi na koje ukazuje glumac nisu vidljivi samo kod nas, lako se tu može pronaći ceo region.

(Vestinet)

KOMENTARI6 komentara

 1. Pitagora says:

  Sve mi to već znamo. Sve je to odavno poznato.

 2. marko says:

  svaki dan pale srbiju po nekoliko puta zahvaljujuci medijima ...kad ce da nam krene...bas mudro pitanje...do sad se niko nije setio

  • Kosovac says:

   marko,……. U pravu si, evo sada je Dragan Bjelogrlić potpalio Srbiju. Sva rešenja vidi ako Srbija opet uđe u Region. Slučajno Regionalizaciju hoće i Evropa, evo šanse da još jedno 70 godina provedemo u trci, jureći za srećom glumaca i pevaljki. Pa opet da ne postanemo Bečki konjušari. Nije se promenio, isto je Dragan Bjelogrlić mislio i kada je oblačio majicu Muslimanskog heroja Srebrenice.

   • Profesor says:

    Čovek oterao Nikitu Mihalkova da bi preuzeo režiranje filmskog serijala o Nemanjićima. U svakoj čorbi zaprška. Sve bi za pare uradio a sada palamudi. Prosečan glumac, loš režiser i još gori čovek.

    • Kosovac says:

     Profesor,……. U redu je to, zato sada ovaj Dragan Bjelogrlić pokušava da srbuje, ne ide mu dobro, ali bitno je da se evidentira u neki komitet Evropske Unije. Ako on bude bio učesnik nekog prikaza Nemanjića, najebali smo mi Srbi, ispašće da su Nemanjići hrvatsko cveće.

 3. Slobodan Beograd Srbiju Spasava says:

  Jedan od lopova se javio, da bi mi pomislili da je njemu stalo da Srbiji bude bolje, iako u toj boljoj Srbiji nebi bilo mesta za takve kao on! Dakle, Srbiji će poći na bolje kad svi ovakvi privilegovani kao ovaj bjelogrlić počnu da napuštaju Srbiju, umesto mladih i drugih talentovanih ljudi! Dok ovakvi koji su došli na vlast, i žive na račun Srbije preko svojih komunjarsko lopovskih veza, žive i bogate se na račun svih nas, pametni, mladi i talentovani neće imati šanse da ostanu u Srbiji i vide neku perspektivu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *