ГОРАН ШАРИЋ „БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ“: „Европрајд и напади на Српску православну цркву“ (ВИДЕО)

ГОРАН ШАРИЋ „БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ“: „Европрајд и напади на Српску православну цркву“ (ВИДЕО)

19 септембра 2022

Хрватски историчар и теолог, Горан Шарић, на РАС телевизији је коментарисао актуелна дешавања у Србији. Хаос око Европрајда и напади на Српску православну цркву.

ПОГЛЕДАЈТЕ НАЈНОВИЈИ ВИДЕО ГОРАНА ШАРИЋА:

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI6 коментара

 1. Baki says:

  Tako je, napad na Crkvu, Pravoslavlje, verujući narod i običajno pravo !

 2. VRSK says:

  Vučić u najmanju ruku mora da podnese ostavku u roku 24h ili ceo narod na ulicu!

 3. Milutin says:

  Ako se misaono vratimo u, barem, kameno doba vidimo da je osnova opstanka a potom i razvitka ljudske zajednice - porodica. Dakle, muškarac i žena koji rađaju i odgajaju svoju decu. Na tim osnovama se izgradila vinčanska civilizacija. Od Gorana Šarića smo već mogli dokumentovano da čujemo o prodoru današnjih Zapadnjaka koji pre 3000 do 4000 godina dolaze iz ruskih stepa. Samoživih stvorova koji žive danas za danas. Jer seju oko sebe smrt i znaju samo za pljačku i ubijanje. A upravo takvi su današnji globalisti koji preko LGBT populacije šalju lažne poruke ljubavi. Nesporno je da među LGBT parovima postoji ljubav. To niko ne spori. Ali to je sterilna ljubav jer njihova međusobna veza ne vodi reprodukciji čovečanstva. To je čist samoživi seks. Danas za danas. Naravno, niko ne spori da oni mogu biti korisni članovi društva. Isto kao što su korisni članovi društva oni koji boluju od steriliteta. Ali ovi drugi bi želeli decu ali ih ne mogu imati. Dakle, lažni su zahtevi LGBT kada traže ravnopravnost. Jer oni su u svemu ravnopravni sa drugim članovima društva osim u SOPSTVENOM izboru seksualne izopačenosti. A kao takvi su više nego korisni globalistima koji žele uništenje svih država. A da bi to postigli, moraju uništiti porodicu, brigu za decu, brigu za SUTRA. E, to SUTRA ne sme da postoji već samo danas za danas. Da si sam na svetu bez igde ikoga i da brineš samo kako ćeš preživeti današnji dan. Baš kao robovi u robovlasničkog društvu. Kako preživeti još jedan dan. Pomisao na SUTRA ne sme da postoji a kamoli briga za nekog drugog. Ne sme da postoji DRUGI na kog se možeš osloniti. A kamoli imati decu zbog kojih ćeš se žestoko boriti. Za njihovo bolje SUTRA.

 4. Косовац says:

  @ Горан Шарић, …..Хвала за твоје афирмативно причање о српству и православном хришћанству.

 5. Gagi says:

  Koren svih mogucih destrukcija protiv Srbije je nastao posle 45-e god. Pre toga nas je zapad izigrao i nije podrzao Srpski suverenitet, slagali su nase tadasnje borce za slobodu JVO, da ce im Britanska kruna pomoci u odbrani naseg suvereniteta svojim "iskrcavanjem". Kao sto svi znamo, posle toga stize rastakanje naseg istorijskog etnosa, doziveli smo teske muke i ponizavanja novom kolonizacijom kojoj nema kraja. Ovaj novi "demokratski" nasrtaj na Srbe je u mnogome brutalniji i gori nego nekadasnji Turski. Danas narod izdrzava rodjaka i teskog neradnika u "Belom dvoru" koji podrzava te "zapadne vrednosti", isti ti su mu istorijski unakazili oca i dedu. Eh, da je taj sam i jedini, ima takvih olosa na svakom koraku u zemlji Srbiji. Svi su u istom stroju, dobosari raznih "intelektualnih" provincijencija dobosare svako na svoj nacin, sve zbog nekog zivota da bi imali mleko i kajmak. Naravno, da drugi muzu i rade a oni ce sve nase potrebe da nam objasne i regulisu. Ima i onih koji vole vino, ista je prica, drugi ce da okopavaju i da se muce a oni ce da budu vrhunski poznavaoci i degustatori. Onaj koji je sve to svojim zalaganjem stvorio, taj nema pojma sta je kvalitet. Elem, da skratim, predstoji SVETSKA REVOLUCIJA naroda protiv nametnute krpeljske birokratije. Nekada je to bilo podnosljivo, danas je to dostiglo nevidjene uzurpatorske dimenzije. Naznake za sva ta dogadjanja se vec primecuju svuda u svetu. Dobosari neka vode mecke po vasaru da uveseljavaju narod i neka dobosare i dalje.

 6. persida says:

  Prica on i o Vinci, samo ti ne cujes. Zauzet si na paradi gde si snimljen sa Kacavendom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u