ГОРАН ШАРИЋ: Да ли је Индија прадомовина СРБА И ХРВАТА? (ВИДЕО)

GORAN ŠARIĆ: Da li je Indija pradomovina SRBA I HRVATA? (VIDEO)

9 juna 2021

Hrvatski istoričar i teolog, Goran Šarić, u najnovijoj emisiji „DREVNI TRAGOVI“ na televiziji RAS iznosi teoriju o Indiji kao pradomovini Srba i Hrvata.

Da li je to tako i koliko ima dokaza za to, POGLEDAJTE U VIDEU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI9 komentara

 1. Zoran says:

  Otkud znas da smo dosli otuda, mozda oni dosli odavde.

 2. Kosovac says:

  Baš me zainteresovalo šta to ima novo na antisrpskoj televiziji RAS.

 3. Pravda says:

  Gorane, siguran sam da znas da su hrvatijanci mongolsko tatarskog podrijetla i nemaju veze sa Srbima i Indijom, osim onih pokatolicenih srba kojima i ti siguran sam pripadas. Igraj bolan otvorenih karata bez uvijanja inace ce Dejan Lucic da te razodijene.

  • RASPUCHIN says:

   Već sam pisao o Šariću i njegovom palamuđenju po Srbiji koje "puše" drugosrbijanci i j"U"gosi a po nalogu njegovih jezuitskih šefova i jezuita u Beogradu. Sve je ovo na tragu nove podvale i stvaranja treće j"U"goslavije poslije koje nas Srba više ne bi bilo. I da , svi oni koji misle da je Brozov KOS nestao , varaju se. KOS i dalje postoji i radi a i dao bi sve da se obnovi njihova Brozoslavija. Ma dali bi oni i ćaću i mater a i vlastite guze da se vrati ta država. Oprostili bi svojoj braći ustašama , balijama , balistima i svima ostalima sve pa i dali još milion Srba za klanje samo da im se vrati Brozoslavija. I ne varajte se , još uvjek su moćni jer su se uvukli u sistem ili u isti instalirali svoje genetske ili ideološke potomke.

  • Rocks says:

   He he pa Lučić ga je već razodjenuo,pogledajte na YT.Kaže Lučić ne zaboravite da je Šarić jezuita i da njihova zakletva traži da jezuita među pravoslavcima bude veći pravoslavac o njih,među muslimanima veći fanatik od njih itd.Možda je čovjek stvarno iskren i dobrodušan ko će ga znati.

 4. ko says:

  Samo nemoj da nam kao kukavicije jaje sa nama Srbima podmeces hrvate koji su stari 100 godina i zato bi te zamolio ubuduce da govoris samo o SRBIMA. Hrvati su srbski otpad.

  • jovan says:

   Tacnije izmedju 100-150 godina pocinje prepakovanje Srba katolika u Hrvate. A za Srbe zna da su ziveli od Gdanjska do Male Azije( od Like do Like !), ili kako rece bivski izraelski premijer Natanjahu, jos pre 2 500 godina smo se granicili sa jevrejima! Zalosno je sto su nam pre 150 zabranili pravu istoriju srpskog naroda, sto su skolarci sa Berlina i Beca sprovodeci germansko-vatikansku politiku i ucili ppgresno generacije u Srbiji, kao sto danas djaci uce lazni "genocid srebrenicki", i da je nato "miroljubiva organizacija". Jedna od najgorih stvari sto su ukinuli srpski kalendar, zeleci da budu "moderni" i "EUropejci" po Zapadnim merilima, a kojim su racunali i Sv. Sava, car Dusan, ...pa do Brankovica Djuradja, a to je da je danas 7529! Pa bi mnogo vise bilo onih koji bi jos ranije postavili pitanje- gde je stvarno, na kojim teritorijama, ziveo SRPSKI NAROD tih sedam i po hiljada godina!!?

 5. šiško says:

  Ne znam za hrvate, ko su i odakle su, ali Srbi sigurno nisu ni otkuda došli, nego su starosedeoci Balkana, Evrope i bliskog istoka. A otkud Srbi u Indiji, objasnio je davno g. Jovan Deretić. Tokom istorije bilo je više srpskih pohoda na istok. Po tome koliko poštovanje Srbi uživaju u zemljama koje su Srbi po g. Deretiću "osvajali", to su bili vrlo prijateljski susreti civilizacija u kojima je dolazilo do razmene iskustava i znanja na obostranu korist i zadovoljstvo. Zato i danas u Indiji pripadnici najviše sekte, bramani, za sebe tvrde da su Srbi, iako im se fizionomije jako razlikuju od srpskih. Slično je i u Afganistanu, Iranu i ostalim istočnim zemljama. Svaki pomen Srba izaziva tople osmehe na licima tih ljudi. U njihovom sećanju ostala je neka lepa uspomena na Srbe. A hrvati, prišipetlje, neka sami istraže svoje poreklo i prestanu da se kače nama o vrat.

 6. Mate says:

  Vatikansko-četnički provokator i bandit.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *