ГОРАН ШАРИЋ СЕ ОБРАТИО СРПСКОЈ ЈАВНОСТИ: Ево због чега сам ЗАБРАЊЕН НА ФЕЈСБУКУ! (ВИДЕО)

GORAN ŠARIĆ SE OBRATIO SRPSKOJ JAVNOSTI: Evo zbog čega sam ZABRANJEN NA FEJSBUKU! (VIDEO)

16 juna 2021

Hrvatski istoričar i teolog, Goran Šarić, u najnovijoj emisiji „DREVNI TRAGOVI“ na televiziji RAS otkrio je zbog čega se brišu njegovi postovi na FEJSBUKU.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI17 komentara

 1. Zoran says:

  Racunao sam da si pametniji, na fejs se ne ide. Ja tamo nisam bio i procenio sam da sa bolesnicinma ne treba imati posao.

 2. Novi Sad says:

  Sta ovaj slepi mis hoce ??? Ko njega gura i forisra i yasto ???

  • jovan says:

   Sigurno je da ga ne guraju totalitarci, Natogasisti i Zapadni kolonijalne pljackaske horde! To je dovoljan razlog da prica istinu, jer sve sto je suprotno od zvanicne zapadne propagande jeste ISTINA.

  • Stojan Janković says:

   ono što ovog čoveka " gura" da radi to što radi, je njegovo Srbsko porijeklo.Čovek je ppo ocu Srbin, porijeklom Beranac, Crba Gora. Nije on "hrvatsdki istoričar niti sveštenik" nego je diplomirao teologiju .S a m o nekoliko retkih učenih katolika, (kao što su bili Viktor Novak, Alberto Riviera,Giordano Bruno...) imali su hrabrosti da dokučenu istinu javno i časno obelodanjuju, čak i po cenu života.U slučajju Šarića srbski gen je razlog objektivnosti, jer ne p o s t o j i "hrvatski istoričar i teolog", koji bi izustio bilo šta korisno za Srbe.

 3. Čist je ko Suza says:

  Pa da, fora je u tome da se više njih udruži i prijavljuju "kršenja" pravila igre, nešto kao govor mržnje ili vređanje nečijeg identiteta, obmane i propagande laži. Moderator najvišeg nivoa postavlja pravila, tu su sloboda govora ali ako to vređa nekog i ovaj to prijavljuje, takva sloboda se može uskratiti. Jedini način je da kreirate blog na kojem ste vi glavni moderator i administrator. Ako vam je stralo da pišete nešto kao istinu za koju se borite, najvažnije je da te tekstove najpre ukucate kod sebe i sačuvate ih a ono što objavljujete idete copy, paste da bi tako sačuvali vaše objave za neku možda drugu priliku, inače vaše pisanije trajno gubite.

 4. Face says:

  Face? No Face.

 5. Sančo Pansa says:

  Svaka čast ljudino! Ovoliko iskrene borbe za pravdu i skidanje ljage sa naše nacije novija istorija ne pamti... Veliko hvala i večna ti slava junače!!!

 6. Gagi says:

  Eto, To je danasnji sistem zivljenja. Osim oficijelne "istine" pedera i narkomana, predatora na decju nevinost i svakakvih ljudskih anomalija, druge istine NEMA i nije pozeljna da postoji. Covek je svojim dugogodisnjim radom dosao do nekih zakljucaka koje objavljuje, sta je TU cudno, cudno bi bilo i neobjasnjivo da je neki titin general dosao do ovih zakljucaka. Takodje bi krajnje cudno i neobjasnjivo bilo da je neki aktuelni politicar dosao do ovakvih zakljucaka, svi mi znamo da su se oni nesvesno upisali kada su trebali Papku da poljube ruku. Ima ranijih komentara o Gosp. Goranu ako se iko seca. Jedan vrli i izuzetno obrazovan komentator je po staroj i oprobanoj titinoj metodi tvrdio da je on placenik stranih sluzbi. Jedino mi nije jasno, koja je to strana sluzba ako Goran prica afirmativno o Srbiji, ili on mozda podrazumeva da je Srbija u kojoj zivi- strana sluzba.

 7. Mate says:

  Vatikansko-četnički agent i lažni povjesničar.

  • bilje says:

   tI SI g.MNOVSKI lazni coment/gde spoji fatikance sa runjav mate uzja na te/

   • Mate says:

    Niša ne razumijem što ste napisali.

 8. RASPUCHIN says:

  Tipične reakcije. Isto tako su se pojavljivali razni "branitelji" istine o dešavanjima devedesetih kao : Domagoj Margetić , Ivan Zvonimir Čičak , Drago Pilsel , da ne nabrajam one manje bitne a svi su , navodno , bili nečim ugroženi. I odmah Srbi gutaju sve njihove priče koje lijepo zvuče a kroz koje vam provlače sve i svašta. Pa mene zabranjuju još od prije devedesetih pa nikom ništa. Valjda zbog toga što sam Srbin - rodoljub a ne neki jezuitski ili Brozov pitomac? Ovaj momak zna mnogo više , kao i ovi što sam ih nabrojao a i mnogo bitnije stvari koje bi stvarno mogle pomoći ali o tome ćute.

  • jovan says:

   Neuporedivo i Cicak, i Domagoj, ... sa Saricem!!! Te koje si nabrajao su priuceni aktivisti zapadnih NVO, a Saric je ozbiljno, temeljno, pouzdano, naucen covek sa velikim poznavanjem istorije, koje se poklapa sa drugim pravim istoricarima od pre 150 godina, ili kako rece Saric "Dalmacija sa ostrvima i Dubrovnik su oduvek hiljade godina pre bili srpski(ilirski), dok se u statim knjigama ime Hrvat nigde ne pominje pre X veka!!! Znaci nije ni za poredjenje jednog prucavaoca starog sveta relevantih artifakata, i "novokomponovanih" nvo budalastina, povrsnih tipova.

   • RASPUCHIN says:

    Prvo , nije pristojno "galamiti" na sugovornika. Drgo , ostajem pri svakoj napisanoj riječi jer iz drugog ugla posmatram njegovo djelovanje na sceni "Srbije" a iz iskustva koje imam sa 'rvatima. Zašto ste izbjegli pomenuti "priučenog aktivistu" Pilsela koji je završio iste škole kao i Šarić? Pročitajte ponovo posljednju rečenicu u mom komentaru gore pa se onda sjetite i nekih izjava 'rvackih političara koji su govorili kako oni nisu mogli izgubiti "drugi" rat jer bi , bez obzira na ishod , uvjek bili na pobjedničkoj strani. Ovaj momak izuzetno lukavo manipuliše Srbima u utjeruje ih u novo "bratstvo i jedinstvo". U ostalom , po volji Vam šta i kako mislite ali bilo bi lijepo da ne "galamite".

    • jovan says:

     Dobro, necu vise da "galamim!". Ali moram da kazem da posto na svimm medijima, u skolama i fakultetima, ne dozvoljavaju da Srbi govere istinu, sta vise zabranjuju Srbima i da misle i govore, cak i zakonom zabranjuju istinu, naredjuju NOVOGOVOR, dobro je da imamo ovog Sarica.

     • RASPUCHIN says:

      Da li su Vama poznate bar zvanične biografije Čička i Margetića? Čak su i one zanimljive a tek ono nepoznato javnosti. Nema problema , imajte Vi Šarića ali ako se probudite u novoj NDH ili j"U"gi , zbog tog uvjerenja , nemojte se žaliti drugima.

      • jovan says:

       Srbija je postala NDH 1915. kada su Hrvati postali vlast u Jozefstaru, i to je nastavljeno 1918. pa 1945., pa 2000. Jedino je Milosevic pokusao da od Srbi imaju svoju SRPSKU drzavu, i nije uspeo jer su ustase-jugoslaveni uz pomoc Vatikana, Nemacke i Amerike sa Engleskom, ubili Milosevica, generale i zauvek okupirali srpski narod! p.s. jutros sam pogledao intervju Stamolica dar Susi, pa to je horor od "autosovinizma", sve vreme sam mislio da intervju daje Stipe Mesic, glavom i bradom; a to je politika beogradsko-novosadske "elite", tzv. drugosrbijanske koja vlada Srbijom vec vise od 100 godina. Srbija je NDH i Ustasoslavoja, odavno, a od 2000. totalno pod kontrolom natofasista i ustasa, ali i shiptara. Plasis me onim sto vec ceo vek u kontinuitetu postoji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *