ГОРАН ШАРИЋ ОТКРИВА како је настала БОСНА и ко су староседеоци у БОСНИ и ДАЛМАЦИЈИ (ВИДЕО)

ГОРАН ШАРИЋ ОТКРИВА како је настала БОСНА и ко су староседеоци у БОСНИ и ДАЛМАЦИЈИ (ВИДЕО)

26 децембра 2021

Горан Шарић, хрватски итсоричар и теолог, открио је ккако је заправо настала Босна и ко су староседеоци Босне и Далмације.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

KOMENTARI4 коментара

 1. History planet says:

  Da nisu Srbi? Ako nisu zašto pričaju srpski?

 2. RASPUCHIN says:

  Није ми јасно да ли вас је , све скупа , овај Шарић добрано подмазао са "вазељин" или је гомила приглупа " 'нако"? Овај гура про-'рваЦку политику у сред Србије и форсира једну од варијанти "трајног рјешења". За неупућене , ова мапа иза њега је разматрана деведесетих и повезивала се са преговорима Милошевића и Туђмана о подјели БиХ (или остатака бивше државе) и граница је ишла је долином Неретве и Врбаса. Овим би огромне територије које су биле насељене Србима и то "тисућљећима" прије помена 'рвата биле поклоњене истима а исти би били и аболирани за све злочине над нашим народом. И да поновим , није ми јасно да о судбини нашег народа и даље одлучује гомила идиота који су у љубави са нашим непријатељима и џелатима?

 3. History planet says:

  Ма нема проблема, заправо г-дин теолог-хисторичар ништа не открива јер је ствар позната бар већини, али ипак он нас подсећа на то, али и каква корист, шта ти вреди што си србин ако се изјасниш да си геј и онда имаш директно америчку и турску подршку?

 4. Косовац says:

  Председник Србије Александар Вучић данас је у селу Сеништа поручио в. д. директору ЕПС Милораду Грчићу да до Нове године стабилизује ствари, а онда "да ради нешто друго". Добио Грчић шут даун: ……….- Грчићу, што ми ниси јавио да си имао мањи пожар на Б1? Није питање што сте решили, него што ми ниси јавио? Ја то не треба да чујем из Безбедносне информативне агенције, већ то треба да чујем од тебе! А не да добијам у јутарњем извештају! ……….- Да ме не оптерећујеш? Добро... И зато не гасиш А5 још, иако угља нема довољно? Је л стиже ово што смо узели? То је важно. ……….- Ја мислим да до Нове године ти то стабилизујеш, а онда Мићо нешто друго да радиш... - рекао је Вучић. ……….Председник Србије Александар Вучић борави данас и сутра у Златиборском и Рашком округу. ………………..Чујеш, Грчић му није јавио да је био мањи пожар. Значи, у будуће и ако се запуши раднички WЦ, мора што пре да се то јави председнику републике. А Грчић безобразан, није се сетио да јави председнику да су избили пожари у свим котловима на свим агрегатима, па су због тога турбине почеле ненормално брзо да се окрећу. ………………..Чујеш председниче, баш бих волео да видим како би нешто слично рекао министру Зорани Михајловић. Макар и у шали. Али изгледа да не смеш, има нека прпа коју осећаш према радницима Америчке безбедносне агенције. А и нема смисла да нешто замериш министру Зорани, она се баш труди да погаси све пожаре у српским термоелектранама, по хуманитарној Зеленој Агенди.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u