ГОРАН ШАРИЋ ОТКРИВА како је настала БОСНА и ко су староседеоци у БОСНИ и ДАЛМАЦИЈИ (ВИДЕО)

GORAN ŠARIĆ OTKRIVA kako je nastala BOSNA i ko su starosedeoci u BOSNI i DALMACIJI (VIDEO)

26 decembra 2021

Goran Šarić, hrvatski itsoričar i teolog, otkrio je kkako je zapravo nastala Bosna i ko su starosedeoci Bosne i Dalmacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

KOMENTARI4 komentara

 1. History planet says:

  Da nisu Srbi? Ako nisu zašto pričaju srpski?

 2. RASPUCHIN says:

  Nije mi jasno da li vas je , sve skupa , ovaj Šarić dobrano podmazao sa "vazeljin" ili je gomila priglupa " 'nako"? Ovaj gura pro-'rvaCku politiku u sred Srbije i forsira jednu od varijanti "trajnog rješenja". Za neupućene , ova mapa iza njega je razmatrana devedesetih i povezivala se sa pregovorima Miloševića i Tuđmana o podjeli BiH (ili ostataka bivše države) i granica je išla je dolinom Neretve i Vrbasa. Ovim bi ogromne teritorije koje su bile naseljene Srbima i to "tisućljećima" prije pomena 'rvata bile poklonjene istima a isti bi bili i abolirani za sve zločine nad našim narodom. I da ponovim , nije mi jasno da o sudbini našeg naroda i dalje odlučuje gomila idiota koji su u ljubavi sa našim neprijateljima i dželatima?

 3. History planet says:

  Ma nema problema, zapravo g-din teolog-historičar ništa ne otkriva jer je stvar poznata bar većini, ali ipak on nas podseća na to, ali i kakva korist, šta ti vredi što si srbin ako se izjasniš da si gej i onda imaš direktno američku i tursku podršku?

 4. Kosovac says:

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u selu Seništa poručio v. d. direktoru EPS Miloradu Grčiću da do Nove godine stabilizuje stvari, a onda "da radi nešto drugo". Dobio Grčić šut daun: ……….- Grčiću, što mi nisi javio da si imao manji požar na B1? Nije pitanje što ste rešili, nego što mi nisi javio? Ja to ne treba da čujem iz Bezbednosne informativne agencije, već to treba da čujem od tebe! A ne da dobijam u jutarnjem izveštaju! ……….- Da me ne opterećuješ? Dobro... I zato ne gasiš A5 još, iako uglja nema dovoljno? Je l stiže ovo što smo uzeli? To je važno. ……….- Ja mislim da do Nove godine ti to stabilizuješ, a onda Mićo nešto drugo da radiš... - rekao je Vučić. ……….Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas i sutra u Zlatiborskom i Raškom okrugu. ………………..Čuješ, Grčić mu nije javio da je bio manji požar. Znači, u buduće i ako se zapuši radnički WC, mora što pre da se to javi predsedniku republike. A Grčić bezobrazan, nije se setio da javi predsedniku da su izbili požari u svim kotlovima na svim agregatima, pa su zbog toga turbine počele nenormalno brzo da se okreću. ………………..Čuješ predsedniče, baš bih voleo da vidim kako bi nešto slično rekao ministru Zorani Mihajlović. Makar i u šali. Ali izgleda da ne smeš, ima neka prpa koju osećaš prema radnicima Američke bezbednosne agencije. A i nema smisla da nešto zameriš ministru Zorani, ona se baš trudi da pogasi sve požare u srpskim termoelektranama, po humanitarnoj Zelenoj Agendi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *