ГОРАН ШАРИЋ ПОТПУНО РАЗБИО НАЈВЕЋУ ХРВАТСКУ ЛАЖ И ПРОПАГАНДУ (ВИДЕО)

GORAN ŠARIĆ POTPUNO RAZBIO NAJVEĆU HRVATSKU LAŽ I PROPAGANDU (VIDEO)

23 juna 2021

Hrvatski istoričar i teolog, Goran Šarić, potpuno je razgolio i razbio jednu od najvećih hrvatskih laži. Da Srbi nisu vladali SFRJ i da je parola „Zagreb radi, Beograd se gradi“ samo hrvatska propaganda Šarić je sve to dokazao činjenicama.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU „DREVNI TRAGOVI“:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI12 komentara

 1. Kosovac says:

  Nije to, parola je bila „Trepča radi, Beograd se gradi“. Tu parolu su lansirali Slovenci i Hrvati, onda kada su Šiptarski rudari štrajkovali u Trepči. U vreme velikog Srbina Slobodana Miloševića. ……………Pa kada su prekinuli štrajk, pa rudari Šipe izišli iz mraka rudnika, slovenački novinari i snimatelji su im šakom poklapali oči da ne dobiju svetlosni udar. A Šipe se ćudili zašto tako, ćudili se kao persida. ……………Nisam gledao video, ja kao Rista.

  • Kosovac says:

   Ustvari, i tadašnji stambolićevci i budući autošovinisti, su već počeli da eksploatišu tezu da Beograd eksploatiše sve gradove u Užoj Srbiji, Kosmetu i Vojvodini. Tada su Sandžačka i Vlaška republika još bili u povoju.

   • bilje says:

    Dragi Kosovac:"svaka ti je ko u Njegoša",iz Vasih komentara na Intermagazinu puno ucim o nasoj blizoj proslosti,dok na Webtribune od "Peruna" saznajem o nasoj "RODNOJ VERI" ☺

    • Kosovac says:

     @ bilje, …..Nije prvi put da si me pohvalio, evo i sada sam srećan što ceniš moje komentare. ……………Znam da ću te naljutiti, ali moram da ti kažem da budeš vrlo oprezan sa tom Rodnom Verom. Verovatno je ta tvoja organizacija vrlo inteligentna jezuitska podvala. Šta je vama odjednom, kao samo ste vi određeni da veličate srpsku praistorijsku prošlost, a nama to nije dozvoljeno zato što smo hrišćani pravoslavci. A rodnoveraca ima manje nego neka NVO Sonje Liht. Odlično srbujete, možda bolje od mene, ali se ne pitate ko Vam je servirao to da budete Antihrišćani? Jezuiti su svesni toga, a Vi niste svesni da je biti Antihrišćanin, to prvi korak da budete Antisrbi. Ne treba da vas ubeđujem logikom, ubeđujem vas kroz Istoriju, taj način je očigledniji. ………………..Jedan vaš „guru“ Dragan Jovanović novinar i bivši ekolog, utepa se dokazujući da je Ante Pavelić manji zločinac od nekih Srba Nemanjića. Tako nas bre ni Hrvati nisu zajebavali. Pa mu je onda izletelo u jednoj emisiji pa je voditeljki rekao „Vi Srbi…….“. Pa se ugrizao za jezik kada ga je voditeljka upitala „A ko ste Vi?“.

  • doktrina soka says:

   Ma svi su radili a Beograd se gradio. Kako sada niko ne radi,pa ni BG, svata, Beograd se gradi 2000g i niko ne kmeci od bivsih graditelja.

  • persida says:

   Ama, opet podmećeš, ne ćudim se ja, nego se ti stalno ćudiš. "Ćudim se ćudim" da nas Srbe niko ne voli, da hoće da nas zakopaju. Još uvek se ti ćudiš i razum gubiš jer očigledno ne vidiš. Mene brine što je opet jedan Hrvat, ovoga puta Šarić (o kome nemam loše mišljenje) doveden da nam objasno KO SMO I ŠTA SMO. Mi Srbi na to nemamo pravo, uvek se dovodi čovek druge nacije da nas prosvetli.

   • Kosovac says:

    @ persida, …..Uopšte nije bitno koje je nacije čovek koji je došao u tvoju sektu (denominaciju) pa da te PROSVETLI. Ali nemoj da to podmećeš Srbima, nije pošteno sa tvoje strane. Jedan minoran deo Vas jedva čeka da ga neko PROSVETLI, da primi iluminaciju. Ali Srbi, Srbi su uvek željni da ih neko PROSVETI. Pri tom se Srbi trude da tom novom Prosvetitelju pregledaju jagnjeću kožu i u njoj pronađu neku pukotinu ili rupu ako je ima. Srbi su uvek bili u tome uspešni, pa čak i onda kada su im crkvu porušili, Srpski narod, Srpske majke, Srpske babuške su uspevali da sačuvaju crkvu u narodu, pa kada dođe vreme onda crkvu i obnove i izgrade. To je veoma lako, zato što su temelji crkve sačuvani. ……………E baš je trebao Šarić da ti objasni KO SI I ŠTA SI. Pa evo što nisi pitala mene. Ja koji nisam ni do pola Šariću, mogao bih da ti odlično objasnim KO SI I ŠTA SI. Da, i Srbi bi trebalo da budu isto što i ti, pusta konvertitska želja. Pa biće, biće Srbi kao i Ti, ali Malo morgen.

    • persida says:

     Kosovac, odgovori jasno da znamo: da li si sledbenik Porfirija i Kacavende, ili nisi? Da li znas koliko su staroveraca ubili Nemanjici da bi nasem narodu nametnuli pravoslavlje koje je samo jedna filijala katolicke religije? Da li znas da su pravoslavci bili najblizi saradnici Titove policije u periodu od pedeset godina? Hajde, za pocetak, odgovori na ova pitanja da te bolje upoznamo. I ne skreci sa teme, ne podmeci, jer ti se mnogi vec smeju. I ne govori u ime srpskog naroda jer ti nisi narod, zadrzi se na svome misljenju. Ne govori u ime drugih jer je to kic u stilu izdajnika Vucica i Voje Seselja.

     • Kosovac says:

      @ persida, …..Sve si rekla, i ništa nisi rekla. Ali kako to da zaboraviš da zacmizdriš kako su Nemanjići takođe uništili veliki deo biodiverziteta, posekli šume, ubijali divlje svinje, palili strnjike, i slično. Nevaspitano si se ubacila u moj razgovor sa kolegom „bilje“, tu sam ja pomenuo da vaš „guru“ Dragan Jovanović (Srpska Ekološka Banda) cmizdri za nekim nepostojećim „bogumilima“. Tamo smo došli do zaključka da nije Srbin onaj ko nije Hrišćanin. I ti se bezobrazno ubacuješ u nas Srbe da prismrđuješ i kvariš nam ugled stican vekovima.

   • Gulisav Drzic says:

    Neces ti imati lepo misljenje ni o Nikoli Tesli, da sutra ustane iz groba i kaze; "Cujte, ljudi ja sam srbin"! Toliko o tebi, spodobo antisrbska.

 2. Gagi says:

  Pamtimo po zlu ta vremena kada su nam siptri i rvati u sred Bgd-a javno psovali Srpsku majku. Sve ovo sto Saric sada obelodanjuje, mi znamo odavno. Ta vremena su bila strasna, strasnija nego danas. Danas je slicna prica, sa tom razlikom sto nema javnih vulgarnih istupa, rade svoj okupacioni posao i dalje bez velikog eksponiranja. Nekada je okupaciona vlast bila prilicno nasilna, za bilo kakvo pominjanje Srpstva sledio je Goli otok. Danas je to drugacije, sve je zavijeno u oblandu Srpstva a radi se sve suprotno. Namazali se i okupatori, podmuklo nam podilaze i hvale nas na "sva usta" i rade svoj posao. Proucili nas dobro i detaljno, nazalost, shvatili su da Srbina samo treba hvaliti i potkupljivati. Primenjuju stari oprobani sistem turaka jer smo odavno prouceni a nikako da se opametimo i dodjemo sebi. Znali su to doduse i okupacioni katolicki komunisti, oni su takodje nagradjivali i forsirali najgore medju nama, da nam budu uzor u unistavanju samih sebe. Sve to identicno gledamo i danas, jos je crnje i gore, danas je obilato nagradjena svaka vrsta nemorala jer se time razvaljuje istorijska sustina jednog naroda. Najedose se i napise stari a novi novinari i kafanske pevaljke Srpskog rada i truda. Dobro placeni politicar moze da bude svaki cobanin koji je dobio diplomu od onog vlasnika Univerziteta koji nije sposoban da gramaticki sastavi dve recenice. E, moja Srbijo pod sljivama. A lepo su nas upozoravali Arcibald Rajs i Danko Popovic.

 3. Drago says:

  Hrvatićima nije valjala ni Mađarska monarhija niti Austro-ugarsja te prva Jugoslavija kraljevina niti druga Jugoslavija socijalistička. Gdje god su bili bili su remetilački faktor. To je narod bez stida i srama. Remetilački narod gdje bude.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *