ГОРАН ШАРИЋ ПОТПУНО РАЗОТКРИО западне центре моћи, аутошовинисте, другосрбијанце и њихове лажи! (ВИДЕО)

ГОРАН ШАРИЋ ПОТПУНО РАЗОТКРИО западне центре моћи, аутошовинисте, другосрбијанце и њихове лажи! (ВИДЕО)

20 маја 2021

Хрватски историчар и теолог, Горан Шарић, у најновијој емисији „ДРЕВНИ ТРАГОВИ“ на телевизији РАС разоткрио је потпуно западне центре моћи, аутошовинисте, другосрбијанце и њихове лажи. Потпуно је оголио њихову тактику, како да сломе Србију, преко права мањина, говора мржње…

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI6 коментара

 1. Gospodi Pomiluj says:

  Bože sačuvaj, pa valjda živimo u srbiji, međutim to se sve isto radi svuda i po ostalom svetu kao trend jednog vremena. Sotona će izgubiti i posao i platu kada pravedno carstvo Božije zavlada ovom planetom. Biće na nebu kao i na zemlji što je.

 2. Si Ju Leter Aligeder says:

  Podviće rep i biće bačen u ognjeno jezero dgde će mu se reciklirati i telo i duša. Biće pravednog suda Božijeg i svi ćemo dobiti po delima našim i neće se gledati ko je ko.

 3. Косовац says:

  Нема у Србији говора мржње, али морамо признати да су националне мањине у Србији Реметилачки фактор. То се да приметити нарочито и при локалним и при државним изборима. Тако и румунска национална мањина Мариника Тепић Чобану жари и пали тужилаштва и судство у Централној Србији. Све то по Сорошоидном налогу и смерницама Европске Уније. Један коментатор „Мачак“ је одавно лепо рекао: „Највећи националисти у Србији, то су националне мањине“. Могуће је да је то и природно, али није природно да се само Србима брани да кажу да су Срби. Видимо, такав је и Горан Шарић, у Србији има још заостале, резидуалне титоистичке енергије, по којој је Србима забрањено да дају и најмању примедбу на понашање националних мањина. Сећам се, у оно лепо комунистичко време, уколико би се безазлено критиковао неки Шиптар, Хрват, Циганин, или Муслиман, критичару је следовала и залепљена лепа етикета да је он Националиста. ………………..Ево видимо каже Шарић да Срби уопште не воле војводу Шешеља. Пошто га и Хрвати не воле, ево прилике да Војислав Шешељ послужи као нека спона уједињења и обнове „пријатељства“ два братска народа. Нека виси Педро, па шта кошта да кошта. Горан Шарић се прави блесав, па нас гледа у очи и прича будалаштине. Па од свих на Западном Балкану (Великој Србији) Шешеља од Срба не воле само СПОвце и Стамболићевци, ми остали га и даље поштујемо и сврставамо у групу Великих Срба. Мало је Горан Шарић претерао у језуитском смислу, неће Срби тако лако да прихвате ову његову слаткоречивост, ма колико се троли и ботови трудили. ………………..Такође видимо, Горан Шарић нам брани да „Албанце“ називамо Шиптари. Када сам ја у свом коментару на Ју Тубету (уз помоћ научника Каплана Буровића) доказао да су Албанци изумрли народ, а да је Бечки двор Шиптарима само „аплицирао“, доделио назив Албанци, Горан Шарић ми је обрисао коментар. Ево упорно Шиптаре назива „Албанци“ и ево видимо данас да каже да је увреда ако те људе неко зове Шиптари. Срамота за једног овако реномираног историчара да одваљује овакве глупости, па макар то било у име Братства, Јединства, Влазнимија и Башкимија. За дивно чудо, демантују га Шиптари, који сами за себе кажу да су Шиптари. Није ваљда да желе да сами себе вређају, немогуће да су толики дебили. Добро би било да нам овај велики историчар Горан Шарић дадне бар један пример – снимак како неки Шипо за себе каже „Ја сам Албанац“. Е, па неће Шипи вилица да се отвори на те речи, он зине, покуша да то каже, а из уста излази само овако: „Unë jam Shqiptar“. Транскрибовано: „Ун јам Шћиптар“. Нема га нигде Албанац, негде се загубио.

  • RASPUCHIN says:

   Мен' с' чини , "Косовац" , да сте Ви мене , ономад , нападали управо због тог Шарића? Како не примјећујете да је све вас полако увлачио у ову тему и свима продавао "маглу"? Да ли сте икада чули да је помињао било које налазиште сјеверно од Саве и Дунава као и западно од Дрне које потврђују присуство Срба још из времена Винче па и Лепенског Вира? Бар да је поменуо Вучедол. На 'рвацким медијима га помиње али сада у прилагођеној верзији па некадашњу "голубицу" из Вучедола (коју су жестоко својатали) сада назива "препелицом". Вјероватно због симболике? Гдје су остала налазишта уз Саву и Купу а и дан данас постоје неки топоними (за Банију знам поуздано) из или око "нулте" године које је помињао Деретић тврдећи да су тамо живјели Срби. Додуше , помињу се Келти из тих времена , на тим теренима , али и ти Келти су били Срби који су избјегли , код својих сународника , након што су их у Британији напала германска племена. Не би да дужим истражите мало сами. Шарић је КАТОЛИЧКИ ТЕОЛОГ а не историчар којег су школовали ЈЕЗУИТИ па је , самим тим , и он ЈЕЗУИТА а мени није јасно ко и због чега му даје толики простор у Србији? У ствари , јасно ми је али када се помену конкретни ликови онда зна прорадити и цензура.

 4. Риста says:

  Свака част Распућине. Добро сте скренули пажњу многима да је Шарић католички теолог језуита. Историју су нам унаказили Британци, Германи, Титови пионири а сада нам Хрват језуита предаје скрнаву историју. Прочитао сам пар уводних чланака и после прекинуо. Немам више воље да се стално сам супротстављам. Ко нам крив што су Хрвати способни да нам штампају школске књиге по њиховом плану и програму и да нам Холандија напише СНС "манифест". Иначе, Косовац органски не подноси језуите а ни Шарића. (Успут, моја лична теорија завере. Косовац је шћипетарски лобиста и вероватно је докторирао на историјском факултету у Албанији где му предавач био Енвер Хоџа а стипендију је вероватно добио од Тита. Историју Албанаца зна боље него српску. Зато данас одужује мало свој дуг и непрекидно се кида доказујући да албанезе треба да зовемо шћипетарима. Мене баш заболи како се зову и ко су. Они су на крају ипак само једно - дивља хорда племена скрпљених скоца и конопца. Да нису видели од Срба, не би данас знали ни да пишу ни да читају. Данас су ипак Шарићеви миљеници са именом АЛБАНЦИ! Велики ударац нашем Косовцу)

  • Косовац says:

   @ Риста, …..А бре Ристо. опет правиш грешку у корацима. И прошли пут си рекао да те заболе како се зову и ко су. Чини ми се да те ипак заболе, заболе те као оног српског комунисту, који рече „Баш ме заболе за Хрвате, важно је да ја почистим у моме дворишту“. И баш добро почисти српско двориште. И опет причаш около наоколо, и прошли пут си избегао да коментаришеш моје обавештење да су Албанци изумрли народ. Није тешко да то схватиш, ти то можеш. Мени није јасно зашто се плашиш да то потврдиш, или оповргнеш, није важно, али да се нађеш у збор – како кажу Косовци. Тебе је страх, као да ти је неко наредио да не таласаш. И ја сам чуо Шарића како не дозвољава да се они друкчије називају, но Албанци, али криво ми је да се такав човечина као ти, прикључујеш Шарићу, уз наивно објашњење да те то фол не интересује, гледаш своја посла. ……………Што се тиче RASPUCHIN-а, не секирај се, он и ја се одлично разумемо, овог пута је реаговао на моју констатацију да је Шарић језуита заштитник називања Шиптара Албанцима – по налогу Ватиканско – Бечке школе. У претходном разговору ја сам био стао у одбрану ставова Горана Шарића, па је нормално да ми је сада натрљао нос када сам и ја констатовао Шарићево језуитско понашање. Практично сам признао грешку, али сам и даље опрезан, не желим да излићем док се потпуно све не докаже. ………………..Иначе, Ристо, ови које упорно комуњарски погрешно називаш „Албанци“ (па шта), они и немају неку историју, само могу са се похвале са Скендер Бегом Кастриотићем, и српским манастирима на Косову и Метохији, и Наташом Кандић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u