ГОРЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Амерички полицајац на протестима са тетоважом Русије! ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ, УМЕШАНОСТ РУСА У НЕРЕДЕ…

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Američki policajac na protestima sa tetovažom Rusije! TEORIJE ZAVERE, UMEŠANOST RUSA U NEREDE…

4 juna 2020

Fotografija američkog policajca na protestima u Hjustonu, na čijoj podlaktici se vidi tetovaža na kojoj ćiriličnim pismom piše „Rusija“, uz naziv jednog ruskog grada, izazvala je burne reakcije na internetu. Policajac u uniformi istovremeno prijateljski pozdravlja Afroamerikanca koji učestvuje na protestima — za razliku od svojih kolega.

Taj momentat je zabeležio i objavio na društvenoj mreži američki novinar. Naziv grada na tetovaži ne može se tačno odrediti – vidljiv je samo kraj naziva – „ovsk“.Korisnici društvenih mreža počeli su da se šale na račun fotografije pominjući „ruski trag“ na protestima koji su zadesili Ameriku.

U Hjustonu su ulične akcije bile prilično intenzivne – reč je o rodnom gradu Džordža Flojda. Upravo ta tragedija izazvala je talas nemira u Sjedinjenim Američkim Državama.

Priča o tetovaži već je druga vest koja ima veze sa „posebnom ulogom Rusa“ u trenutnim neredima.

U utorak je vlasnik ruskog restorana „Puškin“ u San Dijegu odbranio svoj lokal od huligana i demonstranata koji su protestovali u tom južnom kalifornijskom gradu. Fotografija na društvenim mrežama je bila potpisana: „Ruska mafija se brani punom parom“. Sam vlasnik restorana Ajk Gazarjan je naveo da to nije tačno i da je to napisao njegov kolega od preko puta.

„Oni su videli da Rusi stoje preko puta, štite biznis i jednostavno su rešili da ih nazovu mafijom“, rekao je Gazarjan.

Povodom navodnog „ruskog traga“ oglasio se i ambasador Rusije Anatolij Antonov koji je kategorički odbacio sve optužbe da je Rusija na bilo koji način umešana u proteste koji se trenutno odvijaju u Americi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosovac says:

  Očigledno je da se stvara front gde je sa jedne strane Rusija i Normalna Amerika, a sa druge strane Sorošoidna Duboka Amerika. Taj front uporno promovišu sorošoidni novinari. Ostali novinari su dosta kompromitovani i izgubili kredibilitet, tako da se njihov položaj na frontu mora određivati pojedinačno, od slučaja do slučaja.

 2. dane says:

  gazarjan,vala cist rus

 3. Rista says:

  Rusi, po dobrom starom običaju, brane Ameriku. U sukobu Britanije i Amerike, Ruska flota se usidrila ispred Britanske i tako su briti izgubili rat. Bukvalno,nisu smeli da uđu u konflikt sa rusima i jednostavno su neutralno prespavali rat. Bar tako sam ja načitao u nekoj beletristici. Ovaj na slici je prebeg Rus i lukavo se zavlači britu crncu dok mu se ne usidri na obali a onda je salutirani puko. Ruski prebezi su uvek bili najverniji amerikanci. I danas su. Verniji su čak i od Srba prebega. Uf. Al nisu samo rusi milicajci kada prebegnu. Naši prebezi su i milicajci i agenti u...Holandiji! Ko bi reko, a? Pa čuvajte se poseta "gastarbajtera" iz Holandije. Koliko i šta Srbi znaju o svojim prebezima?

  • Von Urok van der Evil says:

   U USA ima preko 3 mil. Rusa koji se na popisima izjasne kao Rusi. Verujem da je to jedan od domacih Rusa.

 4. Crna smrča says:

  Eto, dođe vreme da sve te zavere više nisu samo teorije već čista praksa našeg modernog društva. Ovde ovaj afro-amerikan želi da kaže: "Braćo Rusi i mi smo sa vama!" Sada još samo preostaje da Tramp zamoli Putina da dođe da ugasi vatru u americi koju su oni sami zapalili, i naravno Putko bi dojahao sa internacionalom na usnama: "Budi se istok i zapad, budi se sever i jug.." Ali samo prvo da se kurtališe od ivkovu slavu, on sada za neki dan treba da proslavi dan pobde nad fašizmom, da vidimo da li će Nikolićeve da pozove, Dragicu i tomu.

 5. Billy the Kid says:

  Dakle, šta reći? Policajac će dobiti nagradno odsustvo, a demostrant dostojnu sahranu o državnom trošku koju i onako ne bi mogao sebi nikada da priušti. Ispratiće ga hiljade drugih demostranata i zaklinjaće se na njegovom grobu, biće upisan u američku istoriju, eto šta sve može da napravi jedan jedini metak ili jedan ceo šaržer, dok je ispaljivao pet hitaca u mladića verovatno je sumnjao i posmatrao da li će ga to zaista ubiti na mrtvo. Da ne pominjem Gavru Principa, taj je ispalio čak nekoliko, ali su svi bili tačno ubitačni. Bosanski Vajat Erp. E, ali zbog toga je počeo prvi svetski rat, srpska golgota preko Prokletija, Zejtilnik, Lađa Francuska, Tamo daleko, e Crni mog Gavrilo, baš ti nije neki Princip, pola srpskog naroda ošlo...

  • Drug Crni says:

   Po tome se zna da su bosanci zapravo Srbi, jer su Srbiju napali zbog mlade Bosne, a mogli su lepo sve da nas porobe i da svi budemo austrijanci i Bečlije, i onako nam treba njihovo državljanstvo i šilinzi. I onako idemo kod njih da im služimo, a oni sami rekli još tada da smo mi zapravo ko stvoreni da im budemo sluge. Pametni ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *