Горе све мреже! Руски ГРУ тајно снимио Џонсона како даје инструкције нацистима из Азова?! (ВИДЕО)

Gore sve mreže! Ruski GRU tajno snimio Džonsona kako daje instrukcije nacistima iz Azova?! (VIDEO)

4 juna 2024

Bivši britanski premijer Boris Džonson na zatvorenom prijemu u Londonu tajno je snimljen kako daje instrukcije pripadnicima ukrajinske zloglasne brigade „Azov“.

Na skupu u parlamentu Džonson je takođe fotografisan kako drži transparent Azova koji prikazuje neonacistički simbol.Bivši britanski premijer Boris Džonson na zatvorenom prijemu u Londonu tajno je snimljen kako daje instrukcije pripadnicima ukrajinske zloglasne brigade „Azov“.

Na skupu u parlamentu Džonson je takođe fotografisan kako drži transparent Azova koji prikazuje neonacistički simbol.KOMENTARI7 komentara

 1. Pravda says:

  Braca po ideologiji.

 2. Rostand says:

  Ništa novo,sjećam se onog videa gdje štakor Pedi Ešdaun dijeli oružje šiptarskim teroristima 1998. ,ali neće ni pirgavci još dugo ovako.

  • Pendrek says:

   Tako je.

 3. Dule says:

  nadam se da Rusi neće napraviti istu grešku kao i 1945. i da će ih eliminisati i u centru londona ako to bude bilo potredno

 4. Gagi says:

  Sto ga Rusi nisu eliminisali kada je bio u Kijevu, ne samo njega. Sve ove politicke turiste koji se smeju Rusima i izazivaju ih svojim posetama Zelenskom. Sve se to dogadja dok Ruska omladina svakodnevno gine za svoju postojbinu i kolevku.

  • Kosovac says:

   @ Gagi, …..Malo si bljutav, ali to ćemo da ti opravdamo, sa razumevanjem da povremeno imaš instikte.

 5. persida says:

  Sto da ubije Engleza, kad je Zelenskom obecao da mu nece faliti dlaka sa glave. Samo ludak to moze da razume, Putin fantasticno radi na unistenju Rusije, naravno na do sada nevidjeni nacin, inace bi se stado pobunilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *