ГОРИ БАЛКАН – ЕДИ РАМА ПОКРЕНУО БАЛКАНСКО ПРОЛЕЋЕ! Ево шта ће се даље догађати!

GORI BALKAN – EDI RAMA POKRENUO BALKANSKO PROLEĆE! Evo šta će se dalje događati!

2 maja 2017

Ključa Balkan, u Makedoniji je ponovo pala krv i scene iz Sobranja su obišle svet, i zemlja je u realnoj opasnosti od izbijanja građanskog rata.

Istovremeno, Haradinaj bez problema najavljuje novi pogrom Srba na KiM, Musliju iz Bujanovca svaki dan „pojačava izjave” ne bi li izazvao reakciju Beograda, a u Tirani kuju planove za pravljenje velike Albanije…

Napeto je i u Hrvatskoj, gde bi i vlada mogla da padne, jer je ministar policije Orepić nekoliko sati nakon što je smenjen pozvao „narod da reaguje jer se radi o uzurpaciji vlasti”, dok je Crna Gora nakon ulaska u NATO odmah „zaratila” s Rusijom.

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da krivcu za pokušaj pravljenja „balkanskog proleća“ treba tražiti na zapadu.

– Što se tiče balkanskog proleća, treba isključiti Ruse iz te priče, oni to nikada ne rade, jer su i sami bili meta obojenih revolucija. Ako to neko pravi, onda je to Zapad, odnodno zapadni centri moći. Imali smo pokušaj pre nekoliko godina u BiH, pa nije uspeo, a sada se zakuvalo od Hrvatske do Makedonije. Imali smo pokušaj i u Srbiji sa šetnjama, pa isto nije uspelo. Sve su to pokušaji soroških struktura da destabilišu region – kaže Anđelković, a na pitanje kolika je opasnost da se proleće prelije na Srbiju odgovara:

– Može da zahvati Srbiju, ali ne kao obojena revolucija, već kroz albanski teororizam. Oni su spremni da zbog ideje velike Albanije zapale region i imaju u tome podršku sa strane. Oni ne planiraju obojene revolucije, već oružane sukobe i pobune, tako da to možemo nazvati ne prolećem, nego albanskim paklenim letom – kaže Anđelković za „Alo!”.

Ljudi iz Vlade prodaju jug Srbije albanskoj mafiji!

A koliko je ulazak Crne Gore u NATO „pogodio” Moskvu, najbolje pokazuje izjava predsednika Odbora za odbranu u gornjem domu ruskog parlamenta Viktora Ozerova, koje je izjavio da će „Crna Gora dobiti davilicu oko vrata umesto kišobrana iznad glave”.

– Balkan je uvek bio bure baruta u pogledu međunarodne bezbednosti i pojavljivanje još jedne države koja je primorana da potroši dva odsto svog BDP-a za odbranu neće doprineti bezbednosti niti Balkana, niti Evrope generalno. Crnogorci su tražili kišobran na Savetu bezbednosti (UN) uz pomoć NATO, ali se čini da su dobili davilicu za svoju ekonomiju – rekao je ruski zvaničnik i dodao da će se odnosi dve zemlje sigurno pogoršati.

SAD, EU, OEBS, NATO na strani Albanaca

SAD, EU, OEBS i NATO su najoštrije osudili organizovani napad na makedonsku skupštinu i izrazili ozbiljnu zabrinutost. „Napad na državnu instituciju koja je srž demokratije predstavlja napad na samu demokratiju. Očekujemo da će ti zločini biti brzo istraženi, a organizatori i počinioci napada izvedeni pred pravdu. Očekujemo da će državne institucije brzo izvući nužne posledice i preduzeti odgovarajuće akcije”, navodi se u zajedničkom saopštenju.

(Alo.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. punca says:

  Na Balkanu će se menjati granice u SRBIJI , na Kosovu, u BiH , CG i Makedoniji!!!
Sve je Unaprijed isplanirano !!!Sve u svemu CG, KiM, Srbijo, BiH i Makedonijo će rasparčati, na delove...a, tebi RAMA cvetaju milioni.. kao90te !Nažalost,prepametni naj'i naj'očajni političari su sve prodali strancima i naneli narodu ZLO i uvjek su drugi KRIVI ?!?! TA VLADA je uništila Srbiju - SRBIJA je GOTOVA ! Oslobođen Ramuš Haradinaj- SVE je unaprijed izplanirano . Haradinaja brani Vašington,London i Brisel .Da se zna šiptari su od 91 do danas u zagrljaju Bila &Hilari Klintona . SVI RATNI ZLOĆINCI nisu krivi , nije bio ni ARKAN! SVI koji su ubijali u IME države su "Oslobođeni " ... SRBiji ide sve nizbrdo ...., Haradinaj je od 1991-1999 bio u "zagrljaju" Miloševića, koji je bio zauzet hapšenjem, prebijanjem i ubijanjem studenata, građana, novinara i političkih protivnika . eto i Arkan ... , od spo 1991 -99te je bio u zagrljaju" Miloševića i Staneta Dolanca koji je bio glavni čovek BND na Balkanu!UDBA 1974/ 1980 nova obnovljena UDBA /// SVI komunisti -titovi pioniripre'pametni su isti od 90tih do danas.

  • kuka says:

   Glavu gore. Očajanje je greh. Pokušaj da smisliš neku dobru ideju za otpor haosu.

  • RS says:

   Pocinje...Srbi i Rusi prave Veliku Srbiju napokon...!!!!

 2. kuka says:

  Svima se ljuljaju fotelje, pa pokušavaju da se ratom održe. To im je zajedničko. Zapad sigurno želi što više sukoba bilo gde u svetu, to je uvek tako bilo, ali tamo gde je vlada bar donekle sposobna i bar donekle poštena, rat ne izbije jer je narod miran dok ga šišuckaju. Kad je ona potpuno nesposobna i potpuno nezajažljiva i potpuno lažljiva kao kod nas, pozove nekog svog druga Ramu-Dramu da malo napadne i otme parče države, e da bi nekako bar na kratko sklonio reflektore sa nje i njenih nepodopština. A posle će biti lakše sa desetkovanim izranjavljenim i ojadjenim stanovništvom.

 3. Kosta says:

  Zasto stalno analiticari i politicari pominju Sorosa,kada to sve radi Pentagon i Bela kuca?Nazovimo stvari pravim imenom.

  • Kosovac says:

   @ Kosta…., Soroš je izvršni direktor ove bulumente, operativac, i treba da se pominje. Najverovatnije ne troši svoje pare. Pentagon, Bela kuća i Brisel su takođe nečija desna ruka, naravno svi to vidimo. Centar niko ne vidi, i bolje.

 4. Trifun says:

  Ako ponovo zapocnu rat protiv Srba izgubice teritorije koje vec drze. 100% Samo mogu da laprdaju, a ako su toliki degeni da dozvole zapadnim hijenama da ih zloupotrebe za svoje interese tu lekciju ce onda morati nauciti na tezak nacin. Iskreno sumnjam da ce se usuditi krenuti na nas opet a najbolja garancija mira je zestoko naoruzavanje Srbije.

 5. Aleksandar says:

  Kako da ne, biće kako Edi kaže, Edi zna, on je jako mudo i spiritus movens vaskolikog sranja na ovom svetu. Get on it, Eddy, just go ahead!

 6. Kulak says:

  Ameri i Nemci podržavaju projekt Velike Albanije. Za poslušnost, spremni su im davati nove teritorije, prvenstveno one etnički očišćene i silom otete od Srba i Makedonaca. Samo čvrstim vojnim, političkim, ekonomskim i strateškim savezom sa Rusijom, mi Srbi mozemo se obranito od tog zla. Albanci sami za sebe su šaka pare, ali ako imaju podršku mentora iz Amerike i Nemačke (a vidimo da je imaju), opasni su.

 7. Batina says:

  Sifutari su uzurpirali srbsku zemlju I to je cinjenica. Prije ili kasnije ce morati da je napuste, bilo milom bilo silom. Najgore po njih je sto su prema svojim domacinima Srbima pocinili brojna zvjestva, zvjerstva koja prevazilaze svaku ljudsku mastu. Za vrijeme turske okupacije oni su bili ti dzelati koji su zive Srbe nabijali na kolceve. Koliko je to bilo uzasno cak I Turci su izbjegavali da to rade, ali kozojebima sa kavkaza to nimalo nije smetalo. E po pravdi I po istini oni ne mogu da ocekuju nista dobro. Tome divljem I neljudskom plemenu kozojeba sa kavkaza neumitno dolazi kraj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *