„ГОРИ ИНТЕРНЕТ“: Бајденова изјава о црнцима запалила Америку

„GORI INTERNET“: Bajdenova izjava o crncima zapalila Ameriku

1 jula 2020

Predsednički kandidat Demokrata Džozef Bajden ranije je tokom svoje karijere iznosio rasističke stavove.

Bajdenova kontroverzna opaska – kad je milionima crnih Amerikanaca širom zemlje rekao da „nisu Crnci“ ako budu glasali za Trampa – podstakla je neke ljude da pogledaju šta je ranije govorio o rasnom pitanju.Pri tom ne mislimo samo na 2019. godinu, kad je rekao: „Siromašna deca su podjednako bistra i darovita kao belačka.“

​Mislimo na 1977, kad je, kao senator, tvrdio da će zajedničko pohađanje škole uništiti budućnost njegove dece.

„Ako ne uradimo nešto, deca će mi odrasti u džungli, mislim na rasnu džunglu.“

Takođe 1977, Bajden je napisao pismo zahvalnosti poznatom segregacionisti Džejmsu Istlendu za podršku predlogu zakona usmerenom protiv ukidanja segregacije.

​Ispostavlja se da se Bajden, koji tvrdi da je najbolji prijatelj Crncima kog su ikada imali, baš i nije pokazao tako dobrim prijateljem Crnaca kakvim se predstavlja, prenosi portal „Stanje stvari“.

KOMENTARI6 komentara

 1. RASPUCHIN says:

  Šta je sve ta bitanga izgovorila o nama a i na nas su se odnosili rasni zakoni ustaša i nacista? Da li i ovaj rasizam brine?

 2. milorad2 says:

  on je rasista kao i klintonova u stvari to su mizantropi, elita koja vidi sebe IZNAD svih normi, zakona i pravila ponašanja.Standardna priča još od faraona jer oni sebe vide baš kao FARAONE ali pošto je vreme OTVORENE APSOLUTISTIČKE MONARHIJE IPAK PROŠLOST MORA MALO DA VRDAJU I DA SE UDVARAJU MASAMA DA BI ISTI TAJ SISITEM APSOLUTIZMA U TAJNOSTI ,ISPOD ŽITA, VAN VCIDOKRUGA JAVNOSTI USPOSTAVILI.siguran sam da će amerikanci uskoro SAZNATI za masu zakona koji im ozbiljno ograničavaju osnovne slobde a doneseni su na večernjim sazivima parlamenta sa tri glasa ZA i nijednim protiv, njihov zakonski isudski sistem se žveć sada može podvesti pod kategoriju IZRAZITA REPRESIJA NAD STANOVNIŠTVOM i narod to tamo oseća po ledjima ali ne mogu da se dosete otkud sad pa to.

 3. znojni Mirko says:

  Haha, kuzi matorog, ishlapelog kaubojcica kako stiska pesnice, ko da je Kapetan Cemerika u p.m. :-))). Kazu Trump nije ozbiljan za poglavicu Cemerike, al kakvi imbecili bi glasali za ovu matoru bydalu??? Ocito u kaubojskoj populaciji tolko "ozbiljnih" ljudi ima puno :-))) A i mi u susedstvu imamo slicne-KROmanjonce.

  • Istina says:

   Kada bude dobio izbore ima da ga hapse zbog pedofilije, silovanja i rasne diskriminacije...

 4. Čist je ko Suza says:

  Kradu siromašnima da bi dali bogatima.

 5. Rista says:

  Ja osetim nešto smrdi dim kad sam upalijo kompjuter mašinu. Gledam auspuh, ništa, otvorim haubu ništa...ali neki dim smrdi sve guši. Niodkuda. I onda vidim gori ekran iznutra a to mu dođe internet...Narod se uspaničio, lete kante pune vode ko da su perje. I ugasili. Ne daj Bože da im internet izgori. Ja nisam ni morao da pomažem. Nemo Bajdene više majke ti. Aj budi čoek...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *