ГОРКО ПРИЗНАЊЕ АМЕРИКАНАЦА: Руски С-400 је неуништив

GORKO PRIZNANJE AMERIKANACA: Ruski S-400 je neuništiv

14 decembra 2015

S-400 667Američki stručnjak u sferi bezbednosti Tajler Rogovej smatra da je ruski protivvazdušni sistem „S-400″ gotovo neuništiv.

Rogovej upozorava da je taj sistem toliko kvalitetan da ne može biti uništen ni američkim avionom „boing EA-18v grovler“ niti bilo kojim drugim naoružanjem koje bi delovalo bez podrške.

On navodi da ruskom „S-400″ može da parira samo složeni sistem koji obuhvata sredstva radio-elektronike, posmatračke sisteme, kao i razmatranje svih mogućih planova napada.

– Sistem „S-400 trijumf“ poseduje jedinstvene borbene mogućnosti i gotovo je neuništiv. Ruski raketni sistem posebno je opasan kada predstavlja deo kompleksnog sastava protivvazdušne odbrane – precizira Rogovej.

Vojska SAD u više navrata pokazala je zabrinutost nakon odluke Rusije da u svojoj bazi u Siriji rasporedi najmoderniji protivavionski raketni sistem „S-400″.

Jedan američki zvaničnik objašnjava da taj sistem „predstavlja veliku pretnju za svakoga“, navode pojedini američki portali.

„S-400 trijumf“ je protivvazdušni sistem koji koristi projektile zemlja-vazduh i može da obori sve vrste letećih objekata – od aviona do balističkih i krstarećih projektila.

Sistem istovremeno prati više desetina ciljeva, a domet pogađanja mu je do 400 kilometara.

Istovremeno, obara ciljeve na visini do 30 kilometara. Celi sistem smešten je na mobilna vojna vozila, a može da se postavi i aktivira za samo pet minuta.

KOMENTARI2 komentara

  1. miodrag stević says:

    NE SVIĐA MI SE OPET SNISHODLJIVOST RUSA PREMA AMERIMA. DA LI JE TO POKAZATELJ NAIVNOSTI I BLAGE RUKE POMIRENJA, KOJA JE OD STRANE AMERIKE UVEK BILA LAŽNA. SLOVENSKI NARODI I NIHOVA NESUVISLA INFANTILNOST JE UVEK KOŠTALA VEOMA SKUPO SVE SLOVENSKE NARODE. ANGLO-AMERIKANCI SU VEOMA PERFIDNI, ZATO M I SE PUTINOV OSMEH NE DOPADA.

  2. miodrag stević says:

    JEZUITSKO - ILUMINATSKI OTROVI SU BEZ MIRISA I UKUSA. IZLAZE IZ UNUTRAŠNJOSTI, DUBINE MRAKA I KRATERA SATANSKE DUŠE. VEOMA SU HARIZMATIČNI, PRIJEMČIVI, ALI KAO ZMIJA OPASNI. NJIHOVE ZLE NAMERE SU SKRIVENE , U OČIMA BEZ BEONJAČE REFLEKTUJE SE SMRT I TRULEŽ. SVET, DA BI OPSTAO U NORMALNOM EGZISTIRANJU I MEŠUSOBNOM POVERENJU, POVRATKU MORALNIH NORMI I TOČERANCIJI - MORA SE REŠITI OVIH MONSTRUMA ŠTO SEJU SMRT PO SVETU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *