ГОВОР МРЖЊЕ У САРАЈЕВУ: Србија је геноцидна 200 година, у резолуцију о Сребреници убацити део који ће водити ка укидању Српске (ВИДЕО)

GOVOR MRŽNJE U SARAJEVU: Srbija je genocidna 200 godina, u rezoluciju o Srebrenici ubaciti deo koji će voditi ka ukidanju Srpske (VIDEO)

16 maja 2024

PROFESOR na Mašinskom fakultetu u Sarajevu Hazim Bašić poslao je poruke mržnje iz Sarajeva i rekao da u rezoluciju UN o Srebrenici treba ubaciti deo koji će voditi ka ukidanju Republike Srpske.

On je za „Hajat“ rekao da je „Srbija genocidna već 200 godina“, skrivajući se iza reči „neki kažu“.Bašić je nedavno potpisao i peticiju podrške Dinku Gruhonjiću, koji se zalagao da se pravoslavne crkve pretvore u pabove.

Bošnjački profesor Hazim Bašić rekao je danas da će rezolucija UN o Srebrenici označiti Srbiju kao državu koja je genocidna već 200 godina.

– Dakle jasno je da je u Srbiji devedesetih godina generisana politika koja je u konačnici rezultirala velikim brojem ratnih zločina i genocidom – istakao je on i dodao:

– Dakle, ta politika, ako se vratimo malo unazad neki kažu i do 200 godina, ima na određeni način svoj kontinuitet.

– I to bi u jednom simboličkom i političkom smislu bila konačna tačka, odnosno etiketiranje jedne politike koja se tako dugi period u raznim formama, kroz razne dokumente, prisetimo se memoranduma SANU broj jedan od pre rata, pa memoranduma SANU broj dva nakon rata…

KOMENTARI31 komentara

 1. Nikola says:

  Ma nije tačno? Genocidni su od 1371. pa nadalje?

 2. michael pan says:

  Profesore p.serem te po toj ludoj glavi.

  • Protokoli hrvacko-ustaških ludaka says:

   viš ga našta liči, pravi turijaner, faca IQ 46

 3. Vozdra says:

  Samo se vi tjesite i molite boga da ne dodje do ponovnog rata .Jezik ce vam glave doci .Sada stvari stoje drugacije .vagner vec ima instrukcije kako i sta da radi ako se usudite da dirnete Srbe i srpski narod .narocito ako dirnete u crkvu .olosu .

  • Protokoli hrvacko-ustaških ludaka says:

   ..."crkvu". E crkva ti je važnija od naroda, some zombirani!

   • NikolaVeliki says:

    @Protokoli hrvackih mudraca, kaži nam zašto napadaš i vredjaš ljude koji pominju pravoslavnu crkvu ? Imaju pravo na svoje ubedjenje i verovanje, dok ne vredjaju druge. Čemu naziv "some zombirani"? Možeš i bez uvreda obrazložiti svoj stav i mišljenje. Tj. zašto si protiv pravoslavne crkve

  • svarog says:

   Alkoholičar!!!!

 4. Beli Orao says:

  Balija ne serinjaj kad ne možeš to i da pojedeš!

 5. Zig says:

  Treba istraziti poreklo ovog coveka, da se vidi od kada je postao muslimsn . Ne verujem da ima 200god u nazad. Cisto da mu se predici momenat kada je postao ono sto misli da jeste . Bar da znamo sa kojim rodom imamo posla.

  • Protokoli hrvacko-ustaških ludaka says:

   s kojim rodom imamo posla??? Svi smo 1 narod, ali religije pretvaraju ljude u zombije. Religije su najveće zlo. Najgluplji postaju religiozni i ona im i to malo ljudskosti oduzme i ubaci u svoj tor, napuca isključivosti i mržnjom ka drugima van tora i evo ti zaraćenih torova. Ovaj je musliman, oni su katolici, njima su bliži crnci muslimani a pljuju na svoje slavenstvo i belu boju kože; koliko su religiozni programi za zombiranje zlokobni i jaki.

   • NikolaVeliki says:

    Prijatelju, probaj malo da smanjiš doživljaj i ne uporedjuj neuporedivo. Pravoslavna Crkva ne može se ni na koji način porediti sa islamom i katoličanstvom. To pokazuje istorija i činjenice. Ako si ti ateist, ne znači da i drugi SRBI to moraju biti, pogotovo jer su SRBIMA ateisti priredili najgore pokolje. To su brozovi komunisti, ali "socijalisti" otpadnika Dimitrija Tucovića i one bitange i hohštaplera, socijaliste Svetozara Markovića

   • Zig says:

    Propagirati veru je lična odluka, prići joj u potpunosti je lična odluka. Nije vera kriva što su ljudi budale nego sami ljudi. Jednom sam pitao svoga kuma, arapina, ; gde to islam kaže da se moraš razneti da bi ubio druge a on će meni: to je izvučeno iz konteksta- svaki musliman je dužan da brani svoga brata muslimana 1- pogledom; 2- govorom;3- rukama pa tek onda ;4- oružjem. !!! Slabo razvijen mozak je sklon prihvatanju svega što Onaj agresivan želi. Ove društvene mreže nam uništavaju generacije dece, niti ko čita niti se druže , niti iz kuće ne izlaze, samo u ekran bulje. Da sutra nestane interneta pa pola bi bilo u očaju a četvrtina poludela od muke. Slika nije uvek u boji, podloga je najbitnija 😊. Vera, to je produžetak trajanja naroda, nešto najlepše što traje i treba je čitati sa razumevanjem a ne biti fanatik.

 6. Željko says:

  Susjedi, da budem ironičan dobro je što ste nas Hrvate "skinuli sa menija" danas a ubacili u meni Bošnjake! Da budemo ozbiljni, ovu "TV" iz Sarajava "Hayat" ne gleda nitko u BiH osim članova "umiruće" SDA a jedna od glavnih osoba u toj "TV" je "Vaša" Jelana Blagojević! Susjedi diplomacija Vam je čista 0, gledam sinoć kako veleposlanik iz BiH Lagumdžija "rastura Vašeg na proste faktore" veleposlanika ili otpravnika vanjskih poslova Sašu Marta, čudno prezime, iz lošeg, Dačić koji je jedini ministar vanjskih poslova bio a da ne zna zucnuti niti jedan strani jezik doduše zna pjevati, zamijeniste sa onim klonom AV, koji priča, hoda, ma sve radi kao AV, jedina mu "preporuka" što su ga Albanci vodali kroz Prištinu uhićenog, mislim Đurić da se preziva! Ni kod nas u HR nije ništa bolje dapače iz lošeg idemo u gore, sve plagijatori iz DP, nešto kao Vaš Mali, populisti i nacionalisti, sa jedinom razlikom što je HR u EU i ima obilate doznake iz Brussels i što, za razliku od Vas, HR ima najljepše more i obalu tako da je zagarantiranih cca.30 milijardi eura u proračunu svake godine! Rezime, bolje uzmite one diplomate iz mirovine koji su kod Marića u "Ćirilici" a ove mlade pošaljite da beru lubenice u Vojvodini jer imali ste jaku diplomaciju!

  • Prevaranti hrvatski says:

   Slusaj jesu li Nepalci ili Bangladesiji postali vecina na tom vasem moru? Ili siptari Koji vam drze pola obale, Jake vam hrvatske. Napadate onu srpsku bijedu kojoj ni struju ne mozete uvest vec 30 godina, a ovima nit porez ne smijete naplatiti? Koga vi zamajavate kad vam Svabe cucnu za 15 godina bice veselo.

  • Protokoli hrvacko-ustaških ludaka says:

   Ukrajina se približava kraju, uskoro hrvacka ide pod denacifikaciju

  • Pravda says:

   To more je srbsko I talijansko, vase je zagorje a mozda ni to, dolazi vam denacifikacija a time I demorezacija.

  • Pendrek says:

   ...i jesi nazalost u pravu.

 7. rade says:

  Dobro vam je Karadzic rekao da cete nestati,majku vam balijsku.

  • Pravda says:

   Nesto kao ukronacisti, ideologija i gazde su im isti.

 8. Jovan Kojic -Perth says:

  Zar je moguce da covjek sa ovakvim razmisljanjem je profesor.Jedna olaksavajuca okolnos sta je to masinski fakultet.

  • rade says:

   Ja sam zivio u BiH,svi muslimani tako misle.Od cistaca,vozaca tramvaja,pekara,profesora,doktora...

   • NikolaVeliki says:

    @Rade... potpuno istinito. Sve balije su iste u glavi. Zato i jesu otpad i turski izmet. A za to je dokaz i ona muslimanska bitanga Dinko Gruhonjić, nazovi profesor, koji u sred SRBIJE žestoko vredja i pljuje po SRBIMA, koji ga izdržavaju.

 9. Duško says:

  Bolje bi mu bilo da ćuti ! Uvek su bili na strani izdajnika, ali Rusi dolaze !

  • Pravda says:

   Turkski slugenjari.

 10. Rostand says:

  Eto to je način razmišljanja balijandera.Ništa logika,ništa činjenice,samo silna želja da Srba nema i nonstop ponavljanje istih laprdarija u koje i sami ne vjeruju,ali kad imaš anglo-švapsku gamad kao stalnu podršku,onda balje misle da im svako sranje može proći.Ovakvoj situaciji je debelo kumovala kilava i kapitulantska srbska politika kojoj se ne vidi kraj,tako da je Srbija postala vreća za udaranje i iživljavanje smradova svih vrsta.

 11. Kulak says:

  Ti odvratna i ružna poturice, tragovi ti smrde nečovještvom.

 12. milorad5 says:

  budale udaraju glavom u zid od muke i besa jer će se uskoro tamni vilajet sklopiti nad NJIMA...vide da su pukli,"krem" bosne vidi da je pukao...zatvoreni su u kotlini izmedju planina i da izadju odatle ne mogu svojim rukama,nazadovanje propast siromaštvo,vide oni šta dolazi njima,već sad se to vidi...bosna je zablistala jedino u jugoslaviji koju su SRBI STVORILI,a ujeli su ruku koja ih je pomilovala,sad mogu sami sebe za dupe da ujedu ali im neće biti bolje...

 13. NikolaVeliki says:

  A vi ovde na portalu, što plačete i naričete nad sudbinom muslimana palestinaca, samo nastavite da to radite, zajedno sa turčinom Erdoganom i ovim bošnjačkim balijama, potomcima i kopiladi koljača iz "Handžar Divizije". Sve što rade muslimanski bošnjački pacovi sa SRBIMA u Bosni, to isto pokušavaju da urade palestinski mudžehadini sa Jevrejima u Izraelu. Ali, Jevreji su odabrali prave saveznike (ameriku), a nisu pružali ruku i bratmili se sa muslimanskim koljačima i krvnicima kao SRBI. A isti su narod po poreklu - Semiti. Samo su jedni Jevrejske (Avramove) vere, a drugi su muslimani. I odlično se poznaju. I takodje, pogledajte kako Rusi u Siriji tolerišu povremene udarce Izraela po ruskom avionima i vojnicima. Ne napadaju Izrael, niti im obaraju avione. A ne žele da pomognu Iranu i Hezbolahu kada ih Izrael napada i bombarduje. A mogli bi. Ali znaju Rusi šta je islam i kakva su gamad muslimani. Imaju ih i previše i na svojoj teritoriji. Sada ih zajedno sa Iranom i Turskom drži samo američka pretnja i opasnost. Onog momenta kad amerika prestane biti opasnost, sledi napad Irana i Turske na Rusiju. Ne direktni, nego podmukli, podizanjem ustanaka i napada na Ruse islam mudžehadina sa Kavkaza, iz Kazahstana, Kirgizije, Uzbekistana, Turkmestana, Ingušetije, Čeĉenije... Isto kao što rade amerikanci sa ukrajincima

 14. Protokoli hrvacko-ustaških ludaka says:

  Retko koji bošnjo-musliman će IŠTA da uzme od hrišćanina ako mu ponudite, hrana, žvakaća guma, šta god, njih uče po đamijama da mrze, da ništa ne uzimaju iz ruke hrišćanina jer je nemusliman "prljav čovek", "nevernik", "zao". Samo ako imaju interesa onda će i da vas mole jer od "braće" koridti nema, samo "duhovna obilata gozba"al od nje se ne živi i onda će sve uraditi da mu pomogne "nečisti" hrišćanin. Ili nehrišćanin, ja nisam vernik, krstoli su me sli ja to ne priznajem jer nr volim religiju i religiozne ljude, ali odnos im je isti.

  • NikolaVeliki says:

   Ova tvoja tvrdnja da :"muslimani ništa ne uzimaju od hrišćana" je potpuno netačna i neverovatna. Po muslimanska religija svoje širenje i zasniva na pljački i otimačini od hrišćana i drugih ne muslimana. Ako pročitaš malo pažljivije Kuran, pronaćićeš stavove i upute kao na primer :"muslimani mole alahu 6 dana, a rade 1 dan". A ko radi onih 6 dana - pa naravno, robovska, hrišćanska raja. Drugi citat iz Kurana : "muslimanski vernici, ako žive u susedstvu sa ne- muslimanima, mogu ih tolerisat najviše 10 godina i živjeti sa njima u mirnom u suživotu". Nakon toga ih moraju prevesti u "pravu, alahovu veru", a ako ovi to odbiju, muslimani to trbaju shvatit kao agresiju na islam i napasti nevjernike i silom ih prevesti u islam. Treći citat :" žena je vlasništvo muškarca i on ima sva prava nad njom, uključivši i oduzeti joj život ako se ona ne pokorava muškarcu. Radi zadovoljenja potreba muškarca jedna žena nije dovoljna, pa ih on može i treba imati više, u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima". Zato članovi "parlamenata" u muslimanskim zemljama kad udju u parlament moraju navesti svoju "imovinsku kartu" u kojoj navode šta poseduju. Pa naprimer (primjeri iz Saudi Arabije i Turske): "posedujem - 2 kuće, 3 automobila, 4 žene, 10 rasnih konja, 60 akri zemlje".

 15. Rostand says:

  Nikola potpisujem sve napisano,jeste to je potpuno tačna analiza I(ŠLJAM)A.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *