ГРАЂАНИ СРБИЈЕ – ЕВО ГАРАНЦИЈЕ МИЛОШЕВИЋУ ДА НЕЋЕ БИТИ ИЗРУЧЕН: Документ потписали Ђинђић, Коштуница, Чеда и Милутиновић – све су погазили! (ФОТО)

GRAĐANI SRBIJE – EVO GARANCIJE MILOŠEVIĆU DA NEĆE BITI IZRUČEN: Dokument potpisali Đinđić, Koštunica, Čeda i Milutinović – sve su pogazili! (FOTO)

5 aprila 2021

POSTOJALA su dokumenta u kojima je izričito obećano bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću da neće biti isporučen Hagu!

Na tim papirima su potpisi Vojislava Koštunice, Zorana Đinđića, Milana Milutinovića i Čedomira Jovanovića, a osim garancija da neće biti izručen Tribunalu, na njima je i obećanje da Miloševićevu porodicu niko neće krivično goniti, niti će mu dirati imovinu.

Miloševićev advokat Toma Fila bio je svedok trenutka kada su ovi spisi nastali i prvi ih je držao u rukama. Bilo je to u noći Slobinog hapšenja, 31. marta 2001.

KOMENTARI56 komentara

 1. Rajko says:

  E ovo treba da se stavi u udžbenike istorije pa da generacije uče i znaju ko su bili Srpski izdajnici

  • Vuk says:

   sav cetvorica su gola g.vna a jedan je i umro ko g.vno svakom prema zasluzi

   • Ivke says:

    Mora da im se sudi svima pa cak i Djindjicu

    • Vuk says:

     sudi se ljudima a g.vna samo pustis vodu

   • jovan says:

    Kurjace, kad nemas pojma onda najlakse da tako napises, sve u isti kos! E pa nije tako. Govna i izdajnici su ta trojica potpisnika da nece Predsednika Milosevica u fasisticki okupatorski sud u Hagu! Jedno je predsednik srpskog naroda koga su Nato zlocinci lazima i sankcijama satanizovali, a povodljivi i priglupi Srbi u te lazi poverovali; sasvim druga grupa su saradnici okupatora- kvislinzi. Razlika je nebo i zemlja. Predsednik ni jedne zemlje se ne izrucije ljudozderima, organizovanoj kriminalnoj bandi kakva je Nato banda, da ga ubije!

  • Rafmanjinov says:

   Slažem se, mi Srbi uvek izdamo naše heroje ili ih ubijemo, i posle im dižemo spomenike, i dižemo ih u nebesa, sve što u ratu osvojimo, mi u miru predamo, zato što uvek, ali uvek se ogrešimo o naše heroje.

  • ostrogorski says:

   Pa, ako nam istoriju, kao do sada,. bude pisala kopilad bečkih školaraca, buduća pokolenja će znati ko se za visak drži a ko malter meša

  • Marko st says:

   Ko? Pa svi...prvo Sloba,Djindjic.Kostunica...i svi koji su bili na vlasti do dan danas.

  • Istina says:

   I fukara

  • Suzuki Vitara says:

   Nesoji i izdajnici, treba to na robiju. Svi sem Kostunice sada su enormno bogati, a nije imao ker zasta da ih ujede. Olos i lopovi.

  • PUKOVNIK ILIJAi says:

   Milosevic i jeste zrtvovan zbog Srbije, jer su ga izdali tzv. "petooktobarci' da Bo da im se tim izrodima i zapadnim spijuima zartoalo seme!!! Samo mi jezao sto generali nisu Vojske Jugoslavije koji su planirali rusenje helikoptera u kome je prevezen Prdsednik Srbije dok su ga oni koji su ga izrucili, lteli prema vojnom aerodromu u Tuzli. Bar bi i ti srpski izdajici poginuli s njim.P

   • PUKOVNIK ILIJA says:

    Molim administratora da obrise moj prethodni komentar, jer sam pisao bez naocala. Ovaj moj komentar treba da izgleda ovako; Milosevic i jeste zrtvovan zbog Srbije, jer su ga izdali tzv. "petooktobarci' da Bog da se tim izrodima i zapadnim spijuima zartoalo seme!!! Samo mi jezao sto generali Vojske Jugoslavije koji su planirali rusenje helikoptera u kome je prevezen Prdsednik Srbije taj plan nisu izvrsili ! Tako bi i oni koji su i su ga izrucili, dok su leteli u njegovoj pratnji prema vojnom aerodromu u Tuzli izginuli zajedno sa njim.To bi bila nebeska pravda prema srpskim zlocicima!

  • Buba says:

   Čeda prašak potpisao! E je... te Srbine šta si sebi dozvolio.I dan danas đubre se kurči po Srbiji pljuje i blati.

   • lekovito bilje says:

    -UVEK NADJU BUDALU-i sam reCe"o onomad: "Bio sam cigan a sad rom to je velik napredak u zivotu mom"/CIGANE NE VREDJAM-oni sami za sebe kazu da su DŽIPSI-CIGANI/ -FIDELINKU UNISTIO!/ ili kupio za nekog biznismena/SVI JANJCI NA BROJU+SVI VUCI SITI -/VUK PRASKOVIC? -mada su njegovi-chedini vodali JADNE MEDE-MEČKE da igraju/ -PLUS JE SAVETNIK I BIH VLADI PS.JEL ON JOS UVEK ŽIV?

  • Robert Wronsky says:

   Dodajte i Vucica koji ce uskoro priznati Kosovo.

 2. milorad 5 says:

  Pa koliko znam koštunica je bio protiv ali on nije imao plaćene bande na ulici da ga podrže i nije bio na vezi sa nemačkom obaveštajnom službom pa su ga jednostavno ova trojica odjeb...Predugo je milošević duvao u istu tikvu sa zapadom da bi mi ga bilo žao,a i kosovo im je prepustio isto kao i krajnu i zamalo celu bosnu.Kako su recimo raznorazne zapadne NVO pod miloševićem radile i zašto ih nije pohapsio,alo pa mi smo imali likove koji su ovde postavljali lokatore,i sve je to bilo pod miloševićem.On je bio slaba vlast koja je zamajavala nas srbe da napravimo JAKU patriotsku vlast i državu, to je njegova uloga bila.Nije mi ga žao ni sekunde,on je otpraćen u hag zato što je nezgodan svedok i zato da ne bi smetao pučističkoj vladi djindjića posle državnog udara i to je razlog izručivanja miloševića i on je SVE vreme saradjivao sa zapadom to je OČIGLEDNO.Ne gledajte njegove prazne reči gledajte njegova DELA a ona su KATASTROFALNA ZA SRBIJU.Sjbo nas je i zaludeo bolje nego bilo koji "visoki predstavnik" koga bi oni poslali sa zapada vamo da nas drži pod okupacijom.Žutaći su samo nastavili gde je on stao i rasturili i uništili i ono malo što je iza njega ostalo,a onda su krenuli da gule kožu narodu i zato se pojavio vučić i SNS.Videćemo šta će dalje biti ali mislim da će vučić u odredjenom mometu pocepati kompletnu zapadnu agenturu ovde oličenu u narko kartelima "navijačima" i "kontroverznim" biznismenima zajedno sa instaliranim birokratama,ako to ne uradi, ubiće ga ko zeca.Dokle god mi imamo grupaciju u državnim institucijama koja je na vezi sa zap.obaveštajnim službama i to nesmetano gotovo polutajno ili bolje reći polujavno mi nećemo moći da se iskobeljamo ispod pritisaka EU i USA a to može da se očisiti samo odlučnim delovanjem inače ništa.E takvu stvar milošević NIKADA nije uradio i zato smo propali i zato je završio na robiji i zato je ubijen u hagu jer mrtva usta ne govore a da je počeo da priča saznali bi smo ovde ko nam je sve zajedno sa njim radio o glavi i ko je sve u stvari službenik stranih obaveštajnih centara, ko za koga radi i ko kome podmeće preko naših ledja.Milošević je SVE VREME ZNAO ko je u kojoj mreži i pravio se lud,sem po po potrebi kada je video da je lično njegova pozicija i uloga u toj priči ugrožena.ZATO je bio opasan da ostane ovde a to naivni koštunica nije mogao da zna,posle su ga obavestili sa kim je on ovo zajedno potpisao pa zamalo da ga ubiju ko djindjića i zato je moro da se povuče inače bi radio snajper.Ta ajte molim vas..na zapadu misle da mi srbi nemamo pojma ali bre narod zna ko je ko,više se to ne može sakriti, čaršija je ovde prejaka tradicija a vi pogodite sa kim je vučić na vezi:) Da vam pomognem, neki viču da je to "maligni uticaj":):)

  • doktrina soka says:

   Sve i jednu rec potpisujem.Milion Srba je stradalo,od Milosevica i do Vucica,ali nicija nije gorela do zore,sve i jedan sve sa familijom do 9tog kolkena idu nizbrdo,kako koga karma ce stici. A svi znaju, u svojoj dusi, sta su ucinili ,nitko im ne mora reci,kazao je jednom Patrijarh Pavle.

   • PUKOVNIK ILIJA says:

    APSOLUTNO POGRESNO I TESKA DRUGOSIBIJANSKA INSINUACIJA I LAZ !!! Tih, kako kaze "doktrina" milion pobijenih Srba su rezultat NATO zlocinaca, pre svega USA i pedercine i pedofila Bila Klintona (zna se sta su Bil Klinton i njegova zguzvana babetina Killary Clinton radili sa bogatasem Epstajnom pa organizovali njegovo ubistvo u zatvoru) Sve ovo su podrzavali veleizdajik Vuk Draskovic, Milan St. Protic, Velja Ilic imnogi drugi, koji su bili "na kazanu Sorosa sa cijim se sinom redovno "druzi" Alek Vucic

    • srpko says:

     Svaka ti je na mjestu. Dabogda im zemlja kosti izbačala i gubavci im se rađali.

 3. persida says:

  Zasto se sada podgrejava ova tema, ako ne zato da se odvrati paznja od monstruozne stvarnosti u kojoj zivimo? A da su ovi potpisani izdajnici, to znamo odavno.

  • I Love persida says:

   Ma radi se o nekoj godišnjici Slobodana Miloševića, pa se malko podsećamo da imamo zmije u nedrima i nema šanse da se to kazni već se strpljivo čeka pravedni sud Božiji kada će svako od nas dopiti pravedno platu svoju po delima svojim.

 4. šiško says:

  Da, najvažnije je bilo održati obećanje tj. garanciju njegovom veličanstvu Miloševiću. Ko šiša milione Srba koji bi neizručivanje plaćali godinama, tj. sve dok bi to odbijanje izručenja trajalo. Nikako nisu smeli da "izdaju" miloševića, nevažno što je milošević ne jednom izdao Srbe. Pa i sama činjenica da je odbio da ode sam pred sud čije je osnivanje potpisao i da je čak tražio garancije da ga oni neće izručiti predstavlja vrhunsko licemerje i pokazuje bolesnu psihološku sliku čoveka koji je vladao Srbijom više od decenije i satrao je u svakom pogledu. Srbi nemaju razloga da se osećaju krivim zbog miloševića, a pogotovu ne treba da se povode za filom koji iz samo njemu poznatih i krajnje sumnjivih razloga gura pod nos ovu priču da nas skrene sa važnih tema.

  • cicos says:

   Šiško-Miško. Eto unovčili ste ga, potrošili krvave škude i gdje ste sada? Ne patite i ne ispaštate više? Da vam ne kažem šta ste.

  • srpko says:

   Budaletino, začepi.

 5. Gagi says:

  Pa dobro, za ovaj dokument znamo odavno ... i sta sa njim. Zar aktuelni predsednik nije bio ministar u Milosevicevoj vladi, zar danas nisu na vlasti radikali koji su participirali u tadasnjoj politici. Ministar policije je bio predsednik omladine Jul-a, znacajna politicka licnost tog vremena. Kompletna danasnja vlast je u njihovim rukama, sto ne postupe po zakonu i Ustavu ove zemlje. KOME je potreban ovaj politicki rijaliti i nanovo sludjivanje naroda. Bivsi predsednik je pokojnik, KO ga ponovo otkopava da bi se okitio njegovim oreolom. Nisam verovao da su ljudi toliko beskrupolozni i koristoljubivi, danas ga brane svi oni koji nisu mogli kafu da mu skuvaju, koji su ga videli samo na slici. Danas ovi profiterski urlatori SVE znaju sta se i kako desavalo, licno im je Sloba referisao svoje postupke svako vece. Neka se malo slegne vreme, valjda ce tada strucni ljudi - istoricari, na osnovu dokumenata i sleda dogadjaja, doneti ispravan i odgovarajuci zakljucak o politickoj ulozi Milosevica. Nije ljudski, odvratno je ovo primitivno zloupotrebljavanje necijeg imena i razulareno diletansko navijanje. Izgleda da mi nismo u stanju da budemo dostojanstven narod, da postujemo pokojnike, uvek nam neki primitivni marginalci naprave neki novi haos u drustvu i otvore tek zaceljenu ranu. VRLO je simptomaticno i zabrinjavajuca pojava da branioci Milosevicevog lika i dela, bez pardona sede u studijima sa "dokazanim izdajnicima" i polemisu sa istima, apsolutno je zacudjujuce da ove stetocine dobijaju prostor na medijima i da im urednici ukazuju gostoprimstvo. Vrlo cudne se stvari desavaju, pomalo zabrinjavajuce.

 6. Baja says:

  Koštunice, nisi bio neobavešten, sram te bilo !!!

 7. Ivana says:

  Rešiti ko Rumunji pod zid s izdajnicima.

  • lekovito bilje says:

   ma nemoj!U RUMUNIJI SU UBILI CHAUSESKO-a zbog tog sto nije imala ni jednog smrdljivog dolara duga!

 8. Dragi says:

  Milošević je prošao kako je zaslužio, a takođe i Đinđić. Nažalost ostali potpisnici (Koštunica, Milutinović i Čeda Prašak) nisu bili te sreće, barem za sada, mada su i oni zaslužili da prođu kao prva dvojica.

  • Srbija says:

   Budalastina! Milosevic je prosao kako NE ZASLUZUJE ni jedan predsednik ni banana drzave! Ili si glup ili si mislis kako ti kaze cnn ili wasington post!?

   • PUKOVNIK ILIJA says:

    Potpuno sam sa Vama saglasan da Milosevicu uopste nije trebalo suditi niti ga szruciti ni jednom straom sudu. Ovde mnogi zaboravljaju ko je i kako pripremio "revoluciju" 5. oktobra 2000. godine u Laktasima kod Banjaluke Op sti u kojoj je tada bio predsednik tog malog gradica Milorad Dodi i ko je sve tamo bio 4. oktobra iste godine od srane srpskog sljama i veleizdajnika Srbije. Engleski novinar Tim Marsal je u svojoj knjizi "IGRA SENKI" ciji ciji je prevod i stampanje omogucilo izdajnicko rukovodstvo radija B92 to objasnio. Naravno, operacionalizacijom tog posla su se bavili MI 6 i CIA. Milorad Dodik je uz pomoc engleskih transportera osvojio tadasnji MUP Republike Srpske, a na predlog Medlin Olbrajt i Biljane Plavsic je postavljen na mesto premijera Republike Srpske...

 9. rade says:

  Ceda Kokainovic nije izdajnik,on je zlocinac.On savjetuje dzihadistu zeljka komsica kako unistiti Republiku Srpsku,poubijati i protjerati Srpski narod.A taj zlocinac komsic je ubijao srpske civile u sarajevu da bi se dodvorio svojoj zeni muslmanki i islamskim vlastima.Za to je dobio zlatnog ljiljana,najvecu medalju za sirenje islama i ubijanja nemuslimana.

  • Rajko says:

   Zaboravio si Martina Lutera Kinga

 10. petrovgrad says:

  Garancija data od prevaranata pouzdana je kao vrbov klin. Šta sada prosipate teorije. Uzeli keš lovu i prodali čoveka. Danas je Ruška Đinđić medju najbpogatijim u Srbiji. Od prodate Slobine glave obezbedili su deset pokolenja u budućnosti.

  • doktrina soka says:

   SRBSKA DECA VLADARA, U ISTORIJI SRPSKOG NARODA, KOJI SU PLJACKALI SRBSKI NAROD NECE DOBRO PROCI,A ZABOLECE IH JAKO I BAS KAD BUDE PRAVI MOMENAT.....MILOSEVIC I DJINDJIC SU UPRAVO PROSLI TAKO,MILOSEVIC JE STIGAO U LOGOR-SEVENINGEN TAMO JE MUCEN I UBIJEN,PORODICA MU SE RASULA NA SVE STRANE,OD BOGATSTVA NISTA NEMAJU. CEDU PRASAK JE POCEO DA JEDE RAKIC,SAMO SE TO TAJI, OSTALI SU SE POVUKLI U MISIJU RUPU,DUBOKO U DUSI ZNAJU STA IH CEKA.

 11. Rista says:

  Goveda. Uštrojena. Na obe strane. I na strani konstrukotora prevare Srba i na strani nekih slabašnih Srba koji misle da su oametni, ali su naseli na sve što im Zapad podmeće. NIJE NAPAD BIO NA MILOŠEVIĆA, BEZ OBZIRA KOLIKO JE GREŠAKA I TAČNIH POTEZA NAPRAVIO, NEGO NA SRPSKI NAROD I SRBIJU. GOVEDA SADA PALAMUDE SVAKI IZ SVOG TORA NE SHVATAJUĆI NAJELEMENTARNIJU STVAR A TO JE OPSTANAK SRBA. MILOŠEVIĆ SE OD SAMOG POČETKA RASPADA BORIO ZA OPSTANAK SRPSKIH TERITORIJA, SHVATAO DA JE CEPANJE JUGOSLAVIJE, STVORENE NA SRPSKIM ZEMLJAMA I ZALIVENE SRPSKOM KRVLJU, ISKLJUČIVO ANTISRPSKI ČIN, NAPAD I ZLOČIN. SUPROTSTAVIO SE KOLIKO JE MOGAO. SRAMOTE SRPSKE, DOKLE ĆETE PRIHVATATI PODMETAČINE ZAPADA KOJI JE OTEO 50% SRPSKIH TERITORIJA I CEPA SRBIJU I DALJE. KO JE STVORIO POKRAJINE U SRBIJI? KO JE UKINUO POKRAJINE, MAJMUNI JEDNI? KO JE POVRATIO POKRAJINE, IDIOTI? KO IH JE DANAS OPET ANULIRO, STOKO? GDE GLEDATE? MILOŠEVIĆ JE PONOS SRPSKOG NARODA. NAROD JE 99% STAO UZ MILOŠEVIĆA, SPREMAN NA SVE. ALI 1% IZRODA I PONEKOG NE SRBINA SE DOČEPAO VLASTI UZ AMERIČKE BOMBE. SVE I JEDAN POTPISNIK JE IZROD SRPSKOG RODA. BANDO SLEPA. NE PIŠITE KADA NE ZNATE JOŠ UVEK NI NOS DA OBRIŠETE, BALAVURDIJO GLUPAVA. DOK JE RISTA I KOSOVACA, NEĆE PROĆI LAŽI PROTIV MILOŠEVIĆA, JER TO SU LAŽI PROTIV SRBA. A RISTA I KOSOVACA ĆE BITI UVEK U SRBIJI. ONI SU SRBIJA I SRPSKA ISTORIJA, A NE VI, PRODANE DUŠE.

  • doktrina soka says:

   Rista ne opravdavaj ga ,Srbe u Hr je digao na noge,a posle je bilo kreni-stani,goriva i municije nije bilo dovoljno,domundjavao se sa Tudjmanom,policiju u Krajini je placala Hr.imas knjigu od Manulica,a sam znam jer sam bio tamo 4g, JNA JE SVERCALA I KONTROLIRALA SVE U KRAJINI........ PAZI SADA OVO,I DA LI JE NEKO SHVATIO, SRBIMA SE SUDI U HAGU,HR. U BIh U SRBIJI,A NITI JEDNA OPTUZNICA U BEOGRADU NIJE PODIGNUTA U SRBIJI PROTIV MUSLIMANA,SVI PUSTENI, ILI HRVATA....TO JE REKAO I GORAN SARICI DALJE TVRDIM DA U SRBIJI IMA DIVIZIJA VELEIZDAJNIKA PROTIV DRZAVE SRBIJE I SRBSDKOG NARODA,KOJI JASU VEC 30g. ....DOBRO SMO I OPSTALI DO DANAS.

   • persida says:

    Izdajnicku diviziju predvode Ceda Prasak, Filistar David i Svetislav Lupetara. Oni jasu Beogradom i niko im nista ne moze. Srbi su zasluzili ropstvo jer samo sede, ogovaraju i nista ne rade kako bi se oslobodili.

   • Pravi Srbin says:

    Samo neznalice optuzuju Milosevica, jer im Zapadna propaganda isprala mozak. Zlocene i ubistva su vrsili cija i mija!

    • Vlada says:

     Risto Dobro je da nas milosevic nije vise branio, ne bi nas bilo ni ovoliko.

    • Vlada says:

     Milosevic je bio najvece zlo za srbe.

    • Doka says:

     To Brate Srbine

    • Doka says:

     Ja sam odgovorio Pravom Srbinu a vi ste napisali da samo dgovoro sajsu što znači da vi iskrećete istinu i navraćate vodu na svoju vodenicu.

  • Vlada says:

   Risto Dobro je da nas milosevic nije vise branio, ne bi nas bilo ni ovoliko.

 12. radmila says:

  Kako tad, tako i danas. Sve sama g....

 13. Rista says:

  Postoje GRAĐANI jedne države, ali je država teritorija samo JEDNOG naroda među kojima živi i nekoliko procenata drugih naroda što državu jednog naroda ne čini međunarodnom teritorijom kako je formuliše TITOVA podmetačina sa rečju "GRAĐANI". Naslov treba da glasi "SRBI..." jer građane baš briga za Srbiju. I eto rezultata. Građani prosuli komentare i zapenili na Srbe. Niste vi Srbija, niste vi pravili Srbiju nego su je pravili Srbi, ginuli za nju i opstajali. Vama je svejedno u kojoj državi ćete živeti i svuda ćete biti građani ali Srbima nije svejedno. I Srbi mogu biti građani Nemačke i Amerike, ali u Srbiji su samo Srbi. Vi možete da kažete kojeg ste porekla u Americi, niko ne daje ni pet para. Vodite se kao Amerikanac i AMIN! Znači podvala "građanin" nije uopšte od CIJE, ali je CIJA jako dobro koristi u Srbiji. Eno vam komentara gore i videćete i dokaz koliko CIJA komentariše kroz svoje građanske mozgove u Srbiji. U Americi ste Amerikanac a Srbin, pa manje-više i beznačajno. Zato u Srbiji budite pre svega Srbin a CIJA Srbin manje-više i neće nikog zaboleti. I ne dajte da CIJA Srbin prevagne.

  • doktrina soka says:

   Ovaj komentar je 100% ispravan,ali pre toga neki moraju pred zid po hitnom postupku. Sada je na redu krv onih koji su doveli srpski narod do sunovrata.

   • Gagi says:

    doktrina soka... Kako ces danas da prepoznas one koje bi stavio pred zid. Primecujes li covece da niko nije u stanju da izgovori patriotsku rec od ovih novih "srba" koji su se preko noci posrbili. Spremni su da ubijaju za to njihovo "srpstvo" i Svetog Savu, kao do pre neki dan za njihovog ideoloskog gurua tita. Vidis li da predsednici predsednistva pisu knjige, gde tvrde, da su jedino oni ( u tajnosti ) posedovali iskrenu patriotsku srpsku misao. Primecujes li, da su nekadasnji ugledni komunisticki kadrovi i nosioci te vlasti, danas najveci "srbi". Vidis li da se vreme promenilo i da krst sa ocilima vise nije jedino obelezje "srba", moze to da bude i titina petokraka koja jos visi na reveru. Najglasniji su danas upravo ti "srbi" sa petokrakom, uvek su doduse takvi i bili, nisu se mnogo promenili. Vrlo je moguce da ce ONI izvoditi drzavne neprijatelje i antisrbe pred zid, upoznati su oni sa tom tehnologijom borbe protiv drzavnih neprijatelja. Danas ce to verovatno raditi za to njihovo "srpstvo", opet ce isti streljati Srbe da bi sacuvali drzavu - njihovu.

 14. Mlađenović Radoman says:

  Krv nije zausvljena i ako je stvorena SFRJ?...Sve posledece koje su nstale,krivi su dični komunisti, njihovi sardnici, deca i unučad. Svi presednici su za ostrl, i to će biti na kraju. Oni nisu imali pojma šta je to demokraski sistem, slobodni mediji, pravni sistem, pravo na rad i sloboda govora i mišljenja. Nasa komunistička masa, koja ih je birala, ona je tražila Tita! I na kraju je našla:ali kako?...Isto od 1943. do današnjih dana.... Evrppa, moderna demokratska,od koje ništa nismo maučili. Mije mogla drugačije postupiit. Radoman mlađenović RJ.

 15. Duda says:

  Mozda je ovo tačno ali ipak ne verujem posebno,Fili...taj je samo reklamer i senka od Filote.

  • Petar says:

   Zasto Fila kao neki vajni advokat nije na vreme snagom argumenta pokazao potpise drzavnika Srbije o neizrucenju predsednika Srbije

 16. Duca says:

  Žuta govna i Zapad i izdajnici SPS, i SNS (SRS)

  • Luka says:

   Ne obracaj paznju. Ovakvi tekstovi sluze samo za to da svetini dokazu kako postoje i gori od psiha. A ne postoje. A i strah ga je da ce i on morati pred neki sud.

 17. lekovito bilje says:

  OVI NASLOVI TEKSTOVI SU za TRUCANJE i SLUDJIVANJE LUDOG NARODA! -STO SE NE OBJAVI VEST KO JE DOBIO NAGRADU 1 milion dojč maraka za HAPSENJE i izručenje? -SRAM I KLETVA IDE IZRUČIOCIMA! -BEZ OBZIRA KAKAV god DA JE Slobodan Milosevic je bio predsednik nase drzave! -Koji je to narod svog predsednika izdao predao u ruke dzelata ? ps.ne bavim se politikom no~zdravim razumom

 18. VLK says:

  Mogli ste da stavite neku sliku na kojoj se zapravo vidi sta pise. Ja ovde razaznajem samo deo da se pokrenuo postupak pred Okruznim sudom i da se njegovoj porodici garantuje bezbednost. Ostalo je tako mutno da nema sanse da se vidi sta pise. Bitno da vi podsticete podele i drzite ove psihopate danas na vlasti, samo napred, dno!

 19. VRSK says:

  Koga bre boli ku.ac za sve njih…sve jedan su bili govna i sve jedan je bio nesposoban. Narod je živeo ne na rubu siromaštva i ispod toga. Ljudi su umirali jer nije bilo lekova. Masovno je napustilo Srbiji milion ipo ljudi. Glad je vladala,bezakonje i SPS,pa onda DS, pa sada SNS. Sve ih treba streljati za nauk novim generacijama. I povešati ih za noge na Terazijama da vise mesec dana a onda ih kremirati i prosuti u kanalizaciju tamo im je mesto. Svako ko ke ušao u parlament poslednjih 50 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *