ГРАДОНАЧЕЛНИК и ПРЕДСЕДНИК СО БУДВА пуштени на слободу (ВИДЕО)

GRADONAČELNIK i PREDSEDNIK SO BUDVA pušteni na slobodu (VIDEO)

17 juna 2020

Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva pušteni su na slobodu.

Carević je kazao da su oslobođeni krivične odgovornosti. Svi su pušteni, osim njegovog sina koji je, kako je kazao, navodno napao službeno lice.On je rekao da će sutra doći u Opštinu na svoje radno mesto i pozvao da ostanu ispred zgrade Opštine i da tako iskažu bunt.

Ranije danas, Carević, Radović i sekretar za investicije u Opštini Budva Mladena Mikijelja, policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije, smestila ih u auto i odvezla.

Ispred stanice policije su bili neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske.

Policija je pozivala građane da se raziđu, a oni su odbijali.

Nakon toga se protest ipak preselio ispred zgrade Opštine Budva pošto je na to pozvao bivši gradonačelnik Budve, potpredsednik Demokratske Crne Gore i odbornik te partije u SO Budva, Dragan Krapović.

KOMENTARI4 komentara

 1. Slobodanka says:

  Narod je pobedio, Milovo zastrašivanje nije uspelo. Okupili su se ispred policijske stanice u većem broju i nekoliko sati su zahtevali da se uhapšeni puste. ... Trude se da sve ovo što se u Crnoj Gori dešava da prikažu kao sukob Srba sa Crnogorcima, i da naprave takav sukob. A zapravo nastoje da sakriju suštinu da ovo je sukob sa kriminalcima na vrhu vlasti. Ko je zapravo Milo? Da li je on Crnogorac? Ama, sam je priznao da je srpskog porekla, nego vuče on sve Crnogorce za nos, iza njihovih leđa on bi da se sakrije.

 2. Milan says:

  Milo više ne vodi državu, nego prilično se suzio te sad samo predvodi državni teror. Terora bude, ali ni on ne potraje. Korak po korak isčistiće se trulež u Crnoj Gori.

 3. Mile says:

  Na skupu u Budvi izmedju ostalog otpevali su danas i to gromko ono već opštepoznato: "Ustala je Crna Goraa svetinja se branit mora. Milo lopove, Milo lopove." Već koji put mu narod to otpjeva? Ali ne stidi se on nimalo. Njegovi obrazi nisu tanki, ali slutim da tanko mu je vreme preostalo.

 4. Za Srbiju says:

  Trebalo je preuzeti skupštinu i opštinu, a do izbora ko živ ko mrtav. Ionako će da vlast namesti rezultat. Opet pušiona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *