ГРЦИ БРУТАЛНО ОДГОВОРИЛИ: Албанци нам нису претња, до Србије…

GRCI BRUTALNO ODGOVORILI: Albanci nam nisu pretnja, do Srbije…

22 februara 2019

Bivši grčki ministar odbrane i lider nezavisnih Grka Panos Kamenos u intervjuu lokalnoj televiziji TRT sa područja Tesalije rekao je da jedna jedinica oklopnih vozila može za 20 minuta da stigne do granice sa Srbijom!

– Ne osećamo pretnju. Ni Albanija ne može da ugrozi Grčku. Ne može ni Skoplje da nas ugrozi. Sa Skopljem ćemo završiti za 20 minuta. Ako jedna jedinica oklopnih vozila odluči da prođe, doći će do Srbije. Odbrana nas uopšte ne zanima – rekao je Kamenos.Vođa Nezavisnih Grka u intervjuu kaže da je nekadašnji premijer Nikos Kocijas postupao podmuklo i tajno zbog sporazuma iz Prespe.

– Premijer ipak ima apsolutnu odgovornost jer su odlučili da upravljaju vladom drugačije. Ili mogu reći da se varam – komentariše Kamenos.

Nekadašnji ministar odbrane je otkrio da je prilikom posete SAD predložio plan B odnosno strateško partnerstvo za zemlje regiona. Zamenik američkog državnog sekretara ga je navodbno upitao zašto insistira na tome kad je sporazum iz Prespe predlog grčke vlade.

– Odgovor je bio da je dogovor iz Prespe predložio Kocijas. Na to nisam mogao ništa da kažem – otkrio je Kamenos.

KOMENTARI17 komentara

 1. bane says:

  Neće biti potrebno. Ipak, hvala.

  • milan says:

   Kako nije skontao da ameri lazzu. Trebao mu je odgovoriti da o nije mogao biti predlog njihovog premijera :)

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  I Grci znaju da su šiptari šaka jada, da lažiraju svoj broj i popise, da opstaju dok ih NATO štiti, ali kao i svaki okupator ni NATO ni ameri neće potrajati dugo, svako ko je napao Srbe ubrzo je završio svoju karijeru, nestao sa mape Sveta ili se sveo na banana republiku kakva je sada Nemačka ili Austrija.

  • Tinman19 says:

   Srbe nije nikada nitko napadao. Srbi napadaju sami sebe. Izmišljaju i lažu.

 3. samostalan says:

  Jos jedan u nizu ludaka.

 4. Velika Metla says:

  Ne osećamo pretnju. Ni Albanija ne može da ugrozi Grčku. Ne može ni Skoplje da nas ugrozi. Sa Skopljem ćemo završiti za 20 minuta. Ako jedna jedinica oklopnih vozila odluči da prođe, doći će do Srbije. Odbrana nas uopšte ne zanima – rekao je Kamenos. E,OVO je Alfa i Omega problema! Vatikanu,koji preko naci-amerike i zločinačke lopovske bagre imena "nato" hoće da Grčku i Srbiju,dva pravoslavna naroda,udalji jednu od druge,prekinu geografski kontakt,bez obzira ko je na vlasti u tim državama! Uspevaju za sada!

 5. petrovgrad says:

  Slobodan Milošević je uvek javno govorio da nam je Grčka susedna država.

  • Zemjo Makedonska says:

   Grcka vam je mentor, no ne zaboravite da 6 000 000(miliona) Makedonaca u Turskoj nece sedeti skrstenih ruku ako bi se Grci usudili da krenu na Makedoniju.Pored njih Albanijace zeleti da zastiti Makedonce albanskog porekla, a I Bugari imaju stare nerasciscene racune kako sa Grckom tako I sa Srbijom.Dodati njima Crnu Goru,Kosovo,BiH koje sve imaju pikna Srbiju, tesko da Grci ili Srbijanci imaju bilo kakve sanse.Remetilacki faktorina Balkanu su oduvek bili no bila su druga vremena,danas I'm ne bi bilo dopusteno da napadaju zajedno na slabije.Dogovor Makedonija,Kosovo,Crna Gora, Albanija je sam po sebi dovoljan da zajedno oduvaju Grke I Srbijance;Bugarska,Hrvatska,BiH bi se sa zadovoljstvom pridruzile Balkanskom savezu ovih drzava.Trenutne marionete na vlasti su irelevantne, volja I raspolozenje gradjana u svim balkanskim drzavama je u ogromnom procentu protiv Grka I Srbijanaca

   • ! says:

    Magarilo, opet si ručkao buđav sir!

   • Velika Metla says:

    Pa to ste vi uvek radili u istoriji,kako bliskoj,tako i dalekoj! I zna se kako ste prošli! To bi ste vi radili i danas,samo da nije Rusije,jer znate da ste svaki put dobili batine od Rusije,pa bi i sada! Nego si ti zaboravio da se istorija ponavlja,i kakva vam je bila istorija bila i to si zaboravio! Ti očigledno sve zaboravljaš šta ti nije u interesu ovakvih lupetanja po jadnoj tastaturi!

   • Milan says:

    Dok Grci napreduju ka Skoplju, Bugari bi isto za pola sata uzeli istočnu Makedoniju.

   • Cetnik says:

    Onda dodje ruski medvijed, zgazi na bugare, pa alkedonce i albance drugom nogom i pita Srbe i Grke: ima li nekih problema?

   • tigar says:

    Sedi jedan,tele glupo,Srbima su samo,Šošoni i Kurvati neprijatelji zato sa braćom Grcima i Bugarima,a i Srpskim Makedoncima ima neprijatelja da nema,glupi čoveče!

 6. Karital says:

  Brzi su ti Grci, a Turci još brži!

  • Velika Metla says:

   A ti kao svaki usraša voliš da su turad brza,ali ne do vas da dođu! I ti si zaboravio kakva vam je bila istorija,koja se neumoljivo ponavlja! A vi osuđeni na ponavljanja!

   • Karital says:

    Nikako do nas, neka dođu do vas jer se vi bolje poznajete.Nema ponavljanja istorije...uz Amere smo, a tko je uz njih on ne ponavlja razred.

 7. Zivoder iz Oseka i Ovcare says:

  Turci su mali za tako nesto, Rusi su mnogo veliki i mnogo brzi, seti se Krima i Sirije pa i nemackog rajha i francuske...ko ce sve potopljene zapadne imperije pominjati, o turskoj imperiji da ne pricamo a sve zbog Rusije bivse ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *