ГРЧКИ МИТРОПОЛИТ СЕ ПОБУНИО, А НАША ЦРКВА ЋУТИ: „Међународни геј лоби ради на измени човечанства“

GRČKI MITROPOLIT SE POBUNIO, A NAŠA CRKVA ĆUTI: „Međunarodni gej lobi radi na izmeni čovečanstva“

16 juna 2017

Sodomiti ne kriju da žele da nametnu izopačenost kao varijantu norme, pri čemu je njihova propaganda usmerena na učenike mlađeg školskog, pa čak i predškolskog uzrasta.

Kako prenosi AgionOros pozivajući se na grčki portal Agioritikovima nevladine organizacije koje se finansiraju iz inostranstva podnele su tužbu protiv bogoslova koji je pozivajući se na Sveto Pismo i naučna istraživanja prenosio učenicima informacije o tome da homoseksualizam predstavlja izopačenost.

Istovremeno, same nevladine organizacije se u saradnji s ministarstvom obrazovanja aktivno bave „seksualnim prosvećivanjem“ đaka, bez obzira na proteste pedagoga i roditelja.

Nije slučajno to što je gej parada u Atini ove godine održana pod parolom „Problem obrazovanja“. Pod „obrazovanjem“ organizatori shvataju „školsko obrazovanje, vaspitavanje, poučavanje primerom i obrazovnu kulturu društva“. Osim toga, oni ukazuju na problem „društvenog priznavanja“ LGBT zajednice u Grčkoj.

Angelos Skribas, član društva „Raznobojna škola“ ističe potrebu za prevladavanjem „duboko ukorenjenog u grčkoj društvenoj svesti stereotipa muškarac – žena“. Zbog toga nevladine organizacije dele odgovarajuću propagandnu literaturu pedagozima, đacima i roditeljima.

Po mišljenju Kalavritskog mitropolita Amvrosija ministarstvo obrazovanja Grčke „izvršava tuđe naloge. Strani centri moći rešavaju sva pitanja umesto samih Grka“.

Mitropolit Amvrosije je izrazio mišljenje da „međunarodni gej lobi“ radi na izmeni čovečanstva po etapama.

Vladika je kao primer naveo stranicu iz udžbenika na grčkom jeziku koji je štampan u Kanadi. U njemu se istopolni parovi koji vaspitavaju usvojenu decu predstavljaju kao varijanta norme.

Grčka „LGBT zajednica“ zaista dobija značajnu podršku i finansijsku pomoć iz inostranstva. Ambasade 29 zemalja, uključujući Belgiju, Francusku, Nemačku, Estoniju, Veliku Britaniju, SAD, Izrael, Kanadu, Litvaniju, Letoniju, Holandiju, Španiju i Italiju podržale su gej paradu, koja je 10. juna održana u Atini. Diplomate su lično učestvovale u „paradi ponosa“. Osim toga, u procesiji su učestvovali bivši ministar obrazovanja Nikos Filis i drugi članovi vladajuće partije SIRIZA.

Pravoslavie.ru

KOMENTARI9 komentara

 1. Momo says:

  Nikada se neću pomiriti i prihvatiti polne odnose istopolnih bilo mdju muškarcima ili medju ženama. Čak sam spreman da u izvesnoj meru razumem žensko-ženski odnos, jer ne ostavlja nikakve posledice za razliku od muško-muškog polnog odnosa, koji raznim polnim bolestima satire mnoge živote. Mislim da bi se srpska pravoslavna crkva morala jasno i oštro razgraničiti i ograditi od ovih pojava, umesto što elestično žonglira po ovom pitanju.

  • micky says:

   SPC je urusena a jasu papini marinci. I crkvu su unistili.

   • Ajaj says:

    I istočnu i zapadnu crkvu; i papu i patrijahe gazi i jaši zlo ovog sveta, antihrist glavom i bradom. Gde god ima kakva institucija i kakav zvaničnik ovog sveta, takva i takav jesu predstavnici zlog vladara ovog sveta. Oni se izdaju zvanično kao humanisti i mirotvorci ali koji god je po volji ovom svetu nije po volji Bogu. Onaj koji je Hristov postradaće od ovog sveta radi pravednosti i imena Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Ovaj svet je za hrišćane mesto njihovog stradanja i uništenja da bi o vaskrsu dobili vlast i oblast u pravednom svetu, a poslednji neprijatelj koji će biti uništen je sama smrt.

  • Trifun says:

   Nažalost srBska pravoslavna crkva je takođe nevladina organizacija koja slepo izvršava naređenja zapadnih demokratsko/fašističkih vlada i ambasada.

   • Ajaj says:

    Da tako je! Evo kako crkva shvata poruku iz reči Božije: "Treba da bude uz vlast jer nema vlasti ljudske koja nije od Boga dopuštena, ali takođe nema nikakve veze sa ovim svetom jer očekuje novi pravedni svet Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista". Međutim dok čeka Gospoda i te kako se meša u stvari ovog sveta, a bolje joj je i da postrada u ime Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista i da propoveda spasenje u imenu Njegovom, što crkva uopšte ne čini, i to čini što čini noj samoj je na osudu koja će se pokazati pojavom pravednog carstva Božijeg kada će svako od nas dobiti po delima svojim.

  • Ilija Korac says:

   Svakako da je to izopacenost, da nije bila izopacenost Bog nebi unistio Sodom, Gomor, Avoim i Savoim da to nije bila bolesna izopacenost. Ali danasnji svijet je postao jos gori od tih starinskih gradova. Tu postoje mnogi razlozi recimo drustvo u kome se nalazimo. naobrazba, Vera i popovi ali posto su i oni izopaceni onda ne mozes nista bolje ocekivati, ali sveme dolazi kraj pa i tome.

 2. PFC says:

  Naši popovi su odavno kupljeni od svetog tome bajčetinskog i njemu sličnih! Koliko im je stalo do vere i naroda vidi se po voznom parku i hramovima u kojima žive. Pomoć crkve gladnima, bolesnima i siromašnima je naučna fantastika!

  • Ajaj says:

   Tačno!

 3. Ajaj says:

  Istočna jevrejska i istočna grčka crkva i treba prve da se oglase istinom Boga živoga, jer one i jesu početak ranog hrišćanstva. Ljudima treba jasno dati do znanja šta je to volja Božija i spasenje kroz poslanstvo Sina Njegovog, a našeg Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista. Valja pre slušati Boga nego ljude, ali zato i otkrivamo volju Božiju prema ljudima, a to je spasenje u imenu Sina Njegovog koje znači poslanstvo spasenja. U tome nama nikakvih gejeva, gejši, strasti i požude jer su to stvari ovog sveta, koje generiše grešnost ljudska. Ali Bog zaista jeste strpljiv i milostiv, zato nas i čeka da se obratimo od tame ka svetlu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *