ГРЕНЕЛ ОПЛЕО ПО ШИПТАРИМА

GRENEL OPLEO PO ŠIPTARIMA

26 aprila 2021

Bivši izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio je da činjenica da je „premijer“ tzv. Kosova Aljbin Kurti glasao na izborima u Albaniji mnogo govori o njemu.

Grenel je na Tviteru naglasio da bi međunarodna zajednica trebalo da bude sumnjičava prema Kurtijevim motivima.

– (Samozvani) Premijer (tzv.) Kosova glasa na albanskim izborima. To svetu mnogo govori o Kurtiju. Međunarodna zajednica bi trebalo da bude sumnjičava prema njegovim motivima – poručio je Grenel.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI4 komentara

 1. Miraš says:

  Eh, da je samo on 1 u pitanju. Otkud Albaniji 3,6 miliona glasača sa pravom glasa? To bi značilo, računajući i decu, da Albanija ima preko 4 miliona stanovnika. Vikipedija na srpskom objavljuje da Albanija 2017.godine ima 2.876.591 stanovnika, ali u tom broju su i deca. Britanci procenjuju da početkom 2020 Albanija ima 2,845,955 stanovnika. Po svoj prilici glasa i emigracija, bez obzira koliko davno su se iselili iz Albanije. Ranije su pisali da u Turskoj živi 1.300.000 albanaca, u Italiji preko 482.000, u Grčkoj preko 443.000, U Nemačkoj preko 300.000 u Švajcarskoj preko 200.000, u SAD preko 193.000. Plus značajan broj živi na Kosovu (ne zna se pouzdano koliko ih je), u Makedoniji (preko 500.000), u Crnoj Gori, itd.

 2. Ivana says:

  Opet i po ko zna koji put podmetanje glupi Srbi pa takvi ko Grenel su i stvorili i dalje rade na priznanju Kosova kao države ali šiftara. Do kad više zaglupljivanje i onako glupih i naivnih Srba. Vatikan, Britanija, Nemačka i SAD su najveći neprijtelji Srba i Srbije vekovima ne od juče. To bi srpska deca trebala učiti od obdaništa ali pošto Srbiju vode izdajnici i sluge zapada usraški igrači Srbe niko ništa ni ne pita.

 3. test01 says:

  Kurti ima iste motive kao i Grenel posto sve naredbe dolaze iz iste kuhinje. Ali ovo je ono "da se vlasi ne dosete", mi treba da se pravimo blesavi i da nam je "drago" kako ameri daju ukor svojim teroristima.

 4. Isukrst of evil says:

  Pa Grenel izgleda kao ne zna da Kurti, kao o svi ostali siptari, glasaju i u tzv.Severnoj Makedoniji (Staroj Srbiji) a ne samo na KiM i Aljbaniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *