ГРЕНЕЛ ЗАПАЛИО РЕГИОН! ОДАО ПОЧАСТ КОСОВСКИМ ЈУНАЦИМА: Данас је спомен дан на Светог кнеза Лазара и српске свете мученике!

GRENEL ZAPALIO REGION! ODAO POČAST KOSOVSKIM JUNACIMA: Danas je spomen dan na Svetog kneza Lazara i srpske svete mučenike!

29 juna 2021

Bivši izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine oglasio se na Tviteru povodom obeležavanja Vidovdana, jednog od najvećih srpskih praznika.

On se setio da je Vidovdan veoma bitan praznik u kolektivnoj svesti svih Srba i odlučio je da čestita svim građanima Srbije.

– Danas odajemo počast herojima. Na današnji dan 1389. godine započela je bitka protiv Osmanlija na Kosovu. Danas je spomen dan na Svetog kneza Lazara i srpske svete mučenike – napisao je Grenel na Tviteru.

Bivši izaslanik Donalda Trampa je svojim gestom prijatno iznenadio srpski narod, setivši se herojskog čina kosovskih junaka koji su pre nekoliko vekova krenuli u juriš na daleko moćnijeg neprijatelja.

Podsetimo, Grenel je bio deo Trampove administracijekoja je tokom predizborne kampanje uživala veliku podršku srpske dijaspore u SAD.

Šiptari na Tviteru nisu mogli da zadrže bes i nezadovoljstvo, dok su Srbi na za ovaj lep gest imali su samo reči hvale:

– Vi ste velika osoba, hvala vam gospodine Grenel.

– Bog vas blagoslovio.

– Brate, kralj si.

– I Kosovo je Srbija! Hvala!

– Trampova garda. Gospodski. Hvala, gospodine.

– Počeo Grenel da srbuje. Drugosrbijanština na aparatima.

KOMENTARI12 komentara

 1. Gardista says:

  Svaka cast.

 2. Branko says:

  Grenela za predsednika.

  • Kosovac says:

   @ Branko, …..Branka za Pedra.

 3. šiško says:

  Ne ispuštajte fokus i ne gubite vreme na bivše. Psiho upravo igra mnogo opasnu igru. Danas je na jednom portalu objavljen otrežnjujući komentar kom moramo posvetiti pažnju, ne samo zato što je vidovdan, već i zato što je veoma logičan. Evo tog komentara: "Tek danas mi je sinulo da psiho planira da se kandiduje za predsednika Albanije ili nezavisne države kosove. Zato im se budala toliko dodvorava i šeni, zato je promenio veru, zato poklanja srpsku imovinu i gradi puteve koji će biti potrebni albaniji, kosovu i natou, potpisuje sve što odgovara šiptarima, gradi kontakte sa političarima zemalja koji podržavaju nezavisnost kosove. On izgleda ne zna da je njegov plan neizvodljiv. Mada, sa ovim „novim svetskim poretkom“ sve je moguće, pa i to da će Albanci jednog dana osvanuti pod tiranijom ovog degenerika koji se do nedavno deklarisao kao Srbin." ..................... Kad svemu ovome dodamo i činjenicu da je psiho nedavno bio kod makrona i da su obavili razgovor u četiri oka (pri čemu je on insinuirao da su to vreme proveli u čvrstom muškom zagrljaju da bi skrenuo naš fokus na nevažne tračeve), a da je današnja štampa objavila makronovo pitanje upućeno kurtiju šta bi on dao srbiji, a verovatno uistinu psihopati, za priznanje nezavisne kosove, onda ova sumnja dobija vrlo, vrlo realno utemeljenje. Oprez, ljudi! Smenjujmo ga što pre kako znamo i umemo! Napraviće nam štetu za čije otklanjanje će nam biti potrebne godine!

  • Kosovac says:

   @ šiško, ….. Oladi malo, jebo te Đilas.

   • šiško says:

    Jebo tebe i djilas i psihopata, budalo.

 4. Zoran says:

  Sad vam je jasno sta aslavite, kad vam to prihvatili i Ameri.

  • Kosovac says:

   @ Zoran, …..Po pitanju Boja na Kosovu, ti si ili Hrvat iz Beograda, ili Turčin.

   • Rista says:

    Jesi kratke pameti. Zoran nije ni hrvat ni turčin, nego je Srbin u Njujorku. Pa nije čudo da ništa ne znaš kad čitaš samo svoje komentare gde ti iskaču neki sorošoidi i mini hidro elektrane po deset u svakoj rečenici. Našao si pedra, digao dreku a lisice meso jedu. U bre, al si nepažljiv i zaboravan. Nešto si u ofanzivnoj svađi na sve strane. Ako nisi primetio, u zadnjih mesec dana samo vršiš neke svoje gebels udare ispod komentara. Kanda si zaboravio da pišeš komentare ko normalan čovek. Šta je bre, nestalo ti inspiracije pa te pale tuđi komentari i napadaš ovde ljude ko da si malo skreno? Da nis slučajno i iznenada posto raspuštenik?

 5. petrovgrad says:

  Šiptarima su državu stvorili Germani, a ne Ameri. Oni su podpomogli. Nas nisu bombardovali samo Ameri, nego skoro sve članice NATO. Mada nemam nameru da Amnestiram Amere, ali izmedju EU i Amerike, Ameri su nam prijatelji. Svo zlo nam dolazi iz EU od Germana, Engleza, Francuza, BbELGIJE, šVEDSKE,dANSKE, hOLANDIJE. Mislim da su nam jedino Italijani prijatelji, čak šta ispredd Grka. To je moj utisak.

  • Mate says:

   Eto, sad si sam priznao da ti je vatikanska zločinačka Italija prijatelj, i da ste pod vatikanskom okupacijom kao i mi, samo ste vi favorizirani.

   • Rista says:

    Ma lepo je Petrovgrad napisao, samo se malo nepažljivo odrazio i okliznuo a ti ga dočeka na krivini. Pa ne moraš baš sve da vidiš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *