ГРЕШКОМ ИЛИ НЕ? Американци објавили број погинулих Украјинаца од почетка рата! ЗАСТРАШУЈУЋА БРОЈКА

GREŠKOM ILI NE? Amerikanci objavili broj poginulih Ukrajinaca od početka rata! ZASTRAŠUJUĆA BROJKA

8 juna 2023

Ukrajina je izgubila oko 350 hiljada ljudi na prvoj liniji fronta, rekao je američki predsednički kandidat Robert Kenedi Mlađi za Foks njuz.

„Prema nekim izveštajima, oko 350.000 Ukrajinaca je već poginulo na frontu. I ne govore nam o tome“, citira ga RIA Novosti.Političar je optužio vlasti SAD i Ukrajine da kriju pravi broj žrtava i podsetio na laži tokom pandemije koronavirusa i rata u Iraku.

„Rečeno nam je da je ovaj sukob naš odgovor na Putinovu nezakonitu i brutalnu agresiju. Ali, u stvari, neokonzervativci u Beloj kući su pripremali i provocirali ovaj sukob deset godina“, dodao je Kenedi.

Prethodno je kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi rekao da je Zapad lagao bivšeg predsednika SSSR Mihaila Gorbačova o neširenju NATO-a na istok.

Takođe je priznao da su SAD u ratu sa Rusijom .

Istovremeno, prema njegovim rečima, Moskva ima artiljerijsku prednost u odnosu na Vašington.

(News Front)

KOMENTARI6 komentara

 1. milorad5 says:

  ovaj rat se neće završiti na njivama ukrajine završiće se na njivama USA...broj poginulih je već poptuno besmislen u odnosu na ono što sledi...ako nas ne bude ubila neka bomba ovde ili radijacija pričećemo o stotinama miliona..ne znam dali iko pri zdravom razumu misli kako će rusi da puštaju NATO pakt da im ubija vojsku a sad u zadnje vreme i civile bez odgovora..već sad je NATO prešao sve crvene linije tu nema sumnje....odgovor iz rusije na sve ovo je samo jedan..goreće i NATO i to do temelja....stvarno je nadrealno koliko je sve ovo realno što dolazi..tu nema više nikakve sumnje,lansiranje je sigurno i ovaj rat se neće vući godinam kako u NATO planiraju..završiće se naglo i gadno...

 2. Velika Metla says:

  Lepo je kad konvertiti ginu. Čak je i mnoooooogo poželjno.

  • Mastur faker says:

   Sve je covek realno rekao.

 3. Nešo says:

  400000+ poginulih.

 4. Dražen Jovan Petrović says:

  Dejan Berić je početkom februaru ove godine rekao da ukronacisti imaju 420.000 poginulih. I to poginulih kojima je utvrđen identitet, s imenom i prezimenom kao i svim ostalim bitnim podacima. Tu se ne računaju nestali, strani plaćenici i ranjenici koji su trajno onesposobljeni za daljnju borbu. Kad se uračunaju svi ti, ukronacistima je do danas trajno izbačen iz stroja jedan milion ljudi. A Rusi još nisu počeli ozbiljno.

 5. Gagi says:

  Svesno i namerno su to olosi objavili, neko iz njihove administracije nije izdrzao da se ne pohvali uspehom koliko su pravoslavnih Slovena do sada pobili. Naravno, tako sto ih silom i pod pretnjom oruzja teraju da izginu. Bas isto kao sto su nekada nas Srbe pobili u raznim "ofanzivama", posebno na Sremskom frontu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *