ГРМИ РУСИЈА: Хаг судио антисрпски! Судије ће одговарати, али сви Срби морају урадити једно!

ГРМИ РУСИЈА: Хаг судио антисрпски! Судије ће одговарати, али сви Срби морају урадити једно!

19 новембра 2018

Руска историчарка Јелена Гускова сматра да је дошло време да хашке судије одговарају због неправедних пресуда изреченим Србима.

– У сваком свом говору и интервјуу увек причам да судије које су судиле у Хашком трибуналу неправедно и правиле антисрпске закључке треба да буду изведене да се њима суди. Требало би да се оформи неки нови међународни орган који би проверио рад Хашког трибунала од почетка до краја и сви који су неправедно судили требало би да буду осуђени – истиче Гускова.Она каже да не би прогнозирала да ли ће заиста доћи до суђења антисрпским судијама.

– Ако нешто будемо радили по том питању, можемо нешто и да урадимо. Зато би свако са своје позиције требало да се бори за ту истину – каже историчарка.

Она истиче да је Хашки суд оформљен само да би се оправдало НАТО бомбардовање Србије.

– Зато је и НАТО сада у таквом стасњу да разматра шта још да предузме како би доказао да су Срби криви и да је напад био оправдан – закључује Гускова.

KOMENTARI6 коментара

 1. Velika Metla says:

  Рећи за њих да су судије је једнако криминалу који су те "судије" урадиле својим лажним и нарученим пресудама! Њих НИКАДА нећеш довести пред лице правде,него правду треба привести код њих! Свако ко траву не пасе зна да ја та спрдња од судишта била и остала полуга политике коју спроводи нацистичка америка! Те "судије"су обични полтрони и теееешки нељуди! Укратко ОЛОШ САМО ТАКАВ! Олош СУИ ГЕНЕРИС!

  • Milan says:

   Потпуно се слажем са тобом... ПРАВДУ ТРЕБА ПРИВЕСТИ ЊИМА !

  • E.Lirsch says:

   Amin. Svaka ti se pozlatila.

 2. Zivoder iz Oseka i Ovcare says:

  Srbi su sudjeni PRVI,ali nikako poslednji, mi smo posluzili kao IZGOVOR nacistima sa Zapada da sude SVIMA koji se bore protiv njih. Rusi a i Kinezi i njihovi saveznici treba da budu svesni da se Sud za sudjenje haskim nacistickim sudijama MORA formirati i da se do tih protuva MORA doci ili otmicama ili pretnjom procesuiranjem citavih uzih familija tih tzv.sudija, jer je jasno da oni prete i Rusiji i Kini i njihovim saveznicama jer su suprotstavljenji zapadnoj nacistickoj politici.

  • Mirjana Janiš says:

   послије Русији зарез

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u