ГРМИ РУСИЈА: Хаг судио антисрпски! Судије ће одговарати, али сви Срби морају урадити једно!

GRMI RUSIJA: Hag sudio antisrpski! Sudije će odgovarati, ali svi Srbi moraju uraditi jedno!

19 novembra 2018

Ruska istoričarka Jelena Guskova smatra da je došlo vreme da haške sudije odgovaraju zbog nepravednih presuda izrečenim Srbima.

– U svakom svom govoru i intervjuu uvek pričam da sudije koje su sudile u Haškom tribunalu nepravedno i pravile antisrpske zaključke treba da budu izvedene da se njima sudi. Trebalo bi da se oformi neki novi međunarodni organ koji bi proverio rad Haškog tribunala od početka do kraja i svi koji su nepravedno sudili trebalo bi da budu osuđeni – ističe Guskova.Ona kaže da ne bi prognozirala da li će zaista doći do suđenja antisrpskim sudijama.

– Ako nešto budemo radili po tom pitanju, možemo nešto i da uradimo. Zato bi svako sa svoje pozicije trebalo da se bori za tu istinu – kaže istoričarka.

Ona ističe da je Haški sud oformljen samo da bi se opravdalo NATO bombardovanje Srbije.

– Zato je i NATO sada u takvom stasnju da razmatra šta još da preduzme kako bi dokazao da su Srbi krivi i da je napad bio opravdan – zaključuje Guskova.

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Reći za njih da su sudije je jednako kriminalu koji su te "sudije" uradile svojim lažnim i naručenim presudama! Njih NIKADA nećeš dovesti pred lice pravde,nego pravdu treba privesti kod njih! Svako ko travu ne pase zna da ja ta sprdnja od sudišta bila i ostala poluga politike koju sprovodi nacistička amerika! Te "sudije"su obični poltroni i teeeeški neljudi! Ukratko OLOŠ SAMO TAKAV! Ološ SUI GENERIS!

  • Milan says:

   Potpuno se slažem sa tobom... PRAVDU TREBA PRIVESTI NJIMA !

  • E.Lirsch says:

   Amin. Svaka ti se pozlatila.

  • Mirjana Janiš says:

   Kakvi?

 2. Zivoder iz Oseka i Ovcare says:

  Srbi su sudjeni PRVI,ali nikako poslednji, mi smo posluzili kao IZGOVOR nacistima sa Zapada da sude SVIMA koji se bore protiv njih. Rusi a i Kinezi i njihovi saveznici treba da budu svesni da se Sud za sudjenje haskim nacistickim sudijama MORA formirati i da se do tih protuva MORA doci ili otmicama ili pretnjom procesuiranjem citavih uzih familija tih tzv.sudija, jer je jasno da oni prete i Rusiji i Kini i njihovim saveznicama jer su suprotstavljenji zapadnoj nacistickoj politici.

  • Mirjana Janiš says:

   poslije Rusiji zarez

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *