ГВАИДО ПОБЕГАО У КОЛУМБИЈУ: Ево са киме се састао и шта планира (ВИДЕО)

GVAIDO POBEGAO U KOLUMBIJU: Evo sa kime se sastao i šta planira (VIDEO)

23 februara 2019

Vođa venecuelanske opozicije, Huan Gvaido, u petak po lokalnom vremenu (subota uveče po srednjoevropskom) neočekivano je prisustvovao dobrotvornom koncertu koji se održava u kolumbijskom gradu Kukuti, izveštava Asošiejted Pres.

Kako prenosi agencija, Gvaida je sačekao kolumbijski predsednik Ivan Duke.Tokom koncerta, Gvaido se sastao sa predsednicima Čilea i Paragvaja, Sebastijanom Pinerom i Mariom Abdom Benitezom, kao i sa šefom Organizacije američkih država Luisom Almagrom.

Oni su takođe stigli u Kukutu i ​​prisustvovali koncertu.

Agencija navodi da je Guaido time prekršio odluku Vrhovnog suda Venecuele, koja je prethodno izdala naredbu da mu se zabrani putovanje van zemlje.

Prema nekim izveštajima, prešao je granicu helikopterom. Dan ranije, on se u pratnji pristalica odvezao do granice s Kolumbijom kako bi učestvovao u dobijanju humanitarne pomoći za Venecuelu, koja se trenutno nalazi u blizini grada Kukute i koju će, uprkos zabrani venecuelanskih vlasti, pokušati da u subotu u Venecuelu prokrijumčari u Venecuelu.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Još jedan kao ĐinĐulica lipsala,"junački"pobegao!

 2. Simon Saivil says:

  "...Vođa venecuelanske opozicije, Huan Gvaido, u petak po lokalnom vremenu (subota uveče po srednjoevropskom) neočekivano je prisustvovao dobrotvornom koncertu koji se održava u kolumbijskom gradu Kukuti, izveštava Asošiejted Pres..." Dajte, bre Srblji, pogledajte u sat, u geografske karte i nemojte lupati gluposti: Dok ovo pisem Subota je ujutro u Bogoti, glavnom gradu Columbie, 6:21 ujutro. Srednja Evropa je 7 sati ispred sto znaci da je sada u Evropi nesto oko 1:21 popodne, Subota.

 3. Zbunjen says:

  Ne kontam da može helikopter tako da im prelazi granicu i to sa osobom koja bi trebala da se prati dan i noć.

  • Milan says:

   Na jednom od mostava prema Kukuti peške je prešao granicu, bio je objavljen i snimak. Eventualno da li je posle u Kolumbiji koristio helikopter?

 4. Slobodanka says:

  U Karakasu je sada jutro odnosno prepodne, po njihovom vremenu trenutno je 9:46. Razlika u časovnim zonama u odnosu na Beograd je 5 časova, dok ovo pišem kod nas je 14:46. Venecueli želim da što uspešnije i bezbednije izvuče ovaj dan.

 5. Slobodanka says:

  Po sajtu koji daje Tačno vreme u svetu na pitanje "koliko je sati u Karakas gradu?" » Odgovor: Karakas (Venecuela) ima tačno vreme u trenutku prikaza stranice: subota, 2019 feb 23., 09:25 - Dakle razika u vremenu u odnosu na Beograd je 5 sati i 30 min.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *