ХАЏИХАФИЗБЕГОВИЋ ОПЕТ ЗАПЕНИО НА СРБЕ: „Аждаји треба одсећи главу“

HADŽIHAFIZBEGOVIĆ OPET ZAPENIO NA SRBE: „Aždaji treba odseći glavu“

5 decembra 2019

Emir Hadžihafizbegović, jedan od najpoznatijih savremenih bosanskohercegovačkih glumaca, i pored značajnog broja uloga u filmovima, serijama i pozorištu, na prostorima Srbije i Crne Gore daleko je poznatiji po otvorenoj srbofobiji. Što ga, nesumnjivo, kvalifikuje za gostovanje na RTCG.

Uvrede i prietnje koje je Hadžihafizbegović izrekao na račun Srba – nemoguće je pobrojati. Još je svež njegov nedavni doprinos „multikulturalnosti BiH“, kada je gostujući u emisiji „Nedeljom u 2“ na HRT-u izjavio:

„Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im (tzv.) Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna… Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima“, rekao je Hadžihafizbegović.A pravu priliku da ovaj umetnik, poznat i po izjavi da „Bošnjaku ne sme bik biti važniji od šehida“ – „obnovi gradivo“ i dobro izvređa Srbe dobio je, gde bi drugo, nego na crnogorskom „javnom servisu“, u emisiji Teleskopija.

„Mirotvorac“ Hadžihafizbegović je objasnio da postoje samo „dobri i loši ljudi“, ali…

„Evo doveli glumca jednog iz Bosne na RTCG da priča o svojoj karijeri i umetnosti. Šalim se, doveli su ga da priča o svojoj karijeri i umetnosti, ali ga priča odvela na priču da su Srbi genocidan narod. Sasvim slučajno!“, ocenila je Fejsbuk stranica Bilo je jako neprijatno.

„Sasvim slučajno“, govorio je Emir i o „Državnom udaru“, i u tim naklapanjima praktično ponovio ocene Vuka Draškovića.

„Emir Hadžihafizbegović. Još jedan stručnjak za „državne udare“. Za ovaj u Crnoj Gori koji se nije desio, zaista jeste stručnjak, jer je čovek glumac. Zna glumu, režiju. I dopada mu se scenario i sve. Strah ga je bilo, kaže, šta bi se desilo sa čitavom regijom, da se Crna Gora pomamila. Zanimljivo je to. Na tragu one priče Vuka Draškovića da bi imali „balkansku Siriju“. Svima puna usta priče o amerikama i sigurnostima, vojskama i čudima NATO pakta, Republika Srpska bi pala za dva dana, Srbija nije što je bila, i što sve ne pričaju zadnjih godina… a onda – sve bi sagorelo, da se mala Crna Gora pomami. Vrlo zanimljivo. „Kapiram da baš poštujete istoriju, a?“, ironično je prokomentarisao Luka Radonjić na svom Fejsbuk profilu.

(in4s.net)

KOMENTARI26 komentara

 1. Aleksandra says:

  Dosta nam je tog narkomana i balije. Treba mu zabraniti da dolazi u Srbiju.

 2. Istina says:

  Nije pričao o ubistvu srbskog svata u Sarajevu i kako su počeli rat u Bosni, nije pričao o srbskim žrtvama...

  • Rafmanjinov says:

   O tome treba mi da pricamo,i mi da postujemo nase zrtve,a ne da nam u sred Beograda zene u crnom i ostala nvo gamad,ponizavaju,umanjuju i negiraju nase zrtve koje su 100 puta vece,to je nasa sramota! A,ovu nakazu nju ne treba komentarisati,idiot!

 3. Njegoš says:

  A Vi ga braćo Srbi opet zovite u Beograd. Pozdrav iz CG.

  • Kulak says:

   Jednostavno ne podnosim ove kretene koji govore bilo šta protiv Srba i Srbije.Ne mogu više slušati ovo ružno sralo.Treba ga sačekati i metalnim šipkama sve mu kosti lomiti ako ikada više pokuša ući u Srbiju.

 4. test01 says:

  najobicnije g... i radikalni islamista kome ne treba posvecivati nikakav znacaj ALI ga zato treba blokirati u svemu i zabraniti mu ulazak u bilo koji srpski kraj kao dokazanom islamskom fasisti. A njega jos dovode u Beograd... Krajnje je vreme da se Srbi osveste i pokazu zube sljamu.

 5. Garo says:

  Ti si b.lijo azdaja.

  • Sloba says:

   Muslimani ne jedu svinjetinu. Moram prznati da bar nisu kanibali.

 6. Istina says:

  Ovaj umjesto mozga ima kancer.

 7. persida says:

  Srbi su bolesniji od ovog balije, umesto da ga uhapse, oni ga tetose, samo jos fali leb i so.

 8. Nebeska Srbija says:

  JANJICAR!!!

 9. Zduhać says:

  Proglasiti ovu bitangu za person non grata. Nikad više u Srbiju.

 10. Beli Orao says:

  Baš tako zovite ga i u Beograd i u Podgoricu nek vam balija soli pamet a usput mu dižete i reputaciju !!! Dobri - glupi Srbo- Crnogorci !!! Isto i sa šiptarima sve im dozvolite i poklopite se ušima !!!

 11. Trn says:

  To čudo nije ni ljudsko biće, a kamoli umetnik! Pozivati na odsecanje nečijih glava, a mudžahedini su se naodsecali srpskih glava, može samo monstrum. A voditeljka, bivša Srpkinja, uživa.

   • Istina says:

    Najveće zločine su počinili bivši Srbi katolici i balije.

 12. Don Kihot says:

  On je mukica toliko pogubljen da ne zna gde je levo...

 13. Crna Plovdina says:

  Našo majmun stari ogledalo neko,pa video sebe i ovako reko. Uh kako je ružan uh kako je dlakav,hvala dragom Bogu što ja nisam takav.

 14. Zduhać says:

  Treba mu suditi za govor mržnje, raspirivanje nacionalne i verske netolerancije, pa u zatvor sa njim, pa onda da vidimo kad će opet tako da lupeta.

 15. Kob says:

  nemoj da se kurcis. Tebe bi i Erdogan isamarao!Ko

 16. Drago says:

  Ljudska balega. Treba mu pod HITNO oduzeti filmsku nagradu Zorana Radmilović. To ovaj smrad ne zaslužuje.

 17. Dušan says:

  Nije te Mile dobro pokupio s kombajnom!!!Statisto iz kukuruza

 18. Ratko says:

  Smradina bez premca.

 19. Simeon says:

  U Audiciji je bio smešan, sad je tužan.

 20. Sole says:

  Šta se čudite proverenom džihadisti. Da mu se pruži prilika opet bi klao srpsku decu, žene i starce i opet bi ubijao srpske kerove vezane za kolac jer gnomi kao što je on i ne smiju udariti na muškarce. Ne treba obraćati pažnju na njega jer će se raspasti od sopstvenog smrada i mržnje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *