ХАЏИХАФИЗБЕГОВИЋ ПОЛУДЕО У ЕМИСИЈИ УЖИВО КОД СТАНКОВИЋА! ПОКАЗАЛИ МУ СЛИКУ ГДЕ ДРЖИ 3 ПРСТА У ТУЗЛИ: Молим вас, стварно, ово је будалаштина (ВИДЕО)

HADŽIHAFIZBEGOVIĆ POLUDEO U EMISIJI UŽIVO KOD STANKOVIĆA! POKAZALI MU SLIKU GDE DRŽI 3 PRSTA U TUZLI: Molim vas, stvarno, ovo je budalaština (VIDEO)

17 juna 2019

Glumac Emir Hadžihafizbegović gostujući u jednoj hrvatskoj emisiji komentarisao je i priče da se za vreme rata pojavljivao na skupovima i okupljene pozdravljao sa tri prsta.

„Pokažite mi tu sliku, to je stvarno budalaština. Ne želim uopšte da se bavim tom blasfemijom“, rekao je šokirano.

Voditelj emisije „Nedeljom u 2“, Aleksandar Stanković nakon toga je pozvao režiju da mu do gostovanja nabave fotografiju na kojoj navodno Hadžihafizbegović drži tri prsta u vazduhu.„Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli?!? Koja je granatirana, daj, Aco, molim vas stvarno, ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati“ rekao je uznemireno.

U ostatku emisije je govorio o mnogim političkim pitanjima, pa se dotakao i muzičara kontroverznog Tompsona, poznatog po pesmama koje veličaju ustaštvo, ali i Bore Čorbe.

„Rekao sam da je Isus Hrist živ, da bi zabranio Tompsona jer Isus bio za toleranciju. Ja nisam došao u vašu emisiju da polemišem s herojem nacije, Borom Čorbom, majkom nacije… Ne želim da ulazim u polemike, gospodin Marko se meni nije ni obratio… Ne želim polemisati s onima koji po meni sad verovatno dok traje emisija j… balijsku majku po portalima“, rekao je Hadžihafizbegović.

Kazao je i da ne može da sluša vrstu muzike koja poziva na ubijanje jednog naroda, ali je dodao da bi otišao „i na Tompsonov koncert i na koncert Bore Čorbe i na koncert majke nacije kada bi se obratili“.

„Moja najveća frustracija je što ovde argument više ne znači ništa. To vodi u jednu vrstu mentalne atrofije“, rekao je.

KOMENTARI2 komentara

  1. da da says:

    Kako reći nešto pozitivno kad ovaj nazovi glumac,ladno kaže agresija na bosnu.Jasno nam je kojem lažovskom jezgru pripada..Agresija od koga prema kome poturčeni jadniče? Ljudi koji su živeli na toj teritoriji nikako ne mogu po definiciji biti agresori..Neće da kaže,da je bosnu uništila politika kojoj on pripada već 30 godina,a pripadnik je te politike pre svega zbog lagodnog života..Ako ćemo o njegovim glumačkim sposobnostima iz ugla mene koji sam Srbin,to je najobičnija sprdnja koju može 90% bosanaca,da glumi kad hoće,ali on je nešto posebno,on iz dana u dan priča o izmišljenoj agresiji..Izlizao si temu poturčeni..

  2. Zoran says:

    Kakvo ti to muslimansko preziem na vic? Otkud to?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *