Хакери „АНОНИМУС“ открили финансијске преваре КЛИНТОНОВИХ, РОТШИЛДОВИХ…

Hakeri „ANONIMUS“ otkrili finansijske prevare KLINTONOVIH, ROTŠILDOVIH…

3 novembra 2016

hillarbillclinton-20-1471680943

U SAD je u jeku novi skandal vezan za akciju hakera koji su otkrili finansijske prevare predsedničkog kandidata Hilari Klinton, njenog okruženja i sponzora. Novi set dokumenata sa dokazima se pojavio na Internetu u vreme dok je FBI još istraživao prethodne slučajeve.

Hakeri iz organizacije Anonymous tvrde da su dobili 30 GB podataka o rasturanju Bradley Foundation koji je, očigledno, služio za pranje novca preduzeća koje upravlja imovinom porodice američkih oligarha Rotšilda Rothschild Asset management, Inc. i kampanje Hilari Klinton preko takozvane Clinton Foundation.

6

Tokom predizborne kampanje, kao i tokom posete i sastanka sa bankarima Deutsche Bank, Hilari Klinton je porekla bilo kakvu umešanost u dobijanju sredstava od Rotšilda, ali dokumenta koja je objavila hakerska grupa Anonymous pokazuju suprotno. Rotšild fondacija je koristila posredovanje Bredli Fondacije da bi finansirala kampanju Hilari Klinton sa 150 miliona dolara.

5

Ovi dokumenti su već izazvala niz debata u američkoj blogosferi. Mnogi stručnjaci i korisnici smatraju da bi nastavak istrage o finansijskom poslovanju Klintonove fondacije u vezi pranja novca, mogla biti izuzetno zanimljiva u bliskoj budućnosti.

4

«FBI može lako da nabavi tih 650 000 pisama Podesta Leaks u kojima je već više nego dovoljno dokaza da bi se pokrenuo postupak po članu o pridobijanju nezakonite dobiti od reketiranja aktiva «RICO», piše jedan korisnik.

 

Hakeri su takođe jasno stavili do znanja da ne poseduju samo sve arhive sa pismima, već su obezbedili i rezervnu kopiju.

3

«Bilo kakav pokušaj da se podaci uklone ili sakriju neće biti uspešni jer je potreban broj kopija već na bezbednom mestu. Već neko vreme znamo da se ta prepiska čuva u banci, a ključni je dokaz o aktivnostima Klintonovih», tvrde hakeri.

2

Hakerska grupa je objavila i dokumente koji otkrivaju sve šeme pranja novca i detalje o ofšor računima.

1

«Želimo da Amerikanci znaju istinu i da kazne Vladu SAD koja na svaki način pokušava da sakrije istragu FBI. Objavili smo dokaze i dokumente kako bi sve izneli na čistac», piše Anonymous.

NjuzFront

KOMENTARI4 komentara

 1. Gordan says:

  Ako je to tačno, sav Trampov zadatak će biti da pohapsi te prevarante, i taj novac vrati Gradjanima USA! Mogli bi time umanjiti dužničku krizu dollara(20 Triliona $)?!

 2. opet ja says:

  Pa sva ova ujdurma oko e-mailova je u stvari istraga o fondaciji Klinton i malvarzacijama, pranju para, korupciji i ko zna čemu još. Prevare i krađe koje su obavljane poslednjih 100-150 godina vise ne mogu da se sakriju. Mislim da je ovo samo početak...

 3. Anđe says:

  Mnogo su jaki Klintonići, ko je kao zver? Znaju s lovom, od novčića prave pet drugih. Imaju podršku zveri da govore i čine kao i ona. Projektovali su sve srbske nesreće u Srbiji, a pojedini srbi idu kod njih za donacije i savete. No, kako bilo, pristiže i pravedno Božije carstvo i svako će dobiti po delima svojim, a opravdanje postoji samo u Hristu kod onog ko ga srcem veruje i ustima ispoveda i istraje u svojoj veri. To je život večni.

 4. test says:

  @Gordan, mislis pre da ce ta gamad da izazove svetski rat nego da dozvoli da iko od njih bude kaznjen ! Oni vladaju svetom, pa vidite sta su uradili sa Yu, Irakom, Libijom, Sirijom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *