ХАКЕРИ ОТКРИЛИ монструозни план Кијева

HAKERI OTKRILI monstruozni plan Kijeva

16 avgusta 2018

Snage za specijalne operacije ukrajinske vojske pripremaju teroristički napad u Donbasu sa upotrebom radioaktivnih supstanci, tvrde hakeri iz organizacije „KiberBerkut“.Diverzanti planiraju da zaraze vodu u kanalu Severni Donjec — Donbas, koja otiče u južni donbaski vodovod.

„Nakon zagađenja vode, najverovatnije će biti pokrenuta velika informaciona kampanja Ukrajine i zapadnih država protiv Donjecka i Luganska, kao i protiv Rusije. Na primer, optužiće ih za zagađenje regiona radijacijom, narušavanje međunarodnog zakona, nesposobnost da osiguraju ekološku bezbednost i tome slično, sa svim posledicama koje iz toga proizilaze“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu organizacije.

Hakeri navode da su specijalne snage za operaciju dobile kontejner sa radioaktivnim supstancama iz zatvorenog hangara Vakulenčuk u Žitomirskoj oblasti. Kako se navodi, ovaj objekat se nalazi 15-18 kilometara od 142. Centra snaga za specijalne operacije, gde od 2017. godine „diverzanti“ navodno prolaze specijalnu obuku pod rukovodstvom američkih instruktora.

U „KiberBerkutu“ su pretpostavili da je pokrovitelj akcije osnivač privatne američke vojne kompanije „Blek voter“ Erik Prins, koji je doleteo u aprilu ove godine u 142. Centar. Kao potvrda ove hipoteze navodi se snimak pisma komandanta ukrajinskih snaga Igora Lunjeva na ime prvog zamenika načelnika Generalštaba Oružanih snaga Ukrajine Igora Kolesnikova, sa molbom da se pusti Prins u vojni objekat.

Anonimna grupa hakera „KiberBerkut“ redovno objavljuje rezultate svojih napada na resurse kijevskih vlasti. Oni su 2015. godine saopštili o stotinama zločina koje su izvršili dobrovoljački bataljoni u Donbasu. Objavljeni su bili i materijali o planovima Kijeva da se sabotira holandski referendum o asocijaciji Ukrajine i EU.

KOMENTARI5 komentara

 1. Deda Micko says:

  Putine, kukavico, rokaj, šta čekaš.

  • Nina says:

   Deda Misko smanji malo. To isto i Amerikanci žele i stalno se nadaju kako će već jednom uspeti da izazovu Rusiju.

 2. Velika Metla says:

  Koga je više briga šta će reći međunarodna zajednica? I KOJA je to međunarodna zajednica? Ona što je zapad predstavlja? Koga više boli uvo šta laje i kevće zapad? Ko nije do sada shvatio KO je i ŠTA je zapad taj neće NIKADA shvatiti!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  nadam se da će 300 milja američkih kauboji izgoriti od ruskih nukl.bombi.

 4. M says:

  To bi bio opasan presedan! Sve bi maske i barijere pale! Sve bi postalo dozvoljeno! Sve bi postalo normalno! Postalo bi normalno da onda i Rusi A-rokaju Ukrajinu i puno šire!I da se uključe i drugi! Bio bi to početak bala vampira! Bolje za sve da to nitko ne počinje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *