ХАЛУЦИНАЦИЈЕ ВУКА ДРАШКОВИЋА! Нећете веровати кога је Вук оптужио да му разбија странку!

HALUCINACIJE VUKA DRAŠKOVIĆA! Nećete verovati koga je Vuk optužio da mu razbija stranku!

31 maja 2017

Verovali ili ne, Marko Milošević smenjuje Vuka Draškovića!

Kako saznaje “Alo!” na adresu Vuka Draškovića, lidera Srpskog pokreta obnove stigla je zanimljiva pošiljka i to od Marka Miloševića, sina nekadašnjeg lidera SRJ i SPS-a u kojoj je bilo pismo funkcionera SPO-a sa potpisima svih članova Predsedništva te stranke koji zahtevaju smenu svog lidera.

Kako saznaje naš list, tačno pred sednicu Predsedništva SPO-a, koja je održana u nedelju u prostorijama stranke stiglo je pismo od Marka Miloševića preporučeno na Vuka Draškovića.

– Kada smo videli da je stiglo pismo, na kome piše da je pošiljalac Marko Milošević, a da se treba predati na ruke lično Vuku Draškoviću svi smo se sledili. Odneli smo pismo lideru SPO-a kome nije bilo svejedno kada je video ko mu piše. On je otvorio pošiljku i imao je šta da vidi. Naime, radi se o pismu funkcionera SPO-a, sa sve njihovim potpisima u kome se oni direktno obraćaju Vuku Draškoviću i traže od njega smenu – kaže nam naš izvor iz SPO-a.

Prema njegovim rečima, Vuk je ovu pošiljku pokazao na sednici Predsedništva stranke svim prisutnim, ali se bundžije, koje traže njegovu smenu i kritikuju njegov rad nisu nimalo začudile, već su se ponašali sasvim prirodno i normalno.

– Svi su preko toga prešli, kao da niko nije spomenuo Marka Miloševića. Žika Gojković i njegov klan je nastavio sa kritikama na račun Vuka Draškovića i njegovog vođenja stranke, kao da Vuk u rukama nije držao pismo Marka Miloševića sa njegovim potpisom – kaže nam naš sagovornik.

Podestimo pojedini funkcioneri SPO-a oštro su kritikovali skretanje sa kursa SPO-a i izjave, tačnije tvitove Vuka Draškovića, kojim je navodno poljuljana koalicija sa SNS-a, a od Draškovića su tražili da se odrekne NATO-a i da se vrati monarhiji.

Gojković: Najgori Draškovićev spin

Član Predsedništva SPO-a, narodni poslanik i jedan od potpisnika pisma koje je Marko Milošević navodno poslao Vuku Draškoviću Žika Gojković kaže za “Alo!” da se radi o podmetačini.

– To je najobičnija laž i prevara. Na jedan najmizerniji i najpokvareniji način su pokušali da spinuju sve realne probleme koji su nagomilani u stranci a na koje smo mi želeli da ukažemo. Napisali su da je to pismo poslao Marko Milošević, iako je pismo poslato poštom, to je neko organizovao. Pokušali su da tenziju prebace sa svih ostalih problema koje imamo i koji su nas doveli do toga da nekada najjača stranka u Srbiji padne tu gde jeste. Da se raspravlja samo o nekom Marku Miloševiću. To je toliko jadno i bedno da povređuje i koeficijent inteligencije svakog normalnog člana SPO, a verovatno je imalo za cilj da zavara samo one koji nemaju toliku inteligenciju da primete sve ono što ne valja u stranci. Oni su sve to prebacilii na jednu spletku koja je trabala da pokaže kako mi vređamo sve one koji su se 25 godina borili za demokratiju, pa onda smo valjda uvredili i sve nas.

(Alo)

KOMENTARI6 komentara

 1. Budućnost says:

  A ta stranka još postoji :-)

  • električar says:

   Ma, postoji - kad bi se zezali ... Postoje samo "poslovni ljudi" koji su iskoristili "situaciju", oteli šta se moglo oteti, što im je i bio suštinski cilj, a zatim se povukli u "mirne vode" ... To se desilo i sa svim ostalim članovima lopovskog kriminalnog udruženja koje se pre dvadeset godina prozvalo DOS! Naravno, narod je ostao da se okreće levo - desno i da se pita "šta se desilo", kako nas zeznuše ... ?! Ha, ha ...

  • Neki says:

   StPOsto bolji su od PR-P.S. novo komercijalnih nacionalista i njihovih rezultiranija.

 2. Ajaj says:

  Pa najpre kurjak nije hteo da bude čak ni počasni predsednik svoje stranke ali su mu to nametnuli, e sad kad su videli šta ovaj radi hoće da ga maknu ali ovaj neće, to je jedini kurjak na svetu koji menja dlaku, ćud i sve ostalo. Onaj koji je njega upoznao, tome ni pakao mu neće teško pasti.

  • Neki says:

   AjAj A

 3. hristina says:

  "laz i prevara, " spletka", ... to je drugo ime vaseg lidera, moj Gojkovicu! I to tek sada vidite, pa se jos dicite svojim IQ! Svi VI i svi ONI, koje je nekada pozivao na juris da razbijaju Srbiju! Smirite zivce, moglo je biti i gore. Mogao vam je poturiti pod nos pismo Slobodana Milosevica ... licno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *