ХАОС И СКАНДАЛИ НА СЕДНИЦИ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ ИНТЕРПОЛА: Албанац насрнуо на члана српске делегације; Мимо свих правила председава…

HAOS I SKANDALI NA SEDNICI GENERALNE SKUPŠTINE INTERPOLA: Albanac nasrnuo na člana srpske delegacije; Mimo svih pravila predsedava…

18 novembra 2018

Današnje zasedanje Generalne skupštine Interpola obeležilile su brojne provokacije prištinske delegacije na račun predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Predstavnci Prištine su sve vreme slikali srpsku delegaciju, dobacivali, a provokacija je bilo, kako u sali, tako i ispred tokom pauze.

U jednom trenutku, kako saznajemo, član prištinske delegacije, koji se predstavio kao novinar, nasrnuo je i na jednog člana našeg tima?!Osim ovog sramnog ponašanja Albanaca, zabeležena su i brojna kršenja propisa rada ove međunarodne policijske organizacije. Tako je poptuno mimo procedura Generalni sekretar Interpola preuzeo predsedavanje 87. zasedanjem Generalne skupštine, a generalni sekretar Jirgen Štok, koji je prema operativnim podacima naših službi jedan od lobista lažne države Kosovo, u svom uvodnom obraćanju najviše pažnje je posvetio ostavci doskorašnjeg predsednika Interpola Meng Hongveja.

Umesto da Južnokorejanac Kim Džong Jang vodi sednicu Generalne skupštine, što je bio isključivo njegov zadatak, on je reč predao savetnici za pravna pitanja Amerikanki Meri Rodrigez koja je na svoju ruku tumačila prigovore zemalja, uključujući i prigovore Srbije, koje su iznele primedbe na program rada ovogodišnje Generalne skupštine.

Ona je grubo prekršila pravila i procedure Interpola i na sebi svojstven način je vodila sednicu, ne uvažavajući primebde koje jasno ukazuju na kršenje međunarodnog prava.

U neouobičajeno dugom izlaganju za ovakve događaja generalni sekretar Štok je, u nameri da isprovocira Kinu, naširoko pričao o slučaju Menga gde je do detalja opisivao svoje viđenje njegovog nestanka, kao i šta je sve njegova supruga govorila u medijima.

KOMENTARI5 komentara

 1. Gagi says:

  Oni vec godinama nasrcu na nas, bez ikakvih posledica. Vremenom dobijaju jedan po jedan atribut drzavnosti i, nikom nista. Veoma je vazno da im mi stalno izlazimo u susret, to je neka mudra drzavna politika. HITNO siptarima uvesti sveobuhvatne sankcije, vrlo dobro znamo kako ta vrsta pritiska deluje i kakve posledice ima. Iz kog razloga nasa drzava dozvoljava slobodno kretanje, lecenje i kupovinu nekretnina siptara po Srbiji. Ima li tu neke perfidne namere ili je neko skrenuo pamecu. Prolama se nebo od jauka junaka I sv. rata posmatrajuci svoja pokoljenja kako jeftino trose drzavu koju su oni svojom krvlju stekli.

  • Velika Metla says:

   Gagi,paaa,je li rekao poglavica Srbije da je "bolje pregovarati 100 godina nego ratovati 3 dana"? Jeste rekao! Naravno da njemu odgovara da pregovara jer mu sunarodnici šlihtari dobijaju preko prenjgovora bukvalno SVE! A mi smo kao narod zbog njega,a pre zbog dosmanlijskog nakota,ponižavani kao retko koji narod na celom dunjaluku! Iole normalan narod ne bi dozvolio ovolika ponižavanja! To bi dozvolio narod kome su Cecine tange važnije od države i naroda!

 2. Kulak says:

  Dosta je više defanzive,idemo tući i mi njih.

 3. Bili Orao says:

  To se neko prevario grdno , hrvati su indijanci evrope , heheheeeeeee!!!!

 4. Ilija Cvorovic says:

  Pazi slikali ih, provocirali, fizicki nasrnuli. Pa zasto niste i vi njih slikali? Pa sto mu ne odvali samarcinu? Imate li taj nasrtaj snimljen? Tko su oni,imate li podatke o njima? Pa vi ste bre policija,zasto kmecite?!!! Radite svoj posao!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *