ХАОС ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Демонстранти напали Шешеља!

HAOS ISPRED SKUPŠTINE: Demonstranti napali Šešelja!

19 aprila 2017

Nekolicina demonstranata, učesnika antirežimskih protesta napravila je danas incident ispred doma Narodne Skupštine, pošto su pokušali da zaustave džip u kome se nalazio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj

Nekolicina učesnika protesta blokirala je izlaz sa parkinga ispred parlamenta i nije dozvolila Šešelju da izađe kolima na bulevar. Između učesnika protesta i lidera SRS pale su teške reči, a ceo incident završio se tako što je Šešelj telohranitelj izašao iz vozila i udaljio demonstrante.

Policija nije intervenisala, pošto se Šešeljev automobil ubrzo udaljio.

Šešelj je u telefonskoj izjavi za Pink objasnio kako je došlo do incidenta.

– Po okončanju sednice krenuo sam uobičajenom maršutom, vozilom Srpske radikalne stranke, da izađem na Bulevar kralja Aleksandra. Tamo je stajalo stotinak ljudi, koji su preprečili prolaz. Otvorio sam prozor i zamolio ih da se sklone. Neki su bili ljubazni, drugi su počeli da psuju i galame – rekao je Šešelj.

Lider radikala je dodao da njega od 1990. godine nikada niko nije mogao da spreči da uđe ili izade iz Skupštine ako je imao mandat poslanika.

Šešelj je rekao da će dok mu traje mandat ulaziti i izlaziti na glavni ulaz, po propisanoj proceduri.

– Dok sam poslanik neću nikome dozvoliti da me u tome spreči. Vozač, pratilac i ja smo krenuli da izađemo iz kola i tada su se oni koji su bili najglasniji razbežali – rekao je Šešelj i dodao:

– Protiv sam svake agresije. To i nisu bile demonstracije, da ih je bilo 2.000 ili 3.000, ja ne bih išao kroz masu, išao bih pored. Bilo je tu i pijanih i psihopata, mada je bilo i časnih ljudi, nisu mi delovali kako kompaktna masa – naveo je Šešelj.

On je poručio da se tokom demonstracija ne mogu blokirati vitalne saobraćajnice, mostovi i autoputevi,  već da oni koji protestuju mogu nezadovoljstvo iskazati u centru grada.

Inače, ovo je 17. put da se održavaju protesti, a iz dana u dan posećenost je sve manja.

Pogledajte kako je Šešelj danas na sednici parlamenta govorio o „Skotovim bebama“:

(Informer)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Ivan Grozni says:

    "Vojvodo" pao si na ispitu covecnosti a prosao na ispitu bahatosti. Sve sto imas i sve sto sad dobijas mozes zahvaliti ovom napacenom narodu. narodu koji ti smatras inferiornim i nezasluznim da te se dotaknu. U indiji postoji kasta nedodirljivi. Samo tamo ti nedodirljivi ne dozvoljavaju visim kastama da ih doticu dok je kod tebe obrnuto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *