ХАОС НА ГРАНИЦИ БИХ И ХРВАТСКЕ: Мигранти пробили полицијски кордон, има повређених! (ВИДЕО)

HAOS NA GRANICI BIH I HRVATSKE: Migranti probili policijski kordon, ima povređenih! (VIDEO)

24 oktobra 2018

Na graničnom prelazu Maljevac došlo je do naguravanja između migranata i policije. A u grupi migranata koji su probili policijski kordon ima i povređenih.

Policija je juče stotine migranata s decom zaustavila 200 metara od granice s Hrvatskom, jer su na silu pokušali da pređu ovaj granični prelaz.

Prema posljednjim informacijama, migranti su probili policijski kordon i uputili se prema hrvatskim graničnim policajcima i graničnom prelazu.

Oko 100 migranata zarobljeno je u vozu u Bihaću, jer im policija ne dozvoljava da izađu na železničku stanicu.

Bihać: Migranti satima blokirani u vozu

Voz sa oko stotinu migranata u Bihać je stigao nešto iza ponoći iz Sarajeva i još uvek se nalazi na železničkoj stanici Bihać.

Kako se navodi, trenutno je u toku sastanak operativne grupe za nadzor nad migrantskom krizom, zbog čega će više informacija o postupanju sa migrantima biti naknadno poznato.

U utorak su se ministar bezbednosti BIH Dragan Mektić i Vlada Unsko sanskog kantona dogovorili da se migranti izmeste iz urbanih delova kantona.

(Tanjug)

KOMENTARI9 komentara

 1. gedora555 says:

  Pucajte hrvati, šta čekate, nema veze što se nema žena sa decom!

 2. Velika Metla says:

  Pošto su usRašama balije "cveće hrvatsko",evo im dolaze i "kite hrvatske"! Da budu kompletni! Ne znam što se bune?:(

 3. Dr.Drkar says:

  pustite te muslimane nek vide kakav je standard životarenja EUro KROmanjonaca, da vide svu silu kopača po kontejnerima tamo u članici EU i NATO :-))) Pa verovatno ih KROManjonci ne puštaju jer ih je sramota da muslimani vide kako su bedni.

 4. Roy says:

  Jutros sam bio na bivsem aerodromu Zeljava. Svi pokusaji ilegalnih prelaza iz Bosne u Hrvatsku su spreceni. Mogu komotno satore za zimu postaviti i zimovati na bosanskoj strani. Helikopteri su stalno uz granicu i jake policijske snage. Morace tu pricu o zenama i djeci koji spavaju pod vedrim nebom prodati nekom drugom.

  • Velika Metla says:

   Roj,kad su vama prodali zapadnjaci priču o Sadamu Huseinu,Miloševiću,Gadafiju,Vijetnamu,Srebrenici,tkzv teroristima,aids,ludim kravama,ptičjem gripu,i bezbroj drugih zapadnjačkih laži što vam i ovu priču o vašim saborcima migrantima ne bi prodali? Vi ste zajedno s naci-amerikancima otišli u domove ovih migranata da pljačkate prirodne resurse tih istih država uz pomoć ovih koji sada beže,jer su se zamerili,pošto su "peta kolona",svom narodu! Ovi migranti su vaš zapadnjački proizvod! Zapad ide i pljačka njihove prirodne resurse!

   • Roy says:

    Koji to mi? Ja sam Srbin iz Hrvatske. Zivim vecinom u Americi, a sad sam u Hr. Istorija se opet ponavlja. Srbi opet na granici do Islama cuvaju granicu.

 5. Jovo Veselinovic says:

  zasto unija i merkel hrvatima ne naredi da primaju iemigrante muslin hrvatska je u uniji i nato paktu koji su razorili siriju i avgistan i irak to su borci nato pakta ti EMIGRANTI hrvatska iscerala milijon srba iz hrvatske i neka im da srbska imanja i kuce emigrantima

 6. Velika Metla says:

  NIKADA nisam čuo ili video da je nekada u istoriji ljudskog roda neko s istoka došao na zapad da ga pljačka! Pljačke su se UVEK dešavale sa zapada prema istoku!

 7. Deda Micko says:

  U Srbiju stize preko million lojavih Arapa i to uskoro. Kupujte oruzje sto pre.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *