ХАОС НА КОСМЕТУ: Војници КФОР-а беже главом без обзира! ШИПТАРИ БЕЗ ЧУВАРА

ХАОС НА КОСМЕТУ: Војници КФОР-а беже главом без обзира! ШИПТАРИ БЕЗ ЧУВАРА

27 априла 2020

Тројица словеначких војника, којима је дијагностификован ковид-19, јуче поподне су се вратила у Словенију са Kосова, где су били у саставну мисије Kфора.

По доласку на аеродром у Љубљани, војно-медицински тим одвео је заражене војнике, који се осећају добро, на Kлинику за инфективне болести у Љубљани, где ће бити одлучено какво је лечење потребно. Још један словеначки држављанин вратио се у истим авиону са војницима на захтев Министарства спољних послова.

У медувремену је епидемиолошки тим послат у базу Kфора у Приштини да дезинфикује просторије у којима су боравила тројица војника. У мисији Kфора служи око 250 словеначких војника од укупно око 3.500 припадника међународне мисије.

Пре неколико дана са Kосова су се вратили заражени војници из Црне Горе и Хрватске.

KOMENTARI11 коментара

 1. Косовац says:

  Значи и Словенци уз Хрвате и Црногорце чувају Србе на Косову. А Срби ни хвала да им кажу. „Хвала браћо“, или тако нешто.

  • Nebeska Srbija says:

   Zahvalicemo im se kad odemo da vratimo nase..Da im kazemo da nam vise njihove usluge nisu potrebne.

  • RASPUCHIN says:

   Само се не нервирајте. Чува та багра и остатак Србије тј. оно мало "пашалика" што је преостало. Горе од тога је што наслов не одговара тексту који слиједи. Ту је наш проблем.

  • Zaliv says:

   Mozemo svima njima zajedno sa shipcima da kazemo hvala i to DJONOM!

 2. Marko kraljević says:

  Jaka jim vojska, vidim ceo svet strepi od njihove vojske. Da nisu Generali JNA razprodali SFRJ, videli bi Slovenci da li bi smeli da prdnu od JNA vojske 1991 godine...

 3. Kulak says:

  Svaki strani vojnik koji je ušao na teritorij Kosova i Metohije bez dozvole Srbije je prekršio Ustav Srbije,međunarodno pravo i Povelju UN.Kosovo i Metohija su sastavni i neotuđivi deo Srbije,suverene države,članice UN.Svaki takav vojnik je okupator i kriminalac i Srbija za svakim od njih treba izdati međunarodnu poternicu.

 4. petrovgrad says:

  Lepa prilika da namaknu debele dnevnice. Da im nije bilo Gavrila Principa i dan danas bi čistili Austro-ugarske konjušnice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u