ХАОС НА КОСМЕТУ: Војници КФОР-а беже главом без обзира! ШИПТАРИ БЕЗ ЧУВАРА

HAOS NA KOSMETU: Vojnici KFOR-a beže glavom bez obzira! ŠIPTARI BEZ ČUVARA

27 aprila 2020

Trojica slovenačkih vojnika, kojima je dijagnostifikovan kovid-19, juče popodne su se vratila u Sloveniju sa Kosova, gde su bili u sastavnu misije Kfora.

Po dolasku na aerodrom u Ljubljani, vojno-medicinski tim odveo je zaražene vojnike, koji se osećaju dobro, na Kliniku za infektivne bolesti u Ljubljani, gde će biti odlučeno kakvo je lečenje potrebno. Još jedan slovenački državljanin vratio se u istim avionu sa vojnicima na zahtev Ministarstva spoljnih poslova.

U meduvremenu je epidemiološki tim poslat u bazu Kfora u Prištini da dezinfikuje prostorije u kojima su boravila trojica vojnika. U misiji Kfora služi oko 250 slovenačkih vojnika od ukupno oko 3.500 pripadnika međunarodne misije.

Pre nekoliko dana sa Kosova su se vratili zaraženi vojnici iz Crne Gore i Hrvatske.

KOMENTARI11 komentara

 1. Kosovac says:

  Znači i Slovenci uz Hrvate i Crnogorce čuvaju Srbe na Kosovu. A Srbi ni hvala da im kažu. „Hvala braćo“, ili tako nešto.

  • Za Srbiju says:

   "Čuvaju"???? Aloo ...

  • Nebeska Srbija says:

   Zahvalicemo im se kad odemo da vratimo nase..Da im kazemo da nam vise njihove usluge nisu potrebne.

  • RASPUCHIN says:

   Samo se ne nervirajte. Čuva ta bagra i ostatak Srbije tj. ono malo "pašalika" što je preostalo. Gore od toga je što naslov ne odgovara tekstu koji slijedi. Tu je naš problem.

  • Zaliv says:

   Mozemo svima njima zajedno sa shipcima da kazemo hvala i to DJONOM!

 2. garo says:

  Pokrepali kerovi dabogda.

 3. Marko kraljević says:

  Jaka jim vojska, vidim ceo svet strepi od njihove vojske. Da nisu Generali JNA razprodali SFRJ, videli bi Slovenci da li bi smeli da prdnu od JNA vojske 1991 godine...

 4. Miki says:

  Ne bih baš rekao da je to primarna misija KFOR-a

 5. Kulak says:

  Svaki strani vojnik koji je ušao na teritorij Kosova i Metohije bez dozvole Srbije je prekršio Ustav Srbije,međunarodno pravo i Povelju UN.Kosovo i Metohija su sastavni i neotuđivi deo Srbije,suverene države,članice UN.Svaki takav vojnik je okupator i kriminalac i Srbija za svakim od njih treba izdati međunarodnu poternicu.

 6. petrovgrad says:

  Lepa prilika da namaknu debele dnevnice. Da im nije bilo Gavrila Principa i dan danas bi čistili Austro-ugarske konjušnice.

 7. SRBIJA says:

  ko ko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *